-
καλησπερα καλως σας βρηκα πολύ καλη δουλεια παιδια θα ήθελα να μα8ω
οσο το δυνατων περισσοτερες πληροφοριες για το moter του saxo 16v
και οταν λεω ολες ενοω όλες πχ βυθισμα εκκεντροφορων /βαλβιδων κτλ
εχω το work shop αλλα χρειαζομαι και άλλα χαρακτηριστικά ... ποιος μπορει να με βοηθισει η να μου πει που μπορω να τα βρω? -
εχω το work shop αλλα χρειαζομαι και άλλα χαρακτηριστικά ... ποιος μπορει να με βοηθισει η να μου πει που μπορω να τα βρω? -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
εχω το work shop αλλα χρειαζομαι και άλλα χαρακτηριστικά ... ποιος μπορει να με βοηθισει η να μου πει που μπορω να τα βρω?Αγόρασε ένα δελτίο αναγνώρισης Group A + Group N από την ΕΘΕΑ
-
οριστε?
-
Θα πας στην ΕΘΕΑ (Εθνική Επιτροπή Αγώνων) στα γραφεία της ΕΛΠΑ στη Μεσογείων και θα ζητήσεις δελτίο αναγνώρισης (ομολογκασιόν) για Saxo Vts. Εκεί μέσα θα βρεις μπόλικα τεχνικά στοιχεία.
-
επειδη ειμαι απο κομοτηνη ρε παιδια κανεναποιο ευκολος τροπος υπαρχει ?
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
επειδη ειμαι απο κομοτηνη ρε παιδια κανεναποιο ευκολος τροπος υπαρχει ?Ναι, πας στο τοπικό γραφείο της ΕΛΠΑ και παραγγέλνεις το δελτίο αναγνώρισης
Χωρίς πλάκα, αυτά που ζητάς θα τα βρεις σε service manual -αλλά που να το βρεις αυτό.
Το δελτίο αναγνώρισης είναι η περιγραφή του αυτοκινήτου για αγωνιστική χρήση και περιέχει πολλές σχετικές πληροφορίες. Ενδεικτικά: διάγραμμα εκκεντροφόρων / βύθισμα, βάρος στροφάλου-σφονδύλου-μπιελλών-πιστονιών, περιγραφή αισθητήρων και συστήματος ψεκασμού, σχέσεις κιβωτίου/διαφορικού, φρένα κτλ. κτλ.
-
εχω ολα τα βιβλιαρακια του saxo ρε παιδια αλλα δε εχουν τις πληροφοριες
που θελω αν στειλω ενα mail στη εθεα μπορει να μου τα στειλουν ειναι δωρεαν? τα εχει κανενας ... μπορει να βοηθισει καποιος οπως ειπα ειμαι απο κομοτηνη ... -
http://www.papasotiriou.gr/product.eboo ... rid=145688
Ευχαριστημένος τώρα;...
Σε συνδιασμό με τις ομολογκασιόν θα έχεις τα πάντα....
-
Σορυ για το thread highjacking αλλά μήπως ξέρει κάποιος το βάρος του vts?
-
δε νομιζω για δυο σελιδες να αγορασω βιβλιο ...
-
Υπαρχει περιπτωση να βρεθει κατι αντιστοιχο για το Mitsubishi MIVEC Cyborg ZR 1.6l 2001?
Ενας φιλος θα ηθελε πολυ να το αγορασει...
Θα εκτιμουσα καθε δυνατη βοηθεια. Ευχαριστω... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σορυ για το thread highjacking αλλά μήπως ξέρει κάποιος το βάρος του vts?~930-950 kg
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
δε νομιζω για δυο σελιδες να αγορασω βιβλιο ...Τα στοιχεια που ζητας μονο σε αναλογο βιβλιο θα τα βρεις...
Παρε ενα manual του Haynes...Θα μαθεις και αρκετα πραγματα.
Για τον 'Μητσο' λιγο δυσκολο να βρεις κατι...
χαρακτηριστικα saxo vts 16v (1600 )