-
Ψάχνω για συναγερμό για ισόγειο διαμέρισμα με κήπο. Η εγκατάσταση είναι έτοιμη και αυτό που σίγουρα λείπει είναι οι εσωτερικοί ανιχνευτές, το πληκτρολόγιο και η/οι σειρήνα/ες (εξωτερική/εσωτερική). Βέβαια, καλό θα ήταν να γίνει μια συζήτηση με κάποιον ειδικό για πιθανές ελλείψεις της ήδη υπάρχουσας εγκατάστασης και πιθανές προσθήκες/βελτιώσεις.
Από μια πρόχειρη ματιά εγώ βλέπω εταιρίες όπως: Alarco, AMS Protection, Katrantzos Security και WackenHut. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα συστήματα συναγερμού ως προς την ποιότητα του εξοπλισμού; Έχει κανείς υπόψη του κάτι καλό και κατά προτίμηση δοκιμασμένο; -
Ψάχνω για συναγερμό για ισόγειο διαμέρισμα με κήπο. Η εγκατάσταση είναι έτοιμη και αυτό που σίγουρα λείπει είναι οι εσωτερικοί ανιχνευτές, το πληκτρολόγιο και η/οι σειρήνα/ες (εξωτερική/εσωτερική). Βέβαια, καλό θα ήταν να γίνει μια συζήτηση με κάποιον ειδικό για πιθανές ελλείψεις της ήδη υπάρχουσας εγκατάστασης και πιθανές προσθήκες/βελτιώσεις.
Από μια πρόχειρη ματιά εγώ βλέπω εταιρίες όπως: Alarco, AMS Protection, Katrantzos Security και WackenHut. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα συστήματα συναγερμού ως προς την ποιότητα του εξοπλισμού; Έχει κανείς υπόψη του κάτι καλό και κατά προτίμηση δοκιμασμένο; -
Εχουμε Fire Burlgary Instruments (το ονομα τους μαρανε ) εδω κ πεντε χρονια κ δεν εχει βαρεσει ουτε μια φορα ασκοπα...
Αν θυμαμαι καλα καπου στα 350Ε πρεπει τωρα να εχουν αυτα που ζητας...
Προσοχη στα ρανταρακια μονο μην στοχευουν τπτ κινουμενα απο αερα μερη κ σηκωνεις την γειτονια στο ποδι καθε μερα.. -
Γιατί δεν σκέφτεσαι έναν εκπαιδευμένο σκύλο; Μένω κι εγώ σε μονοκατοικία σε οικισμό έξω απ' την πόλη και το σκέφτομαι ως την καλύτερη λύση. Βέβαια εγώ συμπαθώ τα σκυλιά και έτσι θα τον δεχόμουν άνετα. Αν εσύ όχι... προτίμησε το ηλεκτρονικό!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γιατί δεν σκέφτεσαι έναν εκπαιδευμένο σκύλο; Μένω κι εγώ σε μονοκατοικία σε οικισμό έξω απ' την πόλη και το σκέφτομαι ως την καλύτερη λύση. Βέβαια εγώ συμπαθώ τα σκυλιά και έτσι θα τον δεχόμουν άνετα. Αν εσύ όχι... προτίμησε το ηλεκτρονικό!Μήπως υπάρχουν λύσεις να αποφύγεις τον σκύλο?
-
προσφατα στο σπιτι εβαλα της caddx. Ειναι θυγατρικη της g.e.
Εχει πολυ καλες δυνατοτητες, επεκτασιμος, και μεχρι στιγμης δεν εχει βαρεσει ασκοπα... ειναι λιγο ακριβος ομως. -
Για σκύλο δεν το συζητάω όχι επειδή δε συμπαθώ τα σκυλιά (απεναντίας) αλλά γιατί το θεωρώ δέσμευση την οποία δεν μπορώ να αναλάβω (σ' αυτή τη φάση της ζωής μου τουλάχιστον). Έτσι θα πρέπει προς το παρόν να περιοριστώ στον ηλεκτρονικό 'σκύλο'
gc60 & Madman77 από που τους πήρατε; Από κάποια εταιρία security;
Υπάρχει κάποιο πολυκατάστημα στυλ 'Κωτσόβολος' που μπορώ να πάω ή πρέπει να μπαίνω σε κάθε εταιρία security και να μαζεύω πληροφορίες; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Για σκύλο δεν το συζητάω όχι επειδή δε συμπαθώ τα σκυλιά (απεναντίας) αλλά γιατί το θεωρώ δέσμευση την οποία δεν μπορώ να αναλάβω (σ' αυτή τη φάση της ζωής μου τουλάχιστον). Έτσι θα πρέπει προς το παρόν να περιοριστώ στον ηλεκτρονικό 'σκύλο'
gc60 & Madman77 από που τους πήρατε; Από κάποια εταιρία security;
Υπάρχει κάποιο πολυκατάστημα στυλ 'Κωτσόβολος' που μπορώ να πάω ή πρέπει να μπαίνω σε κάθε εταιρία security και να μαζεύω πληροφορίες;απο θεσ/νικη τον πηρα, απο εταιρεια security. Και εμενα με συστησανε σε αυτην την εταιρεια. Αλλιως μαλλον δεν θα πηγαινα ετσι... με την alarco (ηταν ο πρωτος μου συναγερμος στο διαμερισμα) την πατησα
Ψαξε να δεις ποιος εχει τα caddx στην αθηνα. Απο καταστηματα στυλ κωτσοβολος μην πας... ειναι συναγερμοι σειρας. Επισης καποιοι ελληνικοι ειναι αξιοπιστοι, αν και δεν εχω ακουσει καλα λογια (ισως βεβαια το ποστοστο κερδους απο τους ξενους να ηταν μεγαλυτερο...)
Ριξε μια ματια εδω http://www.geindustrial.com/ge-interlog ... index.htmlΓενικα... παρε αρκετες προσφορες, και προσεξε το after-sales να ειναι εγγυημενο. Φαντασου να εχει προβλημα το συστημα, και να σου ερθει μετα απο καμποσο καιρο ο τεχνικος!
-
Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να κοιτάξεις και για do it yourself λύσεις...
Θα βρεις πολλά πράματα σε καταστήματα με ηλεκτρονικά.Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και για λύση Χ10 αν και θέλει περισσότερο προσωπικό ψάξιμο.
Πάντως, αν καταλήξεις σε λύση απλού συναγερμού τότε να κοιτάξεις οποσδήποτε για μοντέλλο που να υποστηρίζει χωριστή λειτουργία ζωνών έτσι ώστε να μπορείς να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς όποιο κομμάτι του σπιτιού θέλεις κατά βούληση. (χρήσιμο όταν είσαι μέσα στο σπίτι και θέλεις παραπάνω ασφάλεια).
Επίσης κοίτα και για δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης κλπ... -
Όπως έγραψε και ο 'dpolal' αν μπορείς ψάξε για ιδιοκατασκευή υπάρχουν αρκετά καταστήματα που έχουν λύσεις για όλα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Φιάχνεις ότι ακρίβώς σου χρειάζεται και με κόστος κατά πολύ μικρότερο από αυτά που προφέρουν οι εταιρείες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπως έγραψε και ο 'dpolal' αν μπορείς ψάξε για ιδιοκατασκευή υπάρχουν αρκετά καταστήματα που έχουν λύσεις για όλα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Φιάχνεις ότι ακρίβώς σου χρειάζεται και με κόστος κατά πολύ μικρότερο από αυτά που προφέρουν οι εταιρείες.- το οτι μονο εσυ ξερεις τι και που εχεις τοποθετησει.Ετσι δεν θα φοβασαι το καθε τεχνικο και τις παρεες του
-
Δεν ακούγεται άσχημη λύση το DIY, αρκεί να έχει κάποιες στοιχειώδεις οδηγίες τοποθέτησης. Η καλωδίωση είναι έτοιμη έτσι κι αλλιώς από τον κατασκευαστή οπότε φαντάζομαι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω μια καλή μονάδα με δυνατότητες upgrade και κάτι καλό σε σειρήνα και radar. Για το οικονομικό δεν έχω πρόβλημα αρκεί να κινείται σε λογικά πλαίσια και σίγουρα να αξίζει τα λεφτά του.
Αυτό το Χ10 που αναφέρεις dpolal τι είναι;
Επίσης, υπάρχει κάποια περιοχή που πρέπει να κινηθώ (όπως είναι για παράδειγμα η Στουρνάρη για pc...) ή παντού τα πάντα;
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Γιατί δεν σκέφτεσαι έναν εκπαιδευμένο σκύλο; Μένω κι εγώ σε μονοκατοικία σε οικισμό έξω απ' την πόλη και το σκέφτομαι ως την καλύτερη λύση. Βέβαια εγώ συμπαθώ τα σκυλιά και έτσι θα τον δεχόμουν άνετα. Αν εσύ όχι... προτίμησε το ηλεκτρονικό!
Μήπως υπάρχουν λύσεις να αποφύγεις τον σκύλο?
Φόλα
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φόλα
ουτε που θελω να το σκεφτομαι!!Εχω χασει αρκετα σκυλια απο φολες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φόλα
Πλάκα έκανα ρε συ...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φόλα
Πλάκα έκανα ρε συ...
Δεν το λεω για εσενα.Dont worry!
Απλα υπαρχουν μερικοι ...(πως να τους χαρακτηρισω)..... που τα μπιφτεκια με το δηλητηριο τα πετανε καθημερινα στα παρκα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυτό το Χ10 που αναφέρεις dpolal τι είναι;
Επίσης, υπάρχει κάποια περιοχή που πρέπει να κινηθώ (όπως είναι για παράδειγμα η Στουρνάρη για pc...) ή παντού τα πάντα;
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειαΤο Χ10 είναι μια αμερικάνικη ιστορία για το smart home...
Έξυπνες συσκευές, τηλεδιαχείρηση οικίας, ασφάλεια κλπ.
Απλά είναι λίγο ακριβά και είχα δει στην Αθήνα ένα μαγαζί που τα έφερνε και αυτό πριν από καιρό.Για περιοχές δεν έχω να σου κάποια συγκεκριμένη, κοίτα όπου υπάρχουν καταστήματα με ηλεκτρονικά ή ακόμα καλύτερα σε καταστήματα με συναγερμούς.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φόλα
Εχθές έμαθα για μια ληστεία με την γνωστή λύση του υπνωτικού σπρέι, που προφανώς υπνώτισε και τα σκυλιά του σπιτιού
Συναγερμός σπιτιού