-
Παιδιά γειά χαρά σε όλους.
Μπαίνω κατ ευθείαν στο θέμα.
Ο κουμπάρος μου έχει πάρει ένα Sorento εδώ και 5-6 μήνες. Ολα καλά κι ωραία μέχρι που βλέπει προχτές κάτι φουσκωματάκια στο φτερό. Το κοιτάει καλύτερα όλο το αυτοκίνητο και ανακαλύπτει και άλλα.
Το ένα του φτερού μόλις το πείραξε λίγο έφυγε το χρώμα και άφησε μια τρυπα (δηλαδή έφυγε το χρώμα).
Λοιπόν, το πάει στην αντιπροσωπεία και του λένε οτι θα του βάλουν πινελάκι γιατί λέει είναι από κουτσουλιές. Επειδή δεν το αφήνει το αυτοκίνητο κάπου που να έχει περιστέρια κλπ. το πάει στο φαναρτζή, το πάει στο πληντήριο και οι δύο του λένε οτι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο πράγμα από κουτσουλιές.
Ερώτηση Νο1Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με το χρώμα ?
Ερωτηση Νο2
Εχει κανείς ιδέα απο τι μπορεί να προήλθε αυτό?
Ευχαριστώ
-
Ο κουμπάρος μου έχει πάρει ένα Sorento εδώ και 5-6 μήνες. Ολα καλά κι ωραία μέχρι που βλέπει προχτές κάτι φουσκωματάκια στο φτερό. Το κοιτάει καλύτερα όλο το αυτοκίνητο και ανακαλύπτει και άλλα.
Το ένα του φτερού μόλις το πείραξε λίγο έφυγε το χρώμα και άφησε μια τρυπα (δηλαδή έφυγε το χρώμα).
Λοιπόν, το πάει στην αντιπροσωπεία και του λένε οτι θα του βάλουν πινελάκι γιατί λέει είναι από κουτσουλιές. Επειδή δεν το αφήνει το αυτοκίνητο κάπου που να έχει περιστέρια κλπ. το πάει στο φαναρτζή, το πάει στο πληντήριο και οι δύο του λένε οτι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο πράγμα από κουτσουλιές.
Ερωτηση Νο2
Ευχαριστώ
-
Ερωτηση Νο2
Ευχαριστώ
-
Η κουτσουλιά 'φεύγει' μαζί με το χρώμα και αφήνει το αστάρι απο κάτω σαν δαντελίτσα (δηλαδή έχει και λίγα ψύγματα χρώματος)
Μήπως ήταν ρετσίνι, ή γέλη απο κάποιο δέντρο (π.χ. αμυγδαλιά);
Εγώ την έπαθα απο αμυγδαλιά έπεσε πάνω γέλη (σαν ζελέ για μαλιά) και όταν την απομάκρυνα πήρε μαζί μαι το χρώμα στα συγκεκριμένα σημεία. Έκανα όμως τη βλακεία και την άφησα κάποιες μέρες.
KIA SORENTO Πρόβλημα με χρώμα