-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
chipsaway, liftingcar (πρωτη μουρη ο υβ )
Ρε στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς;
Θοδωρος η Γιακουμπ.Μιλαμε για γατα.6938788497
-
υπάρχει ο dentsaways που μόνο τραβάει λακουβίτσες έξω αλλα ακριβός και η chipsaway που βάφει τοπικά μόνο το χρώμα .. διαλέγετε και παίρνετε
-
Ο χρήστης JABAR έγραψε:
Θοδωρος η Γιακουμπ.Μιλαμε για γατα.6938788497Ευχαριστώ!!! Έχω κάτι βαθουλωματάκια (2~3)... Τρέχωωωω... (από βδομάδα)
-
Έκλεισα για την Τετάρτη ραντεβού. Για να δούμε...
-
Πήγα!!!!
Όλα τα βαθουλωματάκια είναι πλέον παρελθόν!
Κάνει πολύ καλή δουλειά! Είναι επιμελής και έχει έπαγγελματισμό...Στο τέλος για 6 βαθουλωματάκια μου πήρε 150 ευρώ. Συνολικά χρειάστηκε 2,5 ώρες...
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-
Παιδια ξερετε κανενα μαγαζι τετοιο στην Πατρα; Επισης κανενα που ειναι κοντα στον Πειραια να περασω μονο να δουνε ενα βαθουλωματακι που εχω;
-
Πήγα!!!!Όλα τα βαθουλωματάκια είναι πλέον παρελθόν!
Κάνει πολύ καλή δουλειά! Είναι επιμελής και έχει έπαγγελματισμό...Στο τέλος για 6 βαθουλωματάκια μου πήρε 150 ευρώ. Συνολικά χρειάστηκε 2,5 ώρες...
Η δουλεια εγινε χωρις στοκαρισμα και βαψιμο?
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Πήγα!!!!
Όλα τα βαθουλωματάκια είναι πλέον παρελθόν!
Η δουλεια εγινε χωρις στοκαρισμα και βαψιμο?
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛ..ΤΟΥ.
ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΕΝΟΣ ΓΙΑΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΕ 1ΩΡΑ
ΠΕΡΙΠΟΥ .OTAN ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. -
Πήγα!!!!Όλα τα βαθουλωματάκια είναι πλέον παρελθόν!
Δημητρη θα ηταν ενδιαφερον αν ειχες φωτο πριν και μετα, να μας τις εδειχνες.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δημητρη θα ηταν ενδιαφερον αν ειχες φωτο πριν και μετα, να μας τις εδειχνες.Μόνο φωτογραφία από πριν θα έπρεπε να σας δείξω, αφού το μετά απλά δεν υπάρχει!!! Για το μετά, απλά κοιτάς ένα καινούργιο αμάξι!!!
Δεν έγινε ούτε στοκάρισμα ούτε τίποτα! Απλά ο τύπος εκμεταλλεύεται την πολύ δυνατή πρόσφυση του χρώματος στο μέταλλο και εν συνεχεία του βερνικιού στο χρώμα, ώστε να κατευθύνει την λαμαρίνα όπου θέλει.
Χρησιμοποιεί μια ειδική (πατενταρισμένη) κόλλα που κολλάει πολύ δυνατά πάνω στο χρώμα.
Έτσι προσαρμόζει, μέσω αυτής της κόλλας, ένα pin πάνω στην λακούβα. Κατόπιν χρησιμοποιεί ένα πιστόλι, ώστε να τραβήξει, το κολλημένο πάνω στο χρώμα, pin. Μετά χρησιμοποιεί ένα ζουμπά και ένα σφυράκι και με λεπτές κινήσεις, εξαλείφει τα όποια νεύρα-τσακίσματα δημιουργούνται στην 'γειτονιά' της πρώην λακούβας. Αν χρειαστεί, επαναλαμβάνει την όλη διαδικασία.
Έχει πολύ λεπτοδουλειά...
Την δουλειά αυτήν (λέει) ότι την έκανε για 14 χρόνια στην Γερμανία. Ξεκίνησε να δουλεύει στο εργοστάσιο της Audi (έτσι λέει). -
Που βρισκεται ο κυριος αυτος;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Που βρισκεται ο κυριος αυτος;Ν. Πλαστήρα 70 στον δρόμο για το Πανόραμα, στην Θεσσαλονίκη.
Θα σε ρωτήσει από που έμαθες γι' αυτόν... -
Που βρισκεται ο κυριος αυτος;
Ν. Πλαστήρα 70 στον δρόμο για το Πανόραμα, στην Θεσσαλονίκη.
Θα σε ρωτήσει από που έμαθες γι' αυτόν...Κάνει επισκέψεις στην Αθήνα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κάνει επισκέψεις στην Αθήνα; :lol:Ναι, στο χώρο σου και για μία σου ικανοποίηση.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάνει επισκέψεις στην Αθήνα;
Ναι, στο χώρο σου και για μία σου ικανοποίηση.
Eχεμύθεια...!
-
σημερα πήγα το αμάξι ενός συναδέλφου στο μαγαζί στην πλαστήρα,ο ανθρωπος δεν παίζεται κάνει πολύ καλή δουλειά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.Πήρε 150 ευρώ για 2 χτυπήματα το ένα ήταν πολύ μεγάλη ευθεία χαρακιά στην πόρτα του golf και όταν τελείωσε δεν φαινόταν τίποτα.Αυτό που μας είπε είναι μόνο να μην έχει φύγει το χρώμα και μπορεί να κάνει παπάδες (αυτό το λέω εγώ )
-
Στην chipsaway που πήγα, μου ζήτησαν 400 ευρώ για:
-2 χαρακιές με κλειδί, 6 εκ. η καθεμία.
-ένα απειροελάχιστο βαθουλωμα στην μία πόρτα.
-δύο γδαρσίματα στον προφυλακτήρα
Ξεχωριστά πάει γύρω στα 100 ευρώ η γρατσουνιά.
Δεν μπορώ να εκφερώ άποψη φυσικά για το επίπεδο της δουλειάς τους αλλά κρίνω το κόστος ως υπερβολικό.
Γνωρίζει κανείς άλλους που να κάνουν παρόμοια δουλειά;
Στην Αθήνα, γιατί ο Γιακούμπ πέφτει λίγο μακριά... -
Παλαιότερα είχαν ακουστεί καλά λόγια για το chipsaway, αλλά 'ακουστήκαν' σε διάφορα forums και τώρα έχουν ξεφύγει τελείως στις τιμές.
-
Δοκίμασε τον Νικόλα (υποκατάστημα Chipsaway) στην Αγ.Δημητρίου!
Πολύ εντάξει παιδί και προσωπικά για μια λακουβίτσα στο φτερό που μου έκανα μια θείτσα σε σουπερμάρκετ με την πόρτα της μου έκανε κόστισε σαφώς λιγότερα απο 100e -
Την έχουν παραδεί οι φαναρτζήδες. 100 ευρώ για ένα βαθούλωμα, 100 για ένα βάψιμο. Τι λέτε μωρέεεεεε;
Λαμαρινάδες είστε, όχι χειρουργοί!
Βαθουλωματάκι!!! Γλυτώνεται η βαφή? Κανένα μαγαζί?