-
ποιος ξερει να μου πει???
-
-
-
Άκουσες πουθενά το αντίθετο και σου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά;;
Λογικά να το πάμε:
Να φύγει να πάει πού;;
Ρενώ; Σιγά μην τον πάρει ο μαφιόζος και να ρισκάρει να του φάει λάχανο το καμάρι του! Ούτε ο Φινλανδός λογικά θέλει να πάει, αφού βλέπει πόσο όμορφα πέρασε ο Τρούλι και περνάει ο Φίζικο...Φεράρι; Ίσως, αλλά δύσκολο. Και με τα σημερινά στοιχεία δεν θα ήταν και ό,τι πιο έξυπνο...
Γουίλιαμς; Αυτοί δεν ξέρουν καν τι κινητήρες θα φοράνε!!
Γιαπωνέζο; Αν θέλει να πλασάρεται συχνά πυκνά και να κερδίζει ποτέ, ίσως.
Όλους τους υπόλοιπους; Αν θέλει να αραιώνει από την καριέρα του, τότε καλή ιδέα!!
Να το δούμε και από την ανάποδη!
Γιατί να τον αφήσει ο Ντένις να φύγει;;
Υπάρχει κάτι καλύτερο στο γκριντ που να είναι προς απόκτηση; -
Πάντως μερικές κακές γλώσσες λένε πως ο Norbert Ηaug είπε στον Ron Dennis, 'δεν φταίνε οι κινητήρες απλά πρέπει να διώξεις τον γκαντέμη'.
-
ειπαμε...γκαντ..μαν
-
εγω υποστιριζω ραικονεν και mclaren και μοντογια
και πιστευω αν φυγει την εχουμε ασχημα εκτος εαν ερθει ο αλονσος -
Και πού να πάει;
Εξάλλου, το συμβόλαιό του είναι ως το 2006, αν και όλα τακτοποιούνται με το σωστό ποσό. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Και πού να πάει;
Εξάλλου, το συμβόλαιό του είναι ως το 2006Το ίδιο και του Σουμάχερ...
Το'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε? -
Μόνο που το post αναφέρεται για το που θα είναι το χρόνου, το έπιασες μικρούλη;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μόνο που το post αναφέρεται για το που θα είναι το χρόνου, το έπιασες μικρούλη;Μήπως θες να ανοίξω thread που να λέει ''Πού θα πάει ο Ραικόνεν του παραχρόνου?''
Άσε μας ήσυχους. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Άσε μας ήσυχους.Μου αρκεί που κατάλαβες την μούφα που πέταξες. Τώρα αν θες να ανοίξεις topic πρόβλημα σου.
-
Άσε μας ήσυχους.
Μου αρκεί που κατάλαβες την μούφα που πέταξες. Τώρα αν θες να ανοίξεις topic πρόβλημα σου.
Συζήτηση επιπέδου με τον FireBro... Πιασ' το αυγό και κούρεψ' το!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άσε μας ήσυχους.
Μου αρκεί που κατάλαβες την μούφα που πέταξες. Τώρα αν θες να ανοίξεις topic πρόβλημα σου.
Συζήτηση επιπέδου με τον FireBro... Πιασ' το αυγό και κούρεψ' το!
Κάντα κρεμαστάρια.
-
Κάντα κρεμαστάρια.Να ξαναπώ ότι ο συγκεκριμένος 'άνθρωπος' έφαγε ένα ωραιότατο ban από το IRC...
-
Άσε μας ήσυχους.
Δηλαδή εσύ είσαι στο απυρόβλητο, που καθώσουν και έγραφες άσχετα πράγματα στο topic ''Διάφορα Νέα''? Δεν γίνεται να γράφεις κάτι παραπλήσιο με το τόπικ? Πρέπει να είναι όλα απολύτως συναφή με το θέμα?
Και ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις ότι αυτό που έγραψα είναι μούφα? -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάντα κρεμαστάρια.
Να ξαναπώ ότι ο συγκεκριμένος 'άνθρωπος' έφαγε ένα ωραιότατο ban από το IRC...
Προσωπικά εγώ δεν ξέρω καν τί είναι το IRC και ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ κρίνω απο αυτά που γίνονται στο 4TForum και με αυτά που έχουν γίνει άλλοι είχαν φάει ban προ πολλού...
-
Κάντα κρεμαστάρια.
Προσωπικά εγώ δεν ξέρω καν τί είναι το IRC και ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ κρίνω απο αυτά που γίνονται στο 4TForum και με αυτά που έχουν γίνει άλλοι είχαν φάει ban προ πολλού...
Το IRC είναι (απλοϊκά) ένα chat, και πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί ως το αρνητικό παράδειγμα σε σύγκριση με ένα φόρουμ.
Στο τσατ, π.χ. μπαίνει ο καθένας, γράφει μια μλκ και φεύγει. Αλλά τουλάχιστον εκεί το δίποδο έφαγε ban. Εδώ ακόμα παίζουμ(ν)ε με την υπομονή μας...
-
Άσε μας ήσυχους.
Δηλαδή εσύ είσαι στο απυρόβλητο, που καθώσουν και έγραφες άσχετα πράγματα στο topic ''Διάφορα Νέα''? Δεν γίνεται να γράφεις κάτι παραπλήσιο με το τόπικ? Πρέπει να είναι όλα απολύτως συναφή με το θέμα?
Και ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις ότι αυτό που έγραψα είναι μούφα?Υπάρχει διαφορά όταν λες κάτι για πλάκα και όταν λες κάτι σοβαρά. Η απάντηση που σου έδωσα ήταν σωστή, και η δική σου απάντηση θα ήταν διαφορετική αν δεν έγραφα το 'μικρούλη'.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάντα κρεμαστάρια.
Κλάψε κι άλλο εσυ
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ο ραικονεν θα ειναι και του χρονου στη mclaren????