-
Έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο κανεις?
Αξίζει τον κόπο να κάνω κάτι τέτοιο? Θα δω διαφορές ή είναι περισσότερο 'ψυχολογικό' το θέμα???
Αν ναι τι φίλτρα έβαλε, τι εξάτμιση, που πέρασε το πρόγραμμα και το βασικότερο όλων πόσο του κόστισε?
Μιας που βρίσκομαι Κατερίνη ψάχνω για κάποιον στην Β. Ελλάδα που μπορεί να το κάνει...
-
Αξίζει τον κόπο να κάνω κάτι τέτοιο? Θα δω διαφορές ή είναι περισσότερο 'ψυχολογικό' το θέμα???
Αν ναι τι φίλτρα έβαλε, τι εξάτμιση, που πέρασε το πρόγραμμα και το βασικότερο όλων πόσο του κόστισε?
Μιας που βρίσκομαι Κατερίνη ψάχνω για κάποιον στην Β. Ελλάδα που μπορεί να το κάνει...
-
-
Nομιζω οτι η ιδια η Νισσαν κανει μια μετατροπη για αυτο το μοτερ! Αν ισχυει ακομη αυτο εισαι τυχερος γιατι θα εχεις εγγυημενη δουλεια.
Παρε τηλεφωνο σε καποια κεντρικη αντιπροσωπια
-
Μπορείς να το πας στο επίπεδο του Almera Challenge ή κάτι παρόμοιο.
Η Nissan το κάνει αυτό και μάλιστα με εγγύηση. -
θα πεταχτώ μέχρι την τοπική Nissan να ρωτήσω.
Δυστυχώς όμως ο 'τοπικός' της Nissan είναι εντελώς αναξιόπιστος. Όσο για το συνεργείο του οι 3 από τους 5 εργαζόμενους είναι πρώην οικοδόμοι. Έχω ακούσει τις μύριες π@π@ριες από αυτούς και τους αποφεύγω συστηματικά...
-
λοιπόν πετάχτηκα μια βόλτα και μου είπαν ότι το σετ τους περιλαμβάνει αλλαγή χταποδιού, σωληνώσεων εξάτμισης, καταλύτη και εξάτμισης και το κόστος είναι 1200
-
[quote='boo']λοιπόν πετάχτηκα μια βόλτα και μου είπαν ότι το σετ τους περιλαμβάνει αλλαγή χταποδιού, σωληνώσεων εξάτμισης, καταλύτη και εξάτμισης και το κόστος είναι 1200
-
Αφου οπως λεσ μπορει αυτη η nissan να ειναι αναξιοπιστη, παρε τηλ καμια νισσαν σε αθηνα η θεσσαλινικη να δεισ τι περιλαμβανει το κιτ challenge
Βελτίωση πρώτου σταδίου σε Almera N15 (1400cc)