-
Καλησπερα σε ολους!
Μεσω αυτου του thread θα ηθελα να ρωτησω-μαθω αν υπαρχουν πραγματικοι sponsors στους Ελληνικους αγωνες αυτοκινητων.
Και λεγοντας ¨πραγματικοι¨ εννοω εταιρειες που συμβαλλουν ουσιαστικα στα εξοδα μιας συμμετοχης.
Ποσοι ειναι οι αγωνιζομενοι που εχουν συμβολαια με εταιριες? Για τι ποσα μιλαμε?
Ποσο δυσκολο ειναι να βρεις sponsor στην Ελλαδα?
Αν υπαρχουν (και διαβαζουν αυτο το thread) θα ηταν επισης ωραιο να εκφρασουν τις ευχαριστιες τους στους sponsors τους εδω μεσα. Πιστευω οτι θα βοη8ησει ακομα περισσοτερο την κατασταση και την προβολη τους. -
Καλησπερα σε ολους!
Μεσω αυτου του thread θα ηθελα να ρωτησω-μαθω αν υπαρχουν πραγματικοι sponsors στους Ελληνικους αγωνες αυτοκινητων.
Και λεγοντας ¨πραγματικοι¨ εννοω εταιρειες που συμβαλλουν ουσιαστικα στα εξοδα μιας συμμετοχης.
Ποσοι ειναι οι αγωνιζομενοι που εχουν συμβολαια με εταιριες? Για τι ποσα μιλαμε?
Αν υπαρχουν (και διαβαζουν αυτο το thread) θα ηταν επισης ωραιο να εκφρασουν τις ευχαριστιες τους στους sponsors τους εδω μεσα. Πιστευω οτι θα βοη8ησει ακομα περισσοτερο την κατασταση και την προβολη τους. -
Καλησπερα σε ολους!
χεχεχε
φέτος είχα σπονσορες μόνο στο τοπικό σπριντ
-
αν και δεν είμαι αγωνιζόμενος, δεν είμαι άσχετος με το θέμα.
Κατά κανόνα οι σπονσορες στα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα βρίσκονται μέσα απο γνωριμίες και φιλίες.
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά αυτές είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. -
Πως να υπάρχουν χορηγοί σε ενα αθλημα/sport που δεν το πιστευει κανείς!!!.
Μεχρι και οι συντελεστές του νομίζω οτι πραγματικά δεν θέλουν να ασχοληθεί το κοινό με αυτό προφανώς για να μην τους πάρουν 'το μεγάλο φαγοπότι απο το στόμα'.
Το σπορ εχει μεγάλη δύναμη,φανηκε απο το ΟΑΚΑ πριν λίγο καιρό.(θυμίζω οτι το ΟΑΚΑ ειχε να γεμίσει απο την εναρξη των ολυμπιακών)
Το θέμα ειναι οτι δυστυχώς το διαχειρίζεται ΕΝΑΣ με αποτέλεσμα, απο τους αλλους να μην υπάρχει ενδιαφέρον(αλήθεια τα κεντρικά δελτία αναφεραν το Ακροπολις η εκαναν για μια ακόμη φορά το παπί????).
Και μιά σκέψη:
Εφόσον θέλει αυτός ο ΕΝΑΣ(ΕΛΠΑ) να εχει τα πάντα γύρω απο το αθλημα γιατι δεν το κάνει με τα πρότυπα του wrc???Να το πουλήσει κιόλας ,να κονομήσει περισσότερα και εμείς να μπορούμε να απολαυσουμε σωστούς και ομορφους αγώνες??? -
Θα είμαι λίγο offtopic αλλά αφού μιλάτε για σπόνσορες λέω να το πω εδώ.
Παραπονιούνται οι αγωνιζόμενοι ότι δεν βρίσκουν σπόνσορες. Μέχρι και περσινός πρωταθλητής Ελλάδος έτρεξε στο Ακρόπολις χωρίς σπόνσορες!!
Μήπως όμως φταίνε και οι οδηγοί?? Χωρίς να έχω υπάρξει αγωνιζόμενος παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί οδηγοί που πάντα έχουν καλούς σπόνσορες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων που πέρνουν! Χαρακτηριστικά θα αναφέρω 3 ονόματα! Αθανασούλας, Νασούλας και Λε. Κύρκος! Αυτοί λοιπόν οι τρεις κύριοι πως τα καταφέρνουν και έχουν πάντα σπόνσορες και μάλιστα καλούς?? Και εντάξει ο τελευταίος είναι πολυπρωταθλητής! Οι άλλοι δύο? -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Θα είμαι λίγο offtopic αλλά αφού μιλάμε για σπόνσορες λέω να το πω εδώ.
Παραπονιούνται οι αγωνιζόμενοι ότι δεν βρίσκουν σπόνσορες. Μέχρι και περσινός πρωταθλητής Ελλάδος έτρεξε στο Ακρόπολις χωρίς σπόνσορες!!
Μήπως όμως φταίνε και οι οδηγοί?? Χωρίς να έχω υπάρξει αγωνιζόμενος παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί οδηγοί που πάντα έχουν καλούς σπόνσορες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων που πέρνουν! Χαρακτηριστικά θα αναφέρω 3 ονόματα! Αθανασούλας, Νασούλας και Λε. Κύρκος! Αυτοί λοιπόν οι τρεις κύριοι πως τα καταφέρνουν και έχουν πάντα σπόνσορες και μάλιστα καλούς?? Και εντάξει ο τελευταίος είναι πολυπρωταθλητής! Οι άλλοι δύο?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΝΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΚΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ MARKETING ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ! -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Θα είμαι λίγο offtopic αλλά αφού μιλάμε για σπόνσορες λέω να το πω εδώ.
Μήπως όμως φταίνε και οι οδηγοί?? Χωρίς να έχω υπάρξει αγωνιζόμενος παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί οδηγοί που πάντα έχουν καλούς σπόνσορες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων που πέρνουν! Χαρακτηριστικά θα αναφέρω 3 ονόματα! Αθανασούλας, Νασούλας και Λε. Κύρκος! Αυτοί λοιπόν οι τρεις κύριοι πως τα καταφέρνουν και έχουν πάντα σπόνσορες και μάλιστα καλούς?? Και εντάξει ο τελευταίος είναι πολυπρωταθλητής! Οι άλλοι δύο?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΝΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΚΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ MARKETING ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ !Κάποια καλή γνωριμία?? Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί οι σπόνσορες που είχαν αυτοί οι 2 οδηγοί κατα καιρούς είναι από πολλούς διαφορετικούς χώρους! Λάδια, τσιγάρα, αθλητικά είδη, ηλεκτρικά είδη και από άλλους χώρους που δεν αρκεί μόνο μία γνωριμία! Δεν λέω τα ονόματα των εταιρειών μην θεωρηθεί και διαφήμιση αλλά αρκεί κάποιος να κοιτάξει παλιές φωτογραφίες των αυτοκινήτων τους.
-
Το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα είναι άθλιο...
-
Αυτο που δεν ξέρεις είναι το μέγεθος της χορηγίας που έχει ο καθένας ανεξαρτητα απο το πόσο μεγάλα είναι τα αυτοκόλλητα στα αυτοκινητα τους! Θέλει πολύ συζήτηση το θέμα και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθεις την αλήθεια για το τι έχει πάρει ο καθένας και σε τι μορφή!!
Το μεγάλο ζητούμενο της όλης υπόθεσης είναι η συνέχεια. Τι να το κάνω τις χορηγίες αν π.χ. ο περσινός μου χορηγός μετα το χουνέρι που του έκανα δεν θέλει να ξανακούσει για αγώνες. Ξέρεις ποσες πόρτες έχουν κλείσει έτσι έλληνες αγωνιζόμενοι;;
Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα, η χορηγία είναι εμπορική πράξη και βασίζεται αποκλείστικά στο τι παίρνει ο χορηγός σε σχέση με το χρήματα που επενδύει. -
με σοβαρές προσπάθειες σαν πολλές που έχουμε δει και σαν και αυτή http://www.sakelis.gr μπορεί να δουμε φως!
-
ΦΙΛΕ Cmarin , ΑΜΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ? ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΙΑ
Sponsors (?)