-
Ρίξτε μια ματιά στη παρακάτω συνέντευξη του Mika Salo
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=90471
**FIA wants to do medical check on Salo **
*The FIA wants to do a medical check on former Formula 1 driver Mika Salo after tiny carbon pieces were found in his lungs, according to an article in Finland's daily newspaper 'Ilta-Sanomat'.
Apparently, the little pieces originally came from the brakes of Formula 1 cars. 'There are many little pieces in my lungs. I wonder how many **Michael Schumacher *has, who has been driving in Formula 1 ten years longer than I did', Salo saidO David Coulthard έχει δηλώσει πως κάνει συχνά τέτοιες εξετάσεις και πως δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Δήλωσε πως ο Salo καπνίζει και πως ίσως αυτό έχει μεγαλύτερες συνέπειες στο πρόβλημα.... Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω πως η περίπτωση του Salo δεν θα πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη ανυσηχία για τους υπόλοιπους οδηγούς του grid
-
*The FIA wants to do a medical check on former Formula 1 driver Mika Salo after tiny carbon pieces were found in his lungs, according to an article in Finland's daily newspaper 'Ilta-Sanomat'.
Apparently, the little pieces originally came from the brakes of Formula 1 cars. 'There are many little pieces in my lungs. I wonder how many **Michael Schumacher *has, who has been driving in Formula 1 ten years longer than I did', Salo saidO David Coulthard έχει δηλώσει πως κάνει συχνά τέτοιες εξετάσεις και πως δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Δήλωσε πως ο Salo καπνίζει και πως ίσως αυτό έχει μεγαλύτερες συνέπειες στο πρόβλημα.... Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω πως η περίπτωση του Salo δεν θα πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη ανυσηχία για τους υπόλοιπους οδηγούς του grid
-
-
Ο Σουμάχερ λόγω αξιοπιστίας αυτοκινήτου έχει υποφέρει πολύ λιγότερες φορές από τον Σάτο από δισκόφρενο που έγινε ατμός...
Το να είναι μαύρο χάλι τα πνευμόνια του Σάτο από το κάπνισμα το δέχομαι.
Αλλά ανθρακονήματα από το κάπνισμα δεν είναι κουφό;
Εκτός αν κολλάνε στην πίσσα στα πνευμόνια (πίσσα και πούπουλα!!! ). -
Tiny carbon pieces βρεθηκαν λεει ο Σαλο. Ειναι πισσα?
Τελοσπαντων, να μελετηθει η περιπτωση περισσοτερο και να δουμε τι θα γινει κλπ. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Tiny carbon pieces βρεθηκαν λεει ο Σαλο. Ειναι πισσα?Εγώ ανθρακονήματα σκέφτηκα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Tiny carbon pieces βρεθηκαν λεει ο Σαλο. Ειναι πισσα?
Εγώ ανθρακονήματα σκέφτηκα...
Απλως το ειπα 'στοχαστικα'.
-
Είχε ανήξει παρόμοιο thread με αφορμή τον ιό SARS...
Υγεία και Formula 1...