-
Απ'όσο έχω προσέξει είναι αρκετοί που αγοράζουν το περιοδικό αυτό, επειδή το τελευταίο τευχος που πήρα ήταν το νο10 του 2/05, ξέρετε αν έχει βγεί επόμενο?
Πολύ δεν άργησε?
-
Απ'όσο έχω προσέξει είναι αρκετοί που αγοράζουν το περιοδικό αυτό, επειδή το τελευταίο τευχος που πήρα ήταν το νο10 του 2/05, ξέρετε αν έχει βγεί επόμενο?
Πολύ δεν άργησε?
-
Πολύ δεν άργησε?
-
Το R&D είναι διμηνιαίο,οπότε μερικές μέρες καθυστέρηση μπορούν να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες.Επίσης έχω την εντύπωση ότι η mototech ή οι συνεργάτες-διανομείς δεν είναι και πολύ συνεπείς (κρίνοντας απ' το Drive).'Η μάλλον καθυστερούν με συνέπεια,κάθε μήνα...
-
Απο τον Φεβρουάριο έχουν περάσει όμως 5 μήνες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο τον Φεβρουάριο έχουν περάσει όμως 5 μήνεςΝαι ρε γ@μώτο... Τι γίνεται;;;;
Έχω γράψει και μια και γ@μω επιστολή, ελπίζω να μου την δημοσιεύσουν! (αυτό το έχω πει σε ίσα με 10 άτομα...)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο τον Φεβρουάριο έχουν περάσει όμως 5 μήνεςTo 2/05 που έγραψες προφανώς δε σημαίνει 2 Μαϊου,αλλά Φλεβάρης του 2005…Δεν αντελήφθην! (Αυτά παθαίνει όποιος γράφει στις 4 το πρωί)
Πάντως έχεις δίκαιο,δεν έχω δει άλλο τεύχος από τότε… -
Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα ή όχι, το θέμα είναι πάντως ότι δεν πουλούσε και πολύ
-
παντως καλο ητανε..
εγω πλεον λογω βαρεμαρας, δυσκολα θα κανω κατι παραπανω απο το να ξεφυλισω καποιο περιοδικο (στην καλυτερη)
ενα τετοιο ομως που επεσε στα χερια μου, το διαβασα!! -
Καλα σίγουρα δεν πουλούσε και πολύ και δε νομίζω το ιλουστρασιόν χαρτί (που εμένα προσωπικά δε μου άρεσε) να βοηθούσε τον οικονομικό ισολογισμό. Κρίμα θα ήταν να κλείσει πάντως.
Δημήτρη ρίχτη εδώ την επιστολή!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα ή όχι, το θέμα είναι πάντως ότι δεν πουλούσε και πολύ[list:2iin3f3a]εμ ποιος ασχολειτε τωρα με τεχνολογιες και λοιπες π@π@ριες.Ασε που θελει να βαλεις και λιγο το αδειο ομοιωμα κρανιου να δουλεψει!![/list:u:2iin3f3a][list:2iin3f3a]Αστο καλα περναμε με τα 'περιοδικα' ηθικης και νοηματικης προσβολης.Σε ανεβαζουν στα υψη και δεν προβληματιζεσαι για τιποτα.......[/list:u:2iin3f3a]
-
Ηταν πιστευω απο τα λιγα περιοδικα που αξιζε να διαβαστει απο την πρωτη μεχρι την τελευταια σελιδα και μαλιστα να δουλεψει πολυ το μυαλο σου πανω σε αυτο. Μου αρεσε πολυ αν και εχω μονο 3 τευχη γιατι το εβρισκα πολυ δυσκολα!
-
Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδια!!!!
Εσείς το θάψατε κιόλας!!!Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει... Που τα βγάλατε τα συμπεράσματα αυτά!;
Πάντως πολλές φορές μέσα στο editorial λέγανε ότι τα πράγματα πάνε περίφημα και ότι δεν περιμένανε τόσο καλή ανταπόκριση κ.τ.λ... Νομίζω ότι έφευγε πολύ σαν περιοδικό! Γιατί να σταματήσει;
Πάντως, αν δεν κυκλοφορήσει, θα είναι πολύ κρίμα ρε γ@μώτο...
-
Σιγά ρε σεις καταστροφολόγοι . Εγώ είμαι συνδρομητής στο περιοδικό και όντως το 10ο τεύχος άργησε να κυκλοφορήσει. Όπως από ότι φαίνεται αργεί να κυκλοφορήσει και το 11ο. Στο 10ο τεύχος, στην στήλη knock sensor ο κ.Χοιδάς είχε αναφερθεί στην καθυστέρηση αυτή που παρατηρήθηκε. Πάντως πριν από το 10ο τεύχος όταν είχα πάρει τηλέφωνο και είχα ρωτήσει δεν ήξεραν να μου απαντήσουν γιατί αργούσε η κυκλοφορία τεύχους .
Για την ιστορία, μόλις ανακάλυψα το περιοδικό αυτό έτρεξα να γίνω συνδρομητής . Είναι καταπληκτικό όσο και αν οι γνώσεις του Λυκείου δεν μου επιτρέπουν ακόμα να διαβάζω/καταλαβαίνω όλα τα άρθρα. Να προσθέσω και την πολύ καλή κίνηση που είχαν κάνει, όταν με την κυκλοφορία του 6ου τεύχους είχαν δώσει μαζί και ένα CD με τα πρώτα 5 τεύχη σε μορφή pdf . -
theofaman, u know what to do...!!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει... Που τα βγάλατε τα συμπεράσματα αυτά!;
Ναι... Τώρα μόλις είδα ότι στο άρθρο του Χοϊδά στο τελευταίο Drive λέει ότι το 11ο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 11-7!
Με μια 'μικρούλα' καθυστέρηση
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει... Που τα βγάλατε τα συμπεράσματα αυτά!;
Ναι... Τώρα μόλις είδα ότι στο άρθρο του Χοϊδά στο τελευταίο Drive λέει ότι το 11ο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 11-7!
Με μια 'μικρούλα' καθυστέρηση
Δεν πειράζει, αρκεί το ότι βγαίνει
-
μια φίλη δουλεύει σ'ένα περιοδικό της Mototech, θα την ρωτήσω και θα σας πω asap, οκ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μια φίλη δουλεύει σ'ένα περιοδικό της Mototech, θα την ρωτήσω και θα σας πω asap, οκ;αναμένεται προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, άρα >11/7
R&D