-
Καλημέρα σε όλους,
πριν ανοίξω νέο θέμα έχω ψάξει στο ευρετήριο, αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Πέρασα μία μικρή γρατσουνιά με χοντρή αλοιφή της Sonax και όντως έφυγε σχεδόν τελείως. Το χρώμα όμως έμεινε θαμπό. Είδα στο forum ότι χρειάζεται ψιλή αλοιφή, όμως δεν μπορώ να βρω καμία (έχω ψάξει στο Praktiker και σε άλλα αντίστοιχα καταστήματα). Μήπως με τον όρο ψιλή αλοιφή μιλάμε για τα κεριά ή κάτι μου έχει ξεφύγει;
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλημέρα σε όλους,
πριν ανοίξω νέο θέμα έχω ψάξει στο ευρετήριο, αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Πέρασα μία μικρή γρατσουνιά με χοντρή αλοιφή της Sonax και όντως έφυγε σχεδόν τελείως. Το χρώμα όμως έμεινε θαμπό. Είδα στο forum ότι χρειάζεται ψιλή αλοιφή, όμως δεν μπορώ να βρω καμία (έχω ψάξει στο Praktiker και σε άλλα αντίστοιχα καταστήματα). Μήπως με τον όρο ψιλή αλοιφή μιλάμε για τα κεριά ή κάτι μου έχει ξεφύγει;
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ πολύ
-
Υπαρχει θεμα στα τεχνικα για καθαρισμο εξωτερικων επιφανειων και αλλο ενα για γραντζουνιες οπου εχω γραψει και στα 2 πολλα. Ψαξε Εκει και θα δεις πολλα. Επειδη ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα πηρα το polish & wash της sonax στην αποχρωση του χρωματος μου και το χρωμα ξαναεπανηλθε 95% και μονιμα. Ριξτου μετα κι ενα κερωματακι για να γυαλισει και θα εισαι κυριος. Μονο κερωμα δε θα κανεις τιποτα απλως θα γυαλιζει αλλα το χρωμα θα ειναι παλι θαμπο(δεν ηξερα πως να το πω καλυτερα ) και ειναι και προσωρινο.
Ψιλή αλοιφή