-
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Ρ.Μ.ΡΟΔΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ALLEN ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ WRC ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ 1985-86 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑ.'ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΣΙΚΗΣ ΤΟΥ 1985,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ALEN,BETTEGA,BIASSION,TOIVONEN,RORHL,RAGNIOTTI,SALONEN,KANKUNEN ΚΛΠ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο BETTEGA ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (1986) Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ (ΑΠΟΝΤΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΒETTEGA) ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ.(ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΕΤΑΡΤΗ) ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο H.TOIVONEN!!!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 10.28 !!!!!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ. ΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΣΙΚΗΣ ΤΟΥ 1987 !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Ρ.Μ.ΡΟΔΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ALLEN ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ WRC ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ 1985-86 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑ.'ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΣΙΚΗΣ ΤΟΥ 1985,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ALEN,BETTEGA,BIASSION,TOIVONEN,RORHL,RAGNIOTTI,SALONEN,KANKUNEN ΚΛΠ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο BETTEGA ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (1986) Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ (ΑΠΟΝΤΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΒETTEGA) ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ.(ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΕΤΑΡΤΗ) ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο H.TOIVONEN!!!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 10.28 !!!!!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ. ΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΣΙΚΗΣ ΤΟΥ 1987 !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
'EL-EM'
-
Εγω καπου διαβασα οτι ο Toivonen ειχε την εξοδο στην 14η ειδικη.
-
-
Το ατύχημα (σύμφωνα με ξένα sites) τοποθετείται στην 17η ή 18η ειδική.
Δεν παύει όμως η ιστορία να είναι όντως ανατριχιαστική...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το ατύχημα (σύμφωνα με ξένα sites) τοποθετείται στην 17η ή 18η ειδική.Δεν παύει όμως η ιστορία να είναι όντως ανατριχιαστική...
To ατύχημα έγινε στην 17η (του Toivonen).
Για την επόμενη χρονιά που αναφέρεις (το 87) το 4 στις πόρτες.........δεν το είχε ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Το ίδιο επαναλήφθηκε για πολλά χρόνια (88-94) μέχρι που το 95 το πήρε o McRae. -
urban legend μάλλον...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το ατύχημα (σύμφωνα με ξένα sites) τοποθετείται στην 17η ή 18η ειδική.
Δεν παύει όμως η ιστορία να είναι όντως ανατριχιαστική...
To ατύχημα έγινε στην 17η (του Toivonen).
Για την επόμενη χρονιά που αναφέρεις (το 87) το 4 στις πόρτες.........δεν το είχε ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Το ίδιο επαναλήφθηκε για πολλά χρόνια (88-94) μέχρι που το 95 το πήρε o McRae.ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟ ΜΝΕΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ..............?????
-
Κοινώς αν τρέχεις σε ράλι στην Ιταλία, πριν αγγίξεις την καρέκλα του τραπεζιού διέταξε τον σερβιτόρο να απομακρύνει όλες τις αλατιέρες, και απείλησε πως αν οποιοσδήποτε διαννοηθεί να ξαναφέρει μία θα τον κάνει ασήκωτο στο ξύλο!
-
Μήν ξεχνάμε καί τόν συνοδηγό τού Toivonen,Sergio Cresto.
Προσωπικά καί μόνο,δέν πιστεύω σέ προκαταλήψεις.
-
Νομίζω λεγόταν Cresto.
Αν έχεις τύχη διάβαινε... , που λέει και η παροιμία.
Ένα χρόνο παράταση ζωής, που να το ήξερε τη χρονιά που γλύτωσε, ότι ... . -
Ναί,φυσικά.
Διορθώθηκε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Νομίζω λεγόταν Cresto.
Ένα χρόνο παράταση ζωής, που να το ήξερε τη χρονιά που γλύτωσε, ότι ... .ότι τί;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Νομίζω λεγόταν Cresto.
Ένα χρόνο παράταση ζωής, που να το ήξερε τη χρονιά που γλύτωσε, ότι ... .ότι τί;
Ότι δε θα ήταν τόσο τυχερός όσο το 85.
Το 85 ήταν συνοδηγός του Μπέτεγκα και βγήκε ζωντανός από το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του Μπέτεγκα.
Το 86 ήταν συνοδηγός του Τοιβόνεν και δυστυχώς δεν ήταν τυχερός αυτή τη φορά, χάνοντας την ζωή του μαζί με τον οδηγό του. -
το 84 ηταν συνοδηγος του Μπετεγκα ο κρεστο στη Κορσικη, το 85 ο μπεττεγκα ειχε τρεξει με τον Perissinot στη κορσικη
http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... verid=3408
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
το 84 ηταν συνοδηγος του Μπετεγκα ο κρεστο στη Κορσικη, το 85 ο μπεττεγκα ειχε τρεξει με τον Perissinot στη κορσικηhttp://www.rallybase.nl/index.php?type= ... verid=3408
Αλτσχαΐμερ
Τελικά δε πρέπει να εμπιστεύομαι πλέον τη μνήμη μου.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
το 84 ηταν συνοδηγος του Μπετεγκα ο κρεστο στη Κορσικη, το 85 ο μπεττεγκα ειχε τρεξει με τον Perissinot στη κορσικηhttp://www.rallybase.nl/index.php?type= ... verid=3408
Αλλά και το 84 είχε ο Μπέτεγκα ατύχημα στην Κορσική με τη 037 και είχε σπάσει και τα δύο του πόδια. Οπότε όντως ο Κρέστο τη γλύτωσε τότε αλλά όχι δύο χρόνια αργότερα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
το 84 ηταν συνοδηγος του Μπετεγκα ο κρεστο στη Κορσικη, το 85 ο μπεττεγκα ειχε τρεξει με τον Perissinot στη κορσικη
http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... verid=3408
Αλλά και το 84 είχε ο Μπέτεγκα ατύχημα στην Κορσική με τη 037 και είχε σπάσει και τα δύο του πόδια. Οπότε όντως ο Κρέστο τη γλύτωσε τότε αλλά όχι δύο χρόνια αργότερα.
Ούφ ηρέμησα. Έχω μόνο Αλτσ (το χαΐμερ θα έθει αργότερα).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το ατύχημα (σύμφωνα με ξένα sites) το 95 το πήρε o McRae.
Mc Crash...
ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ