-
εκει που το χα παρκαρισμενο, πηρε φωτια το διπλάνο αυτοκινητο. τωρα το πως δε ξερω...πανω στη φωτια το πετυχα!!!!!
το δικο μου καηκε ολη η δεξια και πισω πλευρα...λιγο πολυ καηκε ενα 30-40% του αυτοκινητου μου. το αλλο καηκε ολοκληρο!
την φωτια την πηρε απο το αλλο αυτοκινητο.ασφαλεια για φωτια εχω...
αν δεν τα καλυπτει ολα, τι κανω απο κει κ περα? πως πρεπει να κινηθω?στην ασφαλεια μου, ενας απο τους κινδυνους ειναι:
ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ/ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ1. ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Α....
Β...
Γ. ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΟΧΗΜΑ
1...
2ΑΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ/Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΙΣΧΥΕΙ/1,38
3 ......3 ΠΥΡΚΑΓΙΑ / 5.000 ΕΥΡΩ / 5,04
αυτο το ΙΣΧΥΕΙ τι ακριβως ειναι?
ευχαριστω
-
εκει που το χα παρκαρισμενο, πηρε φωτια το διπλάνο αυτοκινητο. τωρα το πως δε ξερω...πανω στη φωτια το πετυχα!!!!!
το δικο μου καηκε ολη η δεξια και πισω πλευρα...λιγο πολυ καηκε ενα 30-40% του αυτοκινητου μου. το αλλο καηκε ολοκληρο!
αν δεν τα καλυπτει ολα, τι κανω απο κει κ περα? πως πρεπει να κινηθω?στην ασφαλεια μου, ενας απο τους κινδυνους ειναι:
Α....
Β...
1...
ευχαριστω
-
Α....
Β...
1...
ευχαριστω
-
Πώπω φίλε!!!
Κρίμα ρε γαμώτο!Καλό κουράγιο να έχεις!
-
να σαι καλα....ασε,αστα να πανε!!!!
κατι αλλο, με τα extra που εχω βαλει τι γινεται?μπορω να παρω τπτ?αποδειξεις εχω.....
-
Γ@μησέ τα... Κρίμα
Θα τρέχεις χωρίς λόγο..
Για τα extra κάτι έχω ακούσει ότι πρέπει να τα'χεις δηλώσει αλλά δεν είναι σίγουρο. -
Γιατί δε σε πληρώνει η ασφάλεια του Αλλου?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί δε σε πληρώνει η ασφάλεια του Αλλου?...έλα ντε...!
Πάντως σε έχουν μουτζώσει, μία με το σπάσιμο του κινητήρα σου, μια με την φωτιά ...δεν του κάνεις ένα ευχελαιο...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί δε σε πληρώνει η ασφάλεια του Αλλου?
...έλα ντε...!
σημερα και αυριο θα ξαναμιλησω με τον ασφαλιστη να μου πει τι και τι γινεται.....κανονικα πρεπει να με αποζημιωσει!
Πάντως σε έχουν μουτζώσει, μία με το σπάσιμο του κινητήρα σου, μια με την φωτιά ...δεν του κάνεις ένα ευχελαιο...;
να ταν μονο αυτα.......!!!!
το μονο σιγουρο οτι θελει καποιο ξεματιασμα....αν τελικα παρω το ιδιο αυτοκινητο πισω!!!
-
Υπομονή φίλε και καλά ξετελέματα τι άλλο να σου πω. Πολύ μεγάλη ατυχία όμως. Οι φθορές από τη φωτιά στο αυτοκίνητο σου είναι μόνο επιφανειακές στο χρώμα ή και αλλού;
-
Ένα αυτοκίνητο που έστω και εξωτερικά έχει υποστεί τέτοια θερμοκρασία, δεν είναι πολύ πιο ευαίσθητο μετά κατά μία σύγκρουση; Το εμπιστεύεσαι;;;
Υπομονή και από εμένα φίλε μου! Μακάρι να είναι το τελευταίο και το χειρότερο αυτό που θα πάθεις ποτέ!!!
-
Ωχ ωχ κριμα.
Καλο κουραγιο και καλα ξεμπερδεματα φιλε μου. -
Ο χρήστης nickred έγραψε:
Αυτό σημαίνει ότι αν πιάσει το δικό σου όχημα φωτιά καλύπτονται οι αλλοι. Αν ο γείτονας δεν έχει τέτοια κάλυψη για να σε πληρώσει η ασφαλιστική του, όντως καλά ξεμπερδέματα!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Υπομονή φίλε και καλά ξετελέματα τι άλλο να σου πω. Πολύ μεγάλη ατυχία όμως. Οι φθορές από τη φωτιά στο αυτοκίνητο σου είναι μόνο επιφανειακές στο χρώμα ή και αλλού;ολη η δεξια και πισω μερια εχει καταστραφει.εχουν λιωσει πλαστικα,ταπετσαριες (ακομα και ολης της οροφης).το σασι δεν ξερω τι ζημια εχει υποστει.θα το δω αυριο μαζι με τον πραγματογνομωνα! Τα μονα που την εχουν γλυτωσει ειναι το μερος της μηχανης και το ταμπλο του ατοκινητου.ευτυχως γιατι εκει ειχα ολα τα χαρτια μου(στο ντουλαπακι!)....
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ένα αυτοκίνητο που έστω και εξωτερικά έχει υποστεί τέτοια θερμοκρασία, δεν είναι πολύ πιο ευαίσθητο μετά κατά μία σύγκρουση; Το εμπιστεύεσαι;;;Υπομονή και από εμένα φίλε μου! Μακάρι να είναι το τελευταίο και το χειρότερο αυτό που θα πάθεις ποτέ!!!
ειναι και αυτο!δε ξερω πραγματικα.ελπιζω ο πραγματογομωνας να ξερει να μου πει κατι πανω σε αυτο.
σας ευχαριστω ολους....!
-
κατι αλλο....
2 λυσεις υπαρχουν σε αυτο το θεμα:
1)αντικατασταση του αυτοκινητου, πραγμα που σημαινει αποζημιωση του αυτοκινητου με σημερινη αξια (kia rio '01)=6-7000 υπολογιζω χωρις τα εξτρα
2)φτιαξιμο του αυτοκινητου ολου+μειωση της αξιας του αυτοκινητου~2-3000
με το 2ο, το οποιο δε ξερω αν ειναι εφικτο, θα μπρορεσω να παρω εμεσα τα χρηματα των εξτρα...αλλα υπαρχει και αυτο που ειπε ο νασος!
με το 1ο θα χρειαστουν επιπλεον χρηματα.... -
Κατα την ταπεινη μου αποψη, παρε τα λεφτα και αγορασε κατι αλλο. Μην εμπιστευτεις ξαναφτιαγμενο ενα καμμενο αμαξι...
βαλε δηλαδη αλλα 2.000 ειτε μετρητα ειτε δοσεις και παρε ενα καινουργιο αξεντ καλυτερα... Και ειναι και **τιγκα ** στα εξτρα το αξεντ! -
Πω πωωωω κρίμα φίλε μου!
εύχομε να βρεις την άκρη σύντομα
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει, αλλά πριν μερικούς μήνες έβαλαν φωτιά δύο με μηχανή σε ένα αυτοκίνητο γειτόνισας μου, όπου επειδή κάηκε ολοσχερώς, προξένησε μεγάλες ζημιές στο πίσω μέρος του εμπρός αυτοκινήτου, μίας άλλης γειτόνισας μας!Το αποτέλεσμα ήταν ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου στο οποίο ξεκίνησε η φωτιά κάλυψε τις ζημιές του άλλου
Οπότε κάνε μία μικρή έρευνα για το τι σου καλύπτει ο άλλος...
Περαστικά κ πάλι κ χωρίς κόστος!
Φιλικά
Νικόλας -
Μπορείς είτε να στραφείς εναντίον του ιδιοκτήτη του άλλου αυτοκινήτου και να τα βρείτε εξωδικαστικώς ή δικαστικώς είτε να ζητήσεις από τη δικιά σου εταιρία να σε αποζημιώσει απο την στιγμή που είσαι ασφαλισμένος για πυρκαγιά. Σ'αυτή την περίπτωση κατ αρχήν θα εξεταστεί αν όντως η αξία του αυτοκινήτου σου είναι 5000
-
2χιλιαρο...;
Αμάν «κάηκε» το παιδί...μιλάμε για ψίχουλα!
πηρα φωτια.....!!!!