-
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος κατοχος almera 1.5 φοραει kayaba μαυρα και αν ειναι ευχαριστημενος.Ρωταω γιατι στο αυτοκινητο του πατερα μου τα μαμα αμορτισερ εγιναν σουπα μετα απο 35000 χλμ και παμε για αλλαγη.Εχει αλλαξει κανεις και αν ναι,τι φοραει?Ευχαριστω
-
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος κατοχος almera 1.5 φοραει kayaba μαυρα και αν ειναι ευχαριστημενος.Ρωταω γιατι στο αυτοκινητο του πατερα μου τα μαμα αμορτισερ εγιναν σουπα μετα απο 35000 χλμ και παμε για αλλαγη.Εχει αλλαξει κανεις και αν ναι,τι φοραει?Ευχαριστω
-
-
Σε Almera N15 (το προηγούμενο) 1400 κυβικά έχω βάλει τα κόκκινα Kayaba και είμαι γενικώς ευχαριστημένος . Πολύ καλύτερα και πιο σταθερά από τα 'μαμά'. Αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα τα αλλάζεις. Εγώ έκανα αλλαγή στα 85.000 χλμ ...
Τα μέτρησες ή έχεις την αίσθηση ότι δεν δουλεύουν σωστά???
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ NISSAN ALMERA 1.5