-
Ο λόγος περί της αναβολής. (ανοίγω νέο θέμα αν και υπάρχει κάτι παρόμοιο επειδή θέλω να το δεί κόσμος και να μου πεί την άποψή του)
Τα μεταπτυχιακά μάλλον απέτυχαν (περιμένω απάντηση από ακόμα 1 το οποίο μάλλον θα με χυλώσει)
Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να υπηρετήσω και εγώ τη μαμά πατρίδα. Η διάρκεια της θητείας μου θα είναι 9 μήνες καθώς είμαι από πολύτεκνη οικογένεια και είμαι το πρώτο παιδί.
Πρέπει να κόψω την αναβολή. Πότε να το κάνω; Άλλοι μου λένε να την κόψω το Σεπτέμβρη, ώστε να μπώ Νοέμβρη και Ιούλιο να είμαι έξω και να προλάβω τη νέα σεζόν. Άλλοι λένε να μην μπω χειμώνα μέσα, οπότε να την κόψω Ιανουάριο και να μπώ Φεβρουάριο- Μαρτιο, αλλά τότε θα τελειώσω Δεκέμβρη...
Τι λέτε εσείς;;;;;;;;;
-
Ο λόγος περί της αναβολής. (ανοίγω νέο θέμα αν και υπάρχει κάτι παρόμοιο επειδή θέλω να το δεί κόσμος και να μου πεί την άποψή του)
Τα μεταπτυχιακά μάλλον απέτυχαν (περιμένω απάντηση από ακόμα 1 το οποίο μάλλον θα με χυλώσει)
Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να υπηρετήσω και εγώ τη μαμά πατρίδα. Η διάρκεια της θητείας μου θα είναι 9 μήνες καθώς είμαι από πολύτεκνη οικογένεια και είμαι το πρώτο παιδί.
Πρέπει να κόψω την αναβολή. Πότε να το κάνω; Άλλοι μου λένε να την κόψω το Σεπτέμβρη, ώστε να μπώ Νοέμβρη και Ιούλιο να είμαι έξω και να προλάβω τη νέα σεζόν. Άλλοι λένε να μην μπω χειμώνα μέσα, οπότε να την κόψω Ιανουάριο και να μπώ Φεβρουάριο- Μαρτιο, αλλά τότε θα τελειώσω Δεκέμβρη...
Τι λέτε εσείς;;;;;;;;;
-
Τι λέτε εσείς;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ο λόγος περί της αναβολής. (ανοίγω νέο θέμα αν και υπάρχει κάτι παρόμοιο επειδή θέλω να το δεί κόσμος και να μου πεί την άποψή του)Τα μεταπτυχιακά μάλλον απέτυχαν (περιμένω απάντηση από ακόμα 1 το οποίο μάλλον θα με χυλώσει)
Τι λέτε εσείς;;;;;;;;;
Ειπα και γω.... τοση καουρα να την κοψης!!
-
Θα πρότεινα να μπεις χειμώνα έτσι ώστε το καλοκαίρι (ή λιγό πρίν) να έχεις ξεμπερδέψει...
Καλύτερα να είσαι έξω με τις ζέστες. (διακοπούλες και τα συναφή)
-
Μπες Σεπτεμβριο ωστε Ιουνιο να τελειωσης.....
-
Κι εγω μαζι. Οχι καλοκαιρι μεσα. Εγω απολυθηκα Μαιο (θητεια 18 μ.). Εχοντας κανει ενα καλοκαιρι μεσα, σου λεω οτι δευτερο δεν αντεχα. Ζεστη, που δεν αντιμετωπιζεται (ενω με το κρυο κατι γινεται) και κυριως η ατμοσφαιρα των διακοπων (κοριτσια-φιλοι-συγγενεις διακοπες, νησια κλπ κι εσυ μεσα... It doesn't say (Δε λεει )
-
Από τη μέρα που θα την κόψω ποσο καιρό χρειάζεται για να σε καλέσουν;
-
Απο τον τιτλο κατι σε Λορενα Μπομπιτ μου ηρθε στο μυαλο .
Ρωτα στην στρατολογια για το ποτε θα σε καλεσουν ακριβως για να κανονισεις ποτε να την κοψεις.Επισης μηπως μπορεις να τυχεις ευνοϊκής μεταθεσης λογω πολυτεκνης οικογενειας; -
Δεν τα ξερω καλα (εχει αλλαξει η συχνοτητα, οταν εγω πηγα καλουσαν 6 φορες το χρονο). Ρωτα τη Στρατολογια, οπως λεει ο BILL.
-
Ρωτα στη Στρατολογια πότε θα παρουσιαστεις απο τη στιγμη που θα κοψεις την αναβολη. Μετα υπολογισε το, να μπεις Φθινωπορο ετσι ωστε να κανεις εκπαιδευση σε νορμαλ κλιματολογικες συνθηκες.
-
Αν μπεις Φλεβάρη όπως κι εγώ θα έχεις τα εξής πλεονεκτήματα
Εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χωρίς τρομερό κρύο ή καύσωνα
Γιορτές κι αργίες δε θα χεις αρχικά να μην την παλέυεις
Στη μετάθεση μπορεί να σου κάτσει κανα νησί και να χει κόσμο, αλλιώς Έβρο-Φλώρινα γλιτώνεις τα χιόνια
Και για την 12μηνη θητεία (ή φυτεία αν είσαι από...κάποια μέρη!!! ) επιστρέφεις τον Αύγουστο κοντά στο σπίτι σου μέχρι να περάσει ο χειμώνας, με τις μισές μέρες έξω
-
Φίλε μου και εγώ έκοψα την αναβολή μου και περιμένω τον Αύγουστο να με καλέσουν για να μπώ...δεν μου έχει έρθει χαρτί ακόμα...αλλα το περιμένω που θα πάει...ξέρει κανείς πόσο του Αυγούστου μπαίνουμε μέσα ?
-
Νομιζω αν πας πεζικο το 2006 θα υπηρετήσεις 11 μηνες,χωρια τις άδειες.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Φίλε μου και εγώ έκοψα την αναβολή μου και περιμένω τον Αύγουστο να με καλέσουν για να μπώ...δεν μου έχει έρθει χαρτί ακόμα...αλλα το περιμένω που θα πάει...ξέρει κανείς πόσο του Αυγούστου μπαίνουμε μέσα ?Την πρωτη Δευτερα απο το τριτο δεκαημερο του μηνα.
-
οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να τελειωνεις...ζεστες και κρυα ειναι π@π@ριες...παλι καλα που κανεις 9μηνο να λες...
-
Mόλις διάβασα τον τίτλο, τρόμαξα...
-
Μην την κοβεις.Μπορει οταν θα'ρθει ο καιρος σου ναναι η θητεια μια βδομαδα. Τοτε διαλεξε ανοιξη .
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Mόλις διάβασα τον τίτλο, τρόμαξα...χαχαχαχα το φαντάστηκα...
τελοσπαντων αν ο στρατός δεν μου ήταν εμπόδιο για να ξεκινήσω να δουλέυω σε αυτό που σπούδασα πίστεψτε με θα την εξαντλούσα όλη την αναβολή (και έχω 1,5 χρόνο ακόμα)....
Αλλά δεν αντέχεται άλλο να δουλεύω 'περίπου' και να κινδυνεύω να χάσω πιθανές ευκαιρίες για δουλειά....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Από τη μέρα που θα την κόψω ποσο καιρό χρειάζεται για να σε καλέσουν;Από την στιγμή που την....κόβεις μπαίνεις στην μεθεπόμενη σειρά.
Την έκοψα Μάρτιο...δεν μπήκα Μάιο αλλά σε 20 μέρες.
Πότε να την...κόψω;;;