-
υπαρχει κανεις που να μπορει να μου πει εναν καλο μηχανικο για peugeot στον οποιο να παω να του αφησω το αυτοκινητο να το φτιαξω να τον πληρωσω και να φυγω?μεχρι τωρα αλλαξα αναρτηση και μοθ κατεστρεψαν ψαλιδι και ελατηριο κατα την τοποθετηση.τα γυρισα πισω και πηρα τα λεφτα μου. μου αλλαξαν φρενα αλλου και μου διελυσαν την τρομπα κατα την εξαερωση.
και αλλα πολλα.
αν 3ερει καποιος εναν καλο μηχανικο στην 8εσσαλονικη ας βοηθησει -
υπαρχει κανεις που να μπορει να μου πει εναν καλο μηχανικο για peugeot στον οποιο να παω να του αφησω το αυτοκινητο να το φτιαξω να τον πληρωσω και να φυγω?μεχρι τωρα αλλαξα αναρτηση και μοθ κατεστρεψαν ψαλιδι και ελατηριο κατα την τοποθετηση.τα γυρισα πισω και πηρα τα λεφτα μου. μου αλλαξαν φρενα αλλου και μου διελυσαν την τρομπα κατα την εξαερωση.
και αλλα πολλα.
και αλλα πολλα.
Φιλε μου ξερω αλλα ειναι στο κιλκις ,αν σε βολευει και ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις ευχαριστημενος.Αν θες στο γραφω σε mail
-
Για τα φρένα διάβασε τη δημοσίευσή μου για να καταλάβεις γιατί καταστράφηκε η αντλία σου:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight= -
μηπως τον θελεις να ειναι και τιμιος????
το αλλο με τον Τοτό, το ξερεις???? α χα χα χα χα....
-
το κιλκις ειναι λιγο μακρια για να παω.Ευχαριστω παντων.Ναι τον θελω τιμιο!!λιγαζηταω?
-
Πολύ καλά κάνεις και τον θέλεις τίμιο, αν το ξέρεις ότι δεν είναι ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.
-
μακαρι να το καταλαβαινω πριν αφησω το αμαξι μου. τελωσπαντων. ΡΕ παιδια κανεις δεν πηγαινει το peugeot του στο συνεργειο???????????
-
Εγω παντως το 307 μου το πηγαινω στη newland στην Ευκαρπια και ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενοσ και σε τιμες και σε εξυπηρετηση
-
επαναφερω το τοπικ για να μην ανοιγω καινουργιο.
γνωριζει κανεις κανενα καλο γενικο συνεργειο στην Ανατολικη Αττικη και κυριως Λουτσα, Σπατα? το αμαξι ειναι ενα πεζο 106
ευχαριστω
-
πειτε ρε παιδια κανα καλο γενικο συνεργειο...
να ξερεις οτι θα πας το αμαξι και θα σε ενημερωσουν για καθε προβλημα που εχει...
που θα το βγαλουν μια βολτα να δουν πως παει και πριν στο παραδωσουν θα το δοκιμασουν στο δρομο, ωστε να δουν αν ολα ειναι ενταξει...
εχω βαρεθει να μπλεκω με αδιαφορους μηχανικους...και δε νομιζω οτι θα θεωρηθει διαφημιση...
ας εκαναν και οι αλλοι σωστα τη δουλεια τους... -
Ο χρήστης endless έγραψε:
πειτε ρε παιδια κανα καλο γενικο συνεργειο...
να ξερεις οτι θα πας το αμαξι και θα σε ενημερωσουν για καθε προβλημα που εχει...
που θα το βγαλουν μια βολτα να δουν πως παει και πριν στο παραδωσουν θα το δοκιμασουν στο δρομο, ωστε να δουν αν ολα ειναι ενταξει...
εχω βαρεθει να μπλεκω με αδιαφορους μηχανικους...και δε νομιζω οτι θα θεωρηθει διαφημιση...
ας εκαναν και οι αλλοι σωστα τη δουλεια τους...Επί του bold (και συγνώμη για το off-topic), μόνο δύο μηχανικούς έχω τύχει να παίρνουν το αυτοκίνητο βόλτα για να διαπιστώσουν ότι όλα βαίνουν καλώς μετά από το service, ή για να διαπιστώσουν την οποιαδήποτε ανωμαλία. Ο ένας είναι μηχανικός στο Μαρούσι κι ο άλλος ηλεκτρολόγος στην Κοζάνη.
Το πρόβλημα σήμερα πιστεύω πως είναι ότι οι μηχανικοί δεν έχουν «μεράκι» και «φιλότιμο» όπως ίσως να συνέβαινε παλαιότερα.
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
επαναφερω το τοπικ για να μην ανοιγω καινουργιο.γνωριζει κανεις κανενα καλο γενικο συνεργειο στην Ανατολικη Αττικη και κυριως Λουτσα, Σπατα? το αμαξι ειναι ενα πεζο 106
ευχαριστω
Αν ήσουν πιο κοντά, θα μπορούσα να σε εξυπηρετήσω προσωπικά (σπίτι Χαλάνδρι - συνεργείο Κολωνός)
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αν ήσουν πιο κοντά, θα μπορούσα να σε εξυπηρετήσω προσωπικά (σπίτι Χαλάνδρι - συνεργείο Κολωνός)Φιλε, ποιο ειναι το συνεργειο στον κολωνο, κανα τηλεφωνακι;;;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
επαναφερω το τοπικ για να μην ανοιγω καινουργιο.
γνωριζει κανεις κανενα καλο γενικο συνεργειο στην Ανατολικη Αττικη και κυριως Λουτσα, Σπατα? το αμαξι ειναι ενα πεζο 106
ευχαριστω
Αν ήσουν πιο κοντά, θα μπορούσα να σε εξυπηρετήσω προσωπικά (σπίτι Χαλάνδρι - συνεργείο Κολωνός)
σε ευχαριστω αλλα οντως εισαι μακρια. ευχαριστω και τα 2 παιδια που μου εστειλαν προτασεις με πμ.
αν δεν βρω καπου πιο κοντα με βλεπω για Νεα Μακρη. οπιος ενδιαφερεται για τις πληροφοριες που μου εστειλαν ευχαριστως να τις προωθησω
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ??