-
Μετά απο διαφωνία που είχα με φίλο, ως προς το πόσο κόσμο θα συγκέντρωναν οι U2 αν ερχόταν στην Ελλάδα σήμερα, θα ήθελα να μου πείτε κι εσεις τι γνώμη σας.
Αν υποθέσουμε οτι η συναυλία γίνεται στο ΟΑΚΑ και το εισητήριο είναι 60 Ευρω (πολλά ή λίγα ;; ), τι 'ψάρια' νομίζετε οτι θα έπιανε το Ιρλανδικό συγκρότημα ???
-
Μετά απο διαφωνία που είχα με φίλο, ως προς το πόσο κόσμο θα συγκέντρωναν οι U2 αν ερχόταν στην Ελλάδα σήμερα, θα ήθελα να μου πείτε κι εσεις τι γνώμη σας.
Αν υποθέσουμε οτι η συναυλία γίνεται στο ΟΑΚΑ και το εισητήριο είναι 60 Ευρω (πολλά ή λίγα ;; ), τι 'ψάρια' νομίζετε οτι θα έπιανε το Ιρλανδικό συγκρότημα ???
-
-
Εγω νομιζω οτι τους 20000 τους εχουν στο τσεπακι. Κατι μεταξυ των 40000 με 60000 χιλιαδων θα ελεγα.Το 80000 δυσκολο αλλα λεκανοπεδιο ειναι αυτο ποτε δεν ξερεις.
-
Μεχρι 60000 νομιζω θα ειχαν.
Ποσους χωρα το ΟΑΚΑ; -
Νομίζω χωρά 70000 στις κερκίδες, αλλα δεν εχω ιδέα πόσους χωράει στον αγωνιστικό χώρο....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσους χωρα το ΟΑΚΑ;σε συναυλία = κεκρίδες + αγωνιστικός χώρος πρέπει να φτάνει τις 85-90 χιλιάδες. Οι κερκίδες χωράνε περίπου 74 χιλιάδες αν δεν κάνω λάθος.
-
Στη Θεσσαλονίκη πάντως το '97 είχαν πάνω από 40000 κόσμο. Εμείς εκεί που στεκόμασταν είχαμε πολύ κοντά μας κόσμο από Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία και κάτι Τουρκοκύπριους Τότε βέβαια το εισιτήριο ήταν 'επιδοτόυμενο' από τον ΟΠΠΕΘ και ήταν μόνο 4000 δρχ
Στην Αθήνα, με ειστιτήρια γύρω στα 30-35 -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποσους χωρα το ΟΑΚΑ;σε συναυλία = κεκρίδες + αγωνιστικός χώρος πρέπει να φτάνει τις 85-90 χιλιάδες. Οι κερκίδες χωράνε περίπου 74 χιλιάδες αν δεν κάνω λάθος.
Εχω την εντυπωση οτι εχει μειωθει η χωρητικοτητα μετα τους ολυμπιακους αγωνες.Απλα το ειχα απορια .
Μακαρι να ερχονταν και ας τους βλεπαμε απο video wall. -
Υπολογίστε μερικές χιλιάδες καθίσματα μείον. Αυτά που θα είναι στο πέταλο πίσω από την σκηνή. Ξέρει κανεις στους Stones πόσα εισιτήρια εκδόθηκαν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι εχει μειωθει η χωρητικοτητα μετα τους ολυμπιακους αγωνες.Απλα το ειχα απορια .
Μακαρι να ερχονταν και ας τους βλεπαμε απο video wall.Το 1998 είχα δει στο ΟΑΚΑ τους Rolling Stones και ήταν τίγκα. Τόσο τα καθίσματα (εκτός από αυτά πίσω από την σκηνή) όσο και ο αγωνιστικός χώρος. Αυτοί που ήταν στα καθίσματα πρέπει να ήταν 55000. Άδεια ήταν τα καθίσματα πίσω από το τέρμα, και τα 2 διαζώματα.
Πάντως οι U2 με εισιτήριο 30-35 ευρώ δεν νομίζω πως θα μάζευαν πάνω από 30000 κόσμο στην Αθήνα. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το 1998 είχα δει στο ΟΑΚΑ τους Rolling Stones και ήταν τίγκα. Τόσο τα καθίσματα (εκτός από αυτά πίσω από την σκηνή) όσο και ο αγωνιστικός χώρος. Αυτοί που ήταν στα καθίσματα πρέπει να ήταν 55000. Άδεια ήταν τα καθίσματα πίσω από το τέρμα, και τα 2 διαζώματα.
Πάντως οι U2 με εισιτήριο 30-35 ευρώ δεν νομίζω πως θα μάζευαν πάνω από 30000 κόσμο στην Αθήνα.ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
ΟΙ U2 πιστεύω ότι θα μάζευαν επίσης στο χαλαρό 60000 κόσμο.
Πάντως εγώ δε θα πήγαινα, εκτός αν λέγανε μόνο τα παλιά τους τραγούδια.
Έχουν γίνει ψιλό-βλάκες. sorry για τους fan, τα παλιά τους τραγούδια είναι οκ πάντως -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το 1998 είχα δει στο ΟΑΚΑ τους Rolling Stones και ήταν τίγκα. Τόσο τα καθίσματα (εκτός από αυτά πίσω από την σκηνή) όσο και ο αγωνιστικός χώρος. Αυτοί που ήταν στα καθίσματα πρέπει να ήταν 55000. Άδεια ήταν τα καθίσματα πίσω από το τέρμα, και τα 2 διαζώματα.
Πάντως οι U2 με εισιτήριο 30-35 ευρώ δεν νομίζω πως θα μάζευαν πάνω από 30000 κόσμο στην Αθήνα.ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
ΟΙ U2 πιστεύω ότι θα μάζευαν επίσης στο χαλαρό 60000 κόσμο.
Πάντως εγώ δε θα πήγαινα, εκτός αν λέγανε μόνο τα παλιά τους τραγούδια.
Έχουν γίνει ψιλό-βλάκες. sorry για τους fan, τα παλιά τους τραγούδια είναι οκ πάντωςΠω πω θυμάσαι τί χαμός είχε γίνει . Είχα πάρει εισιτήριο σε κερκίδα για να μπορώ να κάθομαι αλλά από τον ενθουσιασμό σε όλη την συναυλία ήμουν όρθιος . Ειδικά εκεί που βγήκε μία τεράστια γέφυρα μέσα από την σκηνή και μεταφέρθηκαν στο κέντρο του γηπέδου όπου έπαιξαν αυθεντικό Rock n' Roll και στο τέλος με τις τεράστιες φλόγες πάνω από την σκηνή . Α επειδή το ξέχασα... θυμάσαι που έσπασε από την κιθάρα του Ron Wood(αν και κανονικά μπάσο παίζει) μία χορδή και την άλλαξε σε δευτερόλεπτα? Απίστευτος! Επίσης θυμάμαι που ο ίδιος είχε παίξει για λίγο κιθάρα οριζόντια σαν τους Χαβανέζους
Όσον αφορά τους U2 θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Τα 80's τραγούδια που έχουν βγάλει είναι απίστευτα. Έπειτα στα 90'ς έκαναν μια μεγάααααλη κοιλιά και στα 00'ς επανήλθαν δριμύτεροι και ανανεωμένοι . Το κακό είναι όμως ότι έχουν ξεφύγει λίγο από το πνεύμα που τους διακατείχε και έχουν γίνει κάτι σαν τον Νταλάρα, απαπα πιπέρι στο στόμα μου . Αυτο κυρίως λόγω των δραστηριωτήτων του Bono. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις αυτον θα βρείς από κάτω. Τί φτώχεια, τί ανισότητα, τί εξαθλίωση, τί περιβάλλον... -
Εγω λεω θα γεμιζαν το ΟΑΚΑ. Δεν ειναι βεβαια Rolling Stones αλλα ειναι αρκετα κοντα. τους εχω δει ζωντανα και κανουν καλο Show.
Τους Rolling Stones τους εχω δει δυο φορες μια το 97 και μια το 82. Μιλαμε το 82 ημουν πιτσιρικας με πιτσιρικαδες. Το 97 ημουν πουρογερος. Εγω με τον κουνιαδο μου ενα φιλο μας. 40 τοσα και οι τρεις και δεκαδες χιλιαδες πιτσιρικαδες που δεν ειχαν γεννηθει το 81.
Επισης το 81 ειδα και τους Who. Που ειμαι περηφανος μια και τωρα πλεον δεν υπαρχουν. (οι παπαρες δεν τραγουδησαν το My Generation μεχρι το τελος οταν του αναβαμε τους αναπτηρες ) Και φυσικα το 85-86 ειδα και τους Pink Floyd σε ολο τους το μεγαλειο. Επισης περιφανος μια και αυτοι δεν υπαρχουν. Οταν αρχισαν το Another Brick in the Wall το σταδιο πηγε να πεσει απο τις 70 χιλιαδες που το τραγουδαγανε.
Nikos
-
πρωτα ψηφισα, μετα ειδα τις προτεινομενες τιμες.. με 60ε ξεχαστε το >80.000 που ψηφισα..
μουσικοφιλος ειναι ο ελληνας, οχι μ@λ@κ@ς
-
Οι u2 μάλλον είναι όνειρο θερινής νυκτός,καθώς ζητάνε 1.000.000 ευρώ για μια συναυλία.Οπότε φανταστείτε τι εισητήριο θα πρέπει να έβαζε ο οργανωτής και πόσος κόσμος θα έπρεπε να μαζευτεί για να βγει κέρδος.
Πάντως νομίζω πως 40Κ άτομα θα τα μάζευμα πολύ άνετα...
Εσείς που λέτε ότι έχετε δει live τους Pink Floyd,περιμένετε να σας ξαναμιλήσουμε;;;
-
Διαβάστε και αυτό, το αφιερώνω στον κατήφορο των U2 μετά το POP:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Διαβάστε και αυτό, το αφιερώνω στον κατήφορο των U2 μετά το POP:Διαφωνώ κάθετα,για να το πω ευγενικά...
Τα HTDAAB και το προηγούμενο All that you can't leave behind είναι μια χαρά abums.
Η electo-κάτι περίοδός τους είναι όντως χάλια,αλλά δείχνουν να επανακάμπτουν.
Βέβαια δεν περιμένουμε να ξαναγράψουν το Achung Baby,το Joshua Tree ή το Rattle & Hum.Μια φορά είναι κανείς νέος... -
Εγω έχω όλα τα παλιά τους album αλλα τα 2 τελευταία είναι απλώς απαράδεκτα, αναμασήματα των παλιών, ενα κακέκτυπο τους παλιού (πρίν το achtung baby) εαυτού τους.
Συμφωνώ 100% με τον maddox
-
ωχ τι θίγεται πρωινιάτικααααα....
παιδιά το συγκρότημα είναι θρύλος πλέον...και όπως όλα τα συγκροτήματα θρύλοι, όσο μεγαλώνουν παράγουν και δίσκους που δεν ανταποκρίνονται στην ιστορία τους....όπως και να το κάνουμε όμως οι U2 ήταν, είναι και θα είναι ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙ....
Στο LIVE 8 έγινε της π@@@@@ οταν εμφανίστηκαν...βέβαια έπαιξαν και το ΟΝΕ που είναι ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ...Συγνώμη υπάρχει πιο σεξυ φωνή απο του ΒΟΝΟ???? μην τρελλαθούμε τώρα... (άντε υπάρχει και ο Plant στο Babe I'am gonna leave you!!!)
Πάντως άν ξαναερχόντουσαν ελλάδα και συγκεκριμένα Αθήνα...θα μάζευαν άνετα 60000+
Να σας πώς κι όλας οτι το 97, είχα μιλήσει με τον BONO στο τηλέφωνο...έμεναν ELOUNDA όπου δούλευε η κολλητή μου και κανόνισε με την τηλεφωνήτρια να του μιλήσω στο τηλέφωνο...κα@@@
περιττό να σας πώ βέβαια οτι έκαναν κάτι super party στη σουίτα που έμενε ο The Edge που είχε και πιάνο και την έκαναν καλοκαιρινή
Πόσο κόσμο θα συγκέντρωναν οι U2 ???