-
Παιδια δυστηχως μετα απο ενα τεραστιο οικονομικο προβλημα που προεκυψε, ενω ειμουν στο τσακ ναγορασω μια κορολα 1400 μεταχειρισμενη(το τελαυταιο μοντελο) τελικα τα λευτα μου επεσαν απο τα 12.-13.000 στα 9.000.
τι εχετε να προτειντε; θα ηθελα κατι για μεσα στην πολη κυριως που να ειναι ωραιο στην οδηγηση και να κινηται αξιοσεβαστα και οχι να σερνεται.ευχαριστω
-
Παιδια δυστηχως μετα απο ενα τεραστιο οικονομικο προβλημα που προεκυψε, ενω ειμουν στο τσακ ναγορασω μια κορολα 1400 μεταχειρισμενη(το τελαυταιο μοντελο) τελικα τα λευτα μου επεσαν απο τα 12.-13.000 στα 9.000.
τι εχετε να προτειντε; θα ηθελα κατι για μεσα στην πολη κυριως που να ειναι ωραιο στην οδηγηση και να κινηται αξιοσεβαστα και οχι να σερνεται.ευχαριστω
-
-
Καινουργιο η μεταχειρισμενο; Για καινουργιο πιστευω κατι σε χιουνται(παντα ξεχναγα πως γραφεται ) θα ηταν κατι καλο και αξιοπιστο.
-
Κλιο, ή κανα 106 GTi αν βρεις κανά καλό από τα τελευταία μοντέλα..
Για καινούργιο δε νομίζω πως παίρνεις κ πολλά πράγματα μ'αυτά τα λεφτά.. πόσο μάλλον που να μη σέρνονται.. -
μεταχειρισμενο παιδια θελω να μου προτεινετε
-
Αstra-Golf 1,6 του 99.
Μικρό πόλης 1,4 του 2003 (Corsa, Clio κλπ.)
Θα πρότεινα Ibiza-Fabia. Είναι τα πιο μεγάλα από τα μικρά και στα 100 άλογα έχουν καλές επιδόσεις αν και ο κινητήρας είναι ψόφιος χαμηλά. -
ASTRA 1.4 (Εκδοση Sport κατα προτιμηση)
FOCUS 1.6
και τα 2 , του 2000 με 2001.........
Εχουν πανω κατω τα ιδια χρηματα και ειναι τα καλυτερα αυτης της γενιας στα αντιστοιχα κυβικα......
Και σιγουρα πολυ καλυτερα απο καποιο καινουργιο μικρο με τα αντιστοιχα χρηματα...... -
Φιλε οπως το γραφεις δειχνεις οτι και αυτα τα 9.000 ειναι τσιμα-τσιμα,δηλαδη αν αυριο πρεπει να παρεις καινουρια γυαλια τα 9.000 θα γινουν 8.500;Τοτε προφανως πρεπει να παρεις αυτοκινητο που να μην ξεπερνα τις 5.000 σε καμια περιπτωση.
-
106GTI με 9000 δε βρίσκεις με τίποτα.
Απο εκεί και πέρα εξαρτάται τι κατηγορίας αυτοκίνητο θες.
Πιστεύω οτι έχεις πολλές επιλογές.
πχ C2,Xsara,Focus,Golf.ΥΓ. Ουφ έφυγα απο τα 666 post.
-
Ένα Getz νομίζω είναι καλή επιλογή. Αλλιώς Πεζό 206.
-
Με 6 χιλιάρικα, μπορείς να βρεις μια Xsara κάπου 98-99 μοντέλο... μία χαρά αμαξάκι για αυτά τα χρήματα και πάνω από όλα σου μένουν και 3 χιλιαρικάκια για μια ώρα ανάγκης.
-
ποσο κανει ρε παιδια ενα 106 gti?
-
Εγώ είδα ένα 106 gti το πουλούσε ιδιώτης, έλεγε ότι είναι 145 ίππους και ζητούσε 8700
-
για την ακριβεια δινω 8.000-8.500 το παρα πολυ 9.000ευρω.
ειμαι αναμεσα σε κλιο,κανα paugeot 106,..dε ξερω τι αλλο..
γενικα δε ξερω πολλα απο αυτοκινητα...
εχω φαει και κολλημα να εχει κλιμα...μ αλον πολα ζηταω -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
εχω φαει και κολλημα να εχει κλιμα...μ αλον πολα ζηταωκλίμα εννοείς αυτόματο με θερμοκρασία ;;;
πολύ αχρηστο gadgetάκι.Δεν ξέρω τι το θέλεις, αλλά με αυτά παρε Alfa 146 (Twinspark) Junior. Κρατήματα και στύλ σε πολύ πρακτικό αμάξωμα με πολύ καλους χώρους
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
εχω φαει και κολλημα να εχει κλιμα...μ αλον πολα ζηταωκλίμα εννοείς αυτόματο με θερμοκρασία ;;;
πολύ αχρηστο gadgetάκι.Δεν ξέρω τι το θέλεις, αλλά με αυτά παρε Alfa 146 (Twinspark) Junior. Κρατήματα και στύλ σε πολύ πρακτικό αμάξωμα με πολύ καλους χώρους
για την οποια μην δωσεις παραπανω απο 7Κ. μην κοιτας τι ζηταει ο καθενας, αλλα ποσο αξιζει η καλυτερα μεχρι ποσο μπορεις να το βρεις το καθε αυτοκινητο με λιγο ψαξιμο.
αν τελικα αποφασισεις για αλφα μερια, στειλε κανενα pm με ειδικοτερες ερωτησεις να σε βοηθησω οπου μπορω.
-
Αν ριξεις μια ματια σε εφημεριδες θα δεις τι πουλανε ιδιωτες , και ελα πισω να μας ρωτησεις με μια λιστα αυτων που βρηκες για να ξεκαθαρισεις και εσυ , και να ξεφυγεις απο γενικοτητες .
Ο αδερφος μου πουλαει το Xara (δεν ξερω πως γραφεται ) 1.4 coupe με πολλα εξτρα(εξατμισεις , προγραμματα , φιλτρα , ζαντες , αναρτησεις καινουριες , ελατηρια χαμηλωματος , λαστιχα πιο φαρδια , φαναρια lexus κλπ και κλιμα ) 02' μοντελο, 60.000χλμ περιπου σε πολλυ πολλυ καλη κατασταση 8000ε . Αυτο για να σου δειξω οτι βρισκεις και καινουριο , και παλιο , και γρηγορο , και αργο , και με οτι εξοπλισμο γουσταρεις . Απλα πρεπει ολα τα προηγουμενα να τα συνδυασεις καπως .
-
πάρε κάτι από ιαπωνία (Toyota) να έχεις και εγγύηση...τουτέστιν Yaris 1.3L 87hp
ένα του 2000 έχει περίπου 7-7,5 χιλιάρικα ενώ ένα πιο πρόσφατο 2003 ας πούμε κοστίζει ~9,5 χιλιάρικα.
-
1,3 87 hp??
φοβαμαι οτι δε θα παει βημα
eρωτηση για αγορα αυτοκινητου...