-
μια ερώτηση... Για να οδηγήσει κάποιος με αμερικάνικο δίπλωμα στην ελλάδα τί χρειάζεται; Πρέπει να πάει στην έλπα (Μεσογείων; ) ;Έχει διαδικασία το όλο θέμα;
Α πήρα και στην έλπα αλλά μάλλον λείπουν τέτοια ώρα (αν και σου λέει να περιμένεις ο αυτόματος), ενώ να σημειωθεί για τουριστικά θέματα έχουν γραμμή 090! -
μια ερώτηση... Για να οδηγήσει κάποιος με αμερικάνικο δίπλωμα στην ελλάδα τί χρειάζεται; Πρέπει να πάει στην έλπα (Μεσογείων; ) ;Έχει διαδικασία το όλο θέμα;
Α πήρα και στην έλπα αλλά μάλλον λείπουν τέτοια ώρα (αν και σου λέει να περιμένεις ο αυτόματος), ενώ να σημειωθεί για τουριστικά θέματα έχουν γραμμή 090! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Α πήρα και στην έλπα αλλά μάλλον λείπουν τέτοια ώρα (αν και σου λέει να περιμένεις ο αυτόματος), ενώ να σημειωθεί για τουριστικά θέματα έχουν γραμμή 090!Νομιζω οτι ,οταν ερχεσαι για τουρισμο στην ελλαδα και η μονιμη διαμονη σου ειναι στην αμερικη (εξωτερικο) μπορεις να οδηγησεις με αυτο το διπλωμα ειναι international.Εαν ομως μενεις μονιμα στην ελλαδα ,περα του 6μηνου, εργαζεσαι εδω κλπ πρεπει να εχεις ελληνικο διπλωμα η ευρωπαικο
-
Tiποτα δεν χρειαζεται.
Εχω νοικιασει και εχω οδηγησει με Αμερικανικο διπλωμα και κανενας δεν ειπε ποτε τιποτα. Στην ΕΛΠΑ ειχα παει πριν χρονια και ειχα μετατρεψει το Αμερικανικο σε Ελληνικο. Εκτος απο τα σχετικα τρεξιματα και μεταφρασεις ολα πηγαν καλα.Νικος
ΥΓ: δεν ξερω αν θες να οδηγας για μηνες η για χρονο και πανω. Στο κατω κατω που ξερεις καποιος οτι οδηγας για μηνες στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Tiποτα δεν χρειαζεται.
Εχω νοικιασει και εχω οδηγησει με Αμερικανικο διπλωμα και κανενας δεν ειπε ποτε τιποτα. Στην ΕΛΠΑ ειχα παει πριν χρονια και ειχα μετατρεψει το Αμερικανικο σε Ελληνικο. Εκτος απο τα σχετικα τρεξιματα και μεταφρασεις ολα πηγαν καλα.Νικος
ΥΓ: δεν ξερω αν θες να οδηγας για μηνες η για χρονο και πανω. Στο κατω κατω που ξερεις καποιος οτι οδηγας για μηνες στην Ελλαδα.
Δε χρειάζεται τίποτα;; Απ'όσο ξέρω, σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ βγάζεις δίπλωμα στα 16.. Δηλαδή μπορεί ένας 16χρονος αμερικανος να οδηγήσει στην Ελλάδα νόμιμα;;
Τρύπα... -
είναι για τη ξαδέλφη μου, κάτοικο ΗΠΑ που έχει έρθει για διακοπές οπότε κάνουμε...τίποτα
ευχαριστώ
Οδήγηση με αμερικάνικο δίπλωμα