-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;φαντάζομαι πως αν στείλω γράμμα στα ελληνικά θα μου απαντήσουν στα ελληνικά
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;ειναι το μονο αγκαθι σε οτι αφορα το Α4,το λεω αυτο γιατι το συγκεκριμενο ατομο ειχε παντα audi(80,A4)και ιδιως με το Α4 ειχε καποια προβληματα με τον αντπροσωπο της περιοχης,δεν μιλαμε για θεσ-νικη αλλα για επαρχια και ουκ ολιγες φορες απογοητευτηκε
η αντπροσωπειες της saab τι λενε?αντικειμενικα θα μιλησεις sado -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οπως τα περιγράφεις είναι...αν βάλεις και 17' ζάντες έχεις πάει στα 40.000Ε.Οσο για A4 TFSI ME 45000 ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειναι κοντά στα 48-49000 !
Το Α4 QTFSI θα ξεκινάει εντός των ημερών από 38.900 (με ράδιο-CD στο βασικό και υπολογιστή ταξιδίου )
Από κει και πέρα υπάρχουν δύο πακέτα Sport & Executive με κόστος 2.900 και 3.500 αντίστοιχα. Το πρώτο περιλαμβάνει σπορ ανάρτηση, 17άρες και 'ξένα', (και κάτι άλλα άχρηστα ) το δεύτερο δερμάτινο σαλόνι και επίσης κάτι άλλα άχρηστα
48-49 κοστίζει το DTM πλέον με τα 220
ikar εχουμε νεα?πτωση στις τιμες?πως και ετσι?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;
φαντάζομαι πως αν στείλω γράμμα στα ελληνικά θα μου απαντήσουν στα ελληνικά
Ίσως ναί, ίσως και να μην μπουν στον κόπο καν να το διαβάσουν και το βάλουν κατευθείαν στο κάδο των αχρήστων.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ikar εχουμε νεα?πτωση στις τιμες?πως και ετσι?ανταγωνισμός εκτός και αν προτιμάτε τις παλαιότερες
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
η αντπροσωπειες της saab τι λενε?αντικειμενικα θα μιλησεις sadoΔεν έχω κανένα λόγο να μην είμαι αντικειμενικός, ούτε η SAAB είναι δικιά μου ούτε η αντιπροσωπεία της.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα το επίπεδο εξυπηρέτησης της Αγγλίας, της Νορβηγίας ή της Σουηδίας όπου έχω μεγαλύτερη εμπειρία.
Αλλά όσες φορές έχει πάει για service αμάξι στην Ελλάδα, έχουν φερθεί άψογα, δείχνουν σεβασμό στον πελάτη, σου χαμογελούν, η εξυπηρέτηση άριστη για τα Ελληνικά δεδομένα και κυρίως δεν νιώθω ότι πάνε να με πιάσουν μαλάκα. Τώρα για τις τεχνικές γνώσεις τους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δεν έχει χρειαστεί ποτε. -
Εκτος το οτι σου χρεωνουν πραγματα στο σερβις οπου ειναι καθαρα κοροιδια (βλεπε υγρο για πιτσιλιστιρια και αλλα παρομοια).Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο παραπονο απο τα παιδια της δελτα καρ στη Πατρα...................................
Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι ειχαν πολυ μικρο παρκιν στο συνεργειο και γινοταν χαμος. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
η αντπροσωπειες της saab τι λενε?αντικειμενικα θα μιλησεις sado
Δεν έχω κανένα λόγο να μην είμαι αντικειμενικός, ούτε η SAAB είναι δικιά μου ούτε η αντιπροσωπεία της.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα το επίπεδο εξυπηρέτησης της Αγγλίας, της Νορβηγίας ή της Σουηδίας όπου έχω μεγαλύτερη εμπειρία.
Αλλά όσες φορές έχει πάει για service αμάξι στην Ελλάδα, έχουν φερθεί άψογα, δείχνουν σεβασμό στον πελάτη, σου χαμογελούν, η εξυπηρέτηση άριστη για τα Ελληνικά δεδομένα και κυρίως δεν νιώθω ότι πάνε να με πιάσουν μαλάκα. Τώρα για τις τεχνικές γνώσεις τους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δεν έχει χρειαστεί ποτε.Εγώ θα σου ελεγα μακριά!!!!! Από το 99 μέχρι σήμερα το 9-5 Aero 2.3lt που ξέρω καλά έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της αντιπροσωπείας... έχουν χαλάσει ότι μπορείτε να φανταστείτε..... τι φλάτζες έχει κάψει, τι θέματα με κλιματισμό..... δίάφορα ωραία ...
Στα πρώτα SERVICE καν δεν το ήξεραν γιατί τότε δεν πολυ κυκλοφορούσαν (ενώ είχε μείνει και μια βδομάδα συνεργείο γιατί κάτι δεν υπήρχε ανταλλακτικό δεν υπήρχε stock και έπρεπε να έρθει από Σουηδία)
Όταν πάει όμως πάει αέρα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
έχουν χαλάσει ότι μπορείτε να φανταστείτε..... τι φλάτζες έχει κάψει, τι θέματα με κλιματισμό..... δίάφορα ωραία ...
Στα πρώτα SERVICE καν δεν το ήξεραν γιατί τότε δεν πολυ κυκλοφορούσαν (ενώ είχε μείνει και μια βδομάδα συνεργείο γιατί κάτι δεν υπήρχε ανταλλακτικό δεν υπήρχε stock και έπρεπε να έρθει από Σουηδία)
Όταν πάει όμως πάει αέραΜπορεί να΄σου έκατσε Monday Car.
Στην Αγγλία ήξερα έναν που είχε παρόμοια προβλήματα του πήραν πίσω. Εσυ ρώτησες για κάτι τέτοιο; -
Ο χρήστης sado έγραψε:
έχουν χαλάσει ότι μπορείτε να φανταστείτε..... τι φλάτζες έχει κάψει, τι θέματα με κλιματισμό..... δίάφορα ωραία ...
Όταν πάει όμως πάει αέραΜπορεί να΄σου έκατσε Monday Car.
Στην Αγγλία ήξερα έναν που είχε παρόμοια προβλήματα του πήραν πίσω. Εσυ ρώτησες για κάτι τέτοιο;Δεν είναι δικό μου φυσικά αλλά το συντηρούμε
Το θέμα αλλαγής αυτοκινήτου στην Ελλάδα μάλλον είναι σε πρόιμο στάδιο ακόμα!!!
Κρίμα όμως γιατί το αυτοκίνητο αυτό είχε τότε 20+ εκ. δρχ.
Ίσως να το επιβαρύνει λίγο η χρηση μόνο στην Αθήνα αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται πλέον έχει 180,000 χλμ και θα αντικασταθεί με Α6 καθώς πάριηκε η απόφαση SAAB never again -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;Aπο αντιπροσωπείες της Πεζώ ,της Σέατ και της Νισσάν εγώ ο ίδιος Μόνο στα 'Γιαπόνια' υπήρξε σωστή εξυπηρέτηση ελληνικού επιπέδου κοινώς φτίαχνουμε αυτά που έχουν χαλάσει και δεν ξεχνάμε κάποια άλλα ή τα παραβλέπουμε για να τα φτιάξουμε εκτός εγγυήσεως
Απο τις διηγήσεις φίλων την άυξηση της φαλάκρας τους και τις συχνές αυξήσεις της πίεσής τους ας είναι καλά αντιπροσωπείες της Φόρντ της Οπελ της vw της Ρενώ και πάει λέγοντας .
Οπως ανέφερε και ο kubiak τι θα σου κάτσει είναι ,όχι όλοι σε ένα κουβά και άχρηστοι
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;
Aπο αντιπροσωπείες της Πεζώ ,της Σέατ και της Νισσάν εγώ ο ίδιος Μόνο στα 'Γιαπόνια' υπήρξε σωστή εξυπηρέτηση ελληνικού επιπέδου κοινώς φτίαχνουμε αυτά που έχουν χαλάσει και δεν ξεχνάμε κάποια άλλα ή τα παραβλέπουμε για να τα φτιάξουμε εκτός εγγυήσεως
Απο τις διηγήσεις φίλων την άυξηση της φαλάκρας τους και τις συχνές αυξήσεις της πίεσής τους ας είναι καλά αντιπροσωπείες της Φόρντ της Οπελ της vw της Ρενώ και πάει λέγοντας .
Οπως ανέφερε και ο kubiak τι θα σου κάτσει είναι ,όχι όλοι σε ένα κουβά και άχρηστοι
Γενικότερα αν υποθέσεις ότι το 90% των αντιρποσωπειών παρέχουν μετριότατες υπηρεσίες και προσθέσεις ότι το αυτοκίνητο σου μπορεί να βγάζει βλάβες οπότε ατύχησες ότι και να έχεις (ΣΑΑΒ, Audi, VW, Merc κλπ)!!!!!!!!
Απλά όσοι έχουν ιαπωνικό αυτοκίνητο φαίνεται να είναι πιο τυχεροί γιατί έχουν λιγότερες βλάβες και μικρότερο κόστος επισκευής (αρά γλιτώνουν σε ταλαιπωρία και χρήμα) σε σχέση με τους φίλους μας τους Ευρωπαϊους...... αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω για Τoyota, Honda και Mitsubishi.....
Πρέπει να ξέρει όποιος πάρει το Audi Α4 TFSI ότι.......
-Service μικρό κάτω από 100 Euro δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει...
-Service μεγάλο κάτω από 150 Euro δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει...- Eγγγύηση μόνο 2χρονάκια
-Αν του ανάψει κάποια ένδειξη και περάσει μια βόλτα να το βάλουν στο διαγνωστικό θα έχει άλλα 50 αμάξια (για Αθήνα μιλάω) μόλις φθάσεις στο συνεργείο και θα πρέπει να χάσεις την μισή ημέρα... ομοίως αν σου καεί η λάμπα που είναι πχ μπροστά από την μπαταρία..... - Δίσκος - συμπλέκτη με εργατικά 600 euro και ανεβαίνουμε ... τώρα το πότε θα τον τελειώσεις τον δίσκο δικό σου θέμα!!!!!
- Τακάκια αν έχουν και λαμπακι προειδοποίησης στο καντράν μπορεί να σου πούν 200euro χωρίς την τοποθέτηση
- Στα 70,000 που θα αλλάξεις προληπτικά ιμάντες, τεντοτήρες, τρόμπες κλπ υπολόγισε κανά 600 για να είσαι σίγουρος
- turbo μετά από 120,000 χλμ μην εκπλαγείς ότι και να συμβεί
- Θα βάζεις βενζίνη 100άρα γιατί Tha FuSaeI θα καις και 13 λίτρα minimum /100 km
οπότε συνυπολόγισε τα κόστη......
μια φορά έκανα την σύγκριση με τιμολόγια σε VW 1.8T και Land Cruiser 100 (που έχει τριπλάσια αξία) και το τιμολόγιο της VW ήταν τρεις φορές πιο ακριβό για το ίδιο service...... Απλά καράφλιασα 200 euro τα τακάκια στην VW, 40 Euro τα τακάκια στην Toyota.....Δεν είναι τυχαίο λοιπόν γιατί κάποιοι ανά τον κόσμο είναι ευχαριστημένοι με την Lexus, την Toyota, και την Honda
ΥΓ Στο κομμάτι συντήρηση βγάζω κίτρινη κάρτα και στο περιοδικό 4Τροχοι γιατί στα τεστ στο περιοδικό
λένε μη διαθέσιμα στους πίνακες με τα κόστη συντήρησης/ ανταλλακτικών..... λες και είναι δύσκολο να βρεθούν.... άσε που θα έπρεπε να λένε αν είναι με ή χωρίς την εργασία - Eγγγύηση μόνο 2χρονάκια
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γενικότερα αν υποθέσεις ότι το 90% των αντιρποσωπειών παρέχουν μετριότατες υπηρεσίες και προσθέσεις ότι το αυτοκίνητο σου μπορεί να βγάζει βλάβες οπότε ατύχησες ότι και να έχεις (ΣΑΑΒ, Audi, VW, Merc κλπ)!!!!!!!!
Απλά όσοι έχουν ιαπωνικό αυτοκίνητο φαίνεται να είναι πιο τυχεροί γιατί έχουν λιγότερες βλάβες και μικρότερο κόστος επισκευής (αρά γλιτώνουν σε ταλαιπωρία και χρήμα) σε σχέση με τους φίλους μας τους Ευρωπαϊους...... αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω για Τoyota, Honda και Mitsubishi.....
Πρέπει να ξέρει όποιος πάρει το Audi Α4 TFSI ότι.......
-Service μικρό κάτω από 100 Euro δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει...
-Service μεγάλο κάτω από 150 Euro δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει...Δεν υπάρχει μικρό και μεγάλο Service. Υπάρχει ένα κάθε 30Κ χιλιόμετερα ή κάθε 2 χρόνια ή βάσει λυχνίας και περιλαμβάνει και αλλαγή λαδιών. Ναι λάδια που αντέχουν 30Κ χιλιόμετρα. Αν θέλετε αλλάζετε πιο συχνά, κανείς δεν σας υποχρεώνει
- Eγγγύηση μόνο 2χρονάκια
Τα χουμε γράψει για τις εγγυήσεις, τόσα δίνουν όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι
-Αν του ανάψει κάποια ένδειξη και περάσει μια βόλτα να το βάλουν στο διαγνωστικό θα έχει άλλα 50 αμάξια (για Αθήνα μιλάω) μόλις φθάσεις στο συνεργείο και θα πρέπει να χάσεις την μισή ημέρα... ομοίως αν σου καεί η λάμπα που είναι πχ μπροστά από την μπαταρία.....
υπάρχουν πολλά συνεργεία που δεν είναι γεμάτα, κάτι που ισχύει σε όλες τις μάρκες
- Δίσκος - συμπλέκτη με εργατικά 600 euro και ανεβαίνουμε ... τώρα το πότε θα τον τελειώσεις τον δίσκο δικό σου θέμα!!!!!
- Τακάκια αν έχουν και λαμπακι προειδοποίησης στο καντράν μπορεί να σου πούν 200euro χωρίς την τοποθέτηση
Αναλώσιμα βρίσκεις για πλάκα στο ελεύθερο εμπόριο, πολλές φορές καλύτερης ποιότητας ή ακριβώς τα ίδια σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα -Block Exemption-. Έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν χάνεις, γιατί δίσκο/τακάκια μετά την εγγύηση θ'αλλάξεις
- Στα 70,000 που θα αλλάξεις προληπτικά ιμάντες, τεντοτήρες, τρόμπες κλπ υπολόγισε κανά 600 για να είσαι σίγουρος
- turbo μετά από 120,000 χλμ μην εκπλαγείς ότι και να συμβεί
Ξέρεις κάθε πότε αλλάζει ο ιμάντας στον TFSI;
- Θα βάζεις βενζίνη 100άρα γιατί Tha FuSaeI θα καις και 13 λίτρα minimum /100 km
200+ άλογα, turbo, τετρακίνηση και χαμηλή κατανάλωση σίγουρα δεν πάνε μαζί! Το αεικίνητο -εκτός από κάτι Lexus Rh 400- δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ή μήπως όλες οι μάρκες 'κύρους' έχουν χαμηλή κατανάλωση και συντήρηση;
οπότε συνυπολόγισε τα κόστη......
μια φορά έκανα την σύγκριση με τιμολόγια σε VW 1.8T και Land Cruiser 100 (που έχει τριπλάσια αξία) και το τιμολόγιο της VW ήταν τρεις φορές πιο ακριβό για το ίδιο service...... Απλά καράφλιασα 200 euro τα τακάκια στην VW, 40 Euro τα τακάκια στην Toyota.....Δεν είναι τυχαίο λοιπόν γιατί κάποιοι ανά τον κόσμο είναι ευχαριστημένοι με την Lexus, την Toyota, και την Honda
ΥΓ Στο κομμάτι συντήρηση βγάζω κίτρινη κάρτα και στο περιοδικό 4Τροχοι γιατί στα τεστ στο περιοδικό
λένε μη διαθέσιμα στους πίνακες με τα κόστη συντήρησης/ ανταλλακτικών..... λες και είναι δύσκολο να βρεθούν.... άσε που θα έπρεπε να λένε αν είναι με ή χωρίς την εργασίαγια πες μου μία εργατώρα να υπολογίσουν κόστος συντήρησης. Αφού δεν υπάρχει κοινή εργατώρα, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά πανελλαδικά. Οι διαφορές κυμαίνονται ακόμα και στο διπλάσιο, άρα τι κόστος να υπολογιστεί. Το ίδιο -σε μικρότερο βαθμό- ισχύει στα αναταλλακτικά. Η προτεινόμενη λιανική του εισαγωγέα είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. Όσο κρίνει ο καθένας πουλάει
-
Μικρό χωρίς μπουζί - μεγάλο με μπουζί και παρελκόμενα
για ΑUDI/VW πρέπει να έχεις κάνει και κράτηση (σε λίγο θα ζητάνε και προκαταβολή σαν τα ξενοδοχεία)
Σε μερικές επισκευές δεν ξέρω κατα πόσο μπορούν οι έξω να σου κάνουν εγγυημένη δουλειά (Είχαμε πάει το 2000 ένα Α3 για μπαταρία σε ηλεκτρολογείο και δεν είχε ξαναδει μπαταρία με ύφασμα προστασίας και τράβαγε στην τύχη... ούτε που ήταν οι θέσεις για τις βίδες δεν ήξερε.... έτσι την πατάνε μερικά μαστόρια και κάνουν ζημιούλες τις οποίες ποτά δεν καταλαβαίνεις και μετά λεμε τρίζει το αμάξι..... )
Όπως σε κάποιους που τους πειράζουν τις πλεξούδες και μετά λένε γιατί έχουν ηλεκτρικά προβλήματα ή γιατί έπιασαν φωτιά?????
Αντε να μην λέει 90,000 για ιμάντα η Audi ας λέει 150,000 πάρε το ρισκο στα 140,000 να στον κόψει και να μην τον έχεις αλλάξει να δεις πόσο θα φτάσει η επισκευή του κινητήρα μετά!!!!!! (Δες πόσοι φθάνουν στα συνεργεία με γερανό λόγω ιμάντα και αμέλειας αλαγής)
Το περιοδικό θα μπορούσε να κάνει κατι καλύτερο στο κομμάτι service αυτοκινήτων από το 'δεν διατίθεται' που έχω βαρεθεί να βλέπω..... -
Μήπως ο φίλος μας θα ήταν καλό να δει και το Lexus IS 200 2.0 TTE Kompressor με 47.741
-
Παντως οφειλω εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν παρεξηγησει την νεα 320i και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο...
Ειναι αραγε τοσο λιγα τα 150 αλογα του κινητηρα της (που στην πραξη εξ'αιτιας του φανταστικου κιβωτιου φαινονται πολλα περισσοτερ)????
Μηπως ολοι εσεις που την κατακρινεται εχετε μαθει με αμαξι των 300 ιππων??Πραγματικα θα ηθελα οποιος λεει την γνωμη του να μας πει αν και για ποσο διαστημα εχει οδηγησει το καθε αυτοκινητο!!! Ειδαλως εχω την εντυπωση οτι αερολογουμε....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οπως τα περιγράφεις είναι...αν βάλεις και 17' ζάντες έχεις πάει στα 40.000Ε.Οσο για A4 TFSI ME 45000 ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειναι κοντά στα 48-49000 !
Το Α4 QTFSI θα ξεκινάει εντός των ημερών από 38.900 (με ράδιο-CD στο βασικό και υπολογιστή ταξιδίου )
Από κει και πέρα υπάρχουν δύο πακέτα Sport & Executive με κόστος 2.900 και 3.500 αντίστοιχα. Το πρώτο περιλαμβάνει σπορ ανάρτηση, 17άρες και 'ξένα', (και κάτι άλλα άχρηστα ) το δεύτερο δερμάτινο σαλόνι και επίσης κάτι άλλα άχρηστα
48-49 κοστίζει το DTM πλέον με τα 220
Από το Ingolstadt έρχεσαι;
-
Για μένα SAAB.
Πολύ πιο σπορτίφ look, όμορφο σχέδιο, ευρύχωρο, πλήρες, 210 άτια από ένα πολύ καλό μοτέρ.
Δεν θέλω τίποτα άλλο!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Παντως οφειλω εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν παρεξηγησει την νεα 320i και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο...
Ειναι αραγε τοσο λιγα τα 150 αλογα του κινητηρα της (που στην πραξη εξ'αιτιας του φανταστικου κιβωτιου φαινονται πολλα περισσοτερ)????
Μηπως ολοι εσεις που την κατακρινεται εχετε μαθει με αμαξι των 300 ιππων??Πραγματικα θα ηθελα οποιος λεει την γνωμη του να μας πει αν και για ποσο διαστημα εχει οδηγησει το καθε αυτοκινητο!!! Ειδαλως εχω την εντυπωση οτι αερολογουμε....
Κοίτα, κάνουμε αντικειμενική σύγκριση με το Α4 2.0 ΤFSI που είναι γρηγορότερο. Εμένα βέβαια, πιο πολύ με προβληματίζει στη Μπεμπα η εμφάνισή της παρά τα 150 άλογα. Αλλά και στα άλογα, λογικό είναι ο καθένας να προτιμήσει κάτι γρηγορότερο, που ειδικά αν συνδιάζεται με τετρακίνηση δίνει άλλη αίσθηση και σιγουριά.. πόσο μάλλον αν όλο αυτό το πακέτο συνδιάζεται από ένα πανέμορφο αμάξωμα όπως αυτό του Α4, που δυστυχώς δε μπορώ να πω το ίδιο και για τη νέα 3άρα..
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μηπως ολοι εσεις που την κατακρινεται εχετε μαθει με αμαξι των 300 ιππων??είναι πολύ λιγότερα απ τον ανταγωνισμό, για κάτι τόσο βασικό. Ούτε έχει πχ τη ροπή των δύο turbo, A4 tfsi και 9-3 aero. Πάντως μου προκαλεί περιέργεια που δεν μιλάμε για την 325, ενώ είναι χαλαρά εντός budget
η μήπως η bmw... έχει ακριβά extra? ναι, μόνο αυτή...
Κοντρα στα 2.000 cc