-
Καταρχήν πριν πάμε στο ψητό να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα αφού προτείνω να γίνει απογευματινή ώρα.... παρακαλώ πείτε και εσείς τη γνώμη σας για το τι προτιμάτε!
8ος αγώνας λοιπόν και πριν λίγο είχα ένα μικρό server test με τον Ben. Χρησιμοποίησα το σεταπ που είχα για το 2004 και με μερικές τροποποιήσεις κατάφερα να κατεβάσω την επίδοσή μου στο 1.13.938 . Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να κατεβεί περισσότερο αν γίνει πιο σταθερό. Πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο S το μονοθέσιο συμπεριφέρεται όπως στη 1η στροφή του Μονακό. ΠΡΕΠΕΙ να το διορθόσω αυτό!
Εσείς τι επιδόσεις έχετε? Πιστεύω πάντως πως αυτή τη φορά ο Sikrip & Vassillis θα είναι πολύ κοντά μου...
-
Καταρχήν πριν πάμε στο ψητό να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα αφού προτείνω να γίνει απογευματινή ώρα.... παρακαλώ πείτε και εσείς τη γνώμη σας για το τι προτιμάτε!
8ος αγώνας λοιπόν και πριν λίγο είχα ένα μικρό server test με τον Ben. Χρησιμοποίησα το σεταπ που είχα για το 2004 και με μερικές τροποποιήσεις κατάφερα να κατεβάσω την επίδοσή μου στο 1.13.938 . Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να κατεβεί περισσότερο αν γίνει πιο σταθερό. Πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο S το μονοθέσιο συμπεριφέρεται όπως στη 1η στροφή του Μονακό. ΠΡΕΠΕΙ να το διορθόσω αυτό!
Εσείς τι επιδόσεις έχετε? Πιστεύω πάντως πως αυτή τη φορά ο Sikrip & Vassillis θα είναι πολύ κοντά μου...
-
-
good luck mschumacher γιατι βλεπω οτι τουφ τουφ το φαγες στο προηγουμενο γκραν πρι....
-
Σαββατο εγω μπορω μετα τις 6, Κυριακη ολη μερα.
-
Εγώ μπορώ μόνο βραδυνές ώρες, δηλαδή μετά τις 22.00. Στο Μονακό εσυ και ο Ben βαθμολογηθήκατε επειδή είχατε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμο γύρων(90% νομίζω) ?
-
Παιδιά, σας έχω πολύ δυσάρεστα νέα.. Θα συμμετάσχω και γω στο επόμενο GP (αν είμαι σπίτι) Για την ώρα δεν εκφέρω άποψη γιατί το πρόγραμμα μου απλά δεν είναι πρόγραμμα αλλά μπούρδ
-
Αφου μου γλυτωσατε στο Μονακο που δε μπορεσα να τρεξω, θα σας τιμωρησω στον Καναδα. Τι 1:13??? Παω χαλαρα για 1:09
Κατσε να κανω καμια δοκιμη γιατι με βλεπω τελευταιο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
good luck mschumacher γιατι βλεπω οτι τουφ τουφ το φαγες στο προηγουμενο γκραν πρι....τι να κάνω φίλε! προσπαθώ αλλά άμα δε σε θέλει!
-
[quote='Kid']Παιδιά, σας έχω πολύ δυσάρεστα νέα.. Θα συμμετάσχω και γω στο επόμενο GP (αν είμαι σπίτι) Για την ώρα δεν εκφέρω άποψη γιατί το πρόγραμμα μου απλά δεν είναι πρόγραμμα αλλά μπούρδ
-
παιδιά πείτε τι χρόνους κάνετε! άντε να παίξουμε και online. Που είναι ο Vassillis!!!!!??????
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ μπορώ μόνο βραδυνές ώρες, δηλαδή μετά τις 22.00. Στο Μονακό εσυ και ο Ben βαθμολογηθήκατε επειδή είχατε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμο γύρων(90% νομίζω) ?όχι βαθμολογούνται όλοι όσοι ήταν στις 6 πρώτες θέσεις ακόμα και αν εγκατέλειψαν. το ίδιο ισχύει για όλους.... σα το μπάσκετ ένα πράμα..... χάνεις παίρνεις βαθμό
-
εκανα 10 γυρους γιατι δεν ειχα χρονο, και με προφανως ανετοιμο σεταπ, και εκανα 1:15:5
-
όπως το υπολογίσα στη αρχή στο Καναδά οι χρόνοι θα είναι πολύ κοντά, ίσως είναι η πίστα που είμαι πιο αδύναμος από οποιαδήποτε άλλη.
-
η πιστα ειναι μαλλον ευκολη, αρα ολοι θα ειμαστε κοντα, αρα θα εχουμε καλες μαχες
-
1.13.575 πριν λίγο (πάντα qualifying προσπάθεια). έβαλα το επίπεδο δυσκολίας στο 120% και ο Rubens έκανε 1.13.8. Κατέβηκε κανείς κάτω από το 1.15?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Κατέβηκε κανείς κάτω από το 1.15?Εεεεεεέλαα Αλέκο, πόοοοοοοοσοοο...
-
Ηρθα και εγω. Τελειωσα τις εξετασεις με ενα ωραιο τελικο σπριντ στο μαθημα της Πληροφορικης. Ελπιζω να καλυψω λιγο απο το χαμενο εδαφος εξαιτιας των Μαθηματικων.
Οσο για την ωρα του αγωνα μπορω μετα τις 6(απογευματινη ωρα) το Σαββατο και ολη μερα την Κυριακη. Μην ξεχασετε οτι την Δευτερα παω να καταταγω στο στρατο αρα μιλαμε για το τελευταιο μου σερβερ . Να λυσετε τα προβληματα...!
Ειναι κανενας για λιγες δοκιμες? Καναδας 2002 ή Σιλβερστοουν 2004? -
ναι, αν μπορείς κάνε σέρβερ να παίξουμε
-
άλλαξα την ημερομηνία σε Κυριακή, μένει μόνο να δούμε αν θα γίνει απόγευμα ή βράδυ ο αγώνας. THEOFAMAN μπορείς απόγευμα?
8ος αγώνας F1 CHALLENGE CANADA 2002 ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005