-
Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν - το ΟΑΚΑ εχει αφεθεί στην τύχη του!
Καταπληκτική η υπερειδική εχθές αλλα έφριξα με το χάλι των εγκαταστάσεων....
Στις τουαλέτες, για παράδειγμα, σπασμένες μπαταρίες, σωρός σκουπίδια, και απομεινάρια φωτιάς σε μια γωνιά....
-
Στις τουαλέτες, για παράδειγμα, σπασμένες μπαταρίες, σωρός σκουπίδια, και απομεινάρια φωτιάς σε μια γωνιά....
-
-
ντεν υπάρκουν λεφντά γκια συντήρηση καρντιά μου...
-
Δανείζεσαι, κλέβεις, χρεώνεσαι, βγαίνεις στο κλαρί, πουλάς τη μάνα σου και ένα παιδί σου και αγοράζεις μια Quatroporte. Της βάζεις 3 λίτρα βενζίνη (δεν έχεις λεφτά για περισσότερα) και κάνεις μιά βόλτα στο τετράγωνο για να σκάζουν από τη ζήλεια τους οι γείτονες. Δεν έχεις άλλα λεφτά, όχι για να την βάλείς σε πάρκινγ αλλά ούτε για να της αγοράσεις μια κουκούλα. Οπότε την αφήνεις να σκουριάζει στο πεζοδρόμιο με τα κωλόπαιδα της γειτονιάς να γράφουν πάνω της με σουγιαδάκι 'ΚΟSTAS + EVA = LOV 4 EVA' και τα κλεφτρόνια να σηκώνουν τα ζαντολάστιχα.
Ωραία που είναι η Maserati μας...
-
πάντως ήταν τελεία Οπιο ωραιος αγωνας ηταν του Solberg με το loeb
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ντεν υπάρκουν λεφντά γκια συντήρηση καρντιά μου...Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η φύλαξη, όχι η συντήρηση...
Και στο εξοχικό μου πάμε μια φορά το χρόνο, το συντηρούμε κάθε 5-10, αλλά οι βρύσες το πολύ να στάξουν λίγο...
Αλλά βλέπεις τα πρεζόνια και οι αλήτες δεν έχουν πληρώσει ποτέ τίποτα χωρίς να τους δώσουν άλλοι τα λεφτά ή να τα ΚΛΕΨΟΥΝ μόνοι τους...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η φύλαξη, όχι η συντήρηση...
δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για φύλαξη
-
Ο χρήστης mad magitis mega έγραψε:
πάντως ήταν τελεία Οπιο ωραιος αγωνας ηταν του Solberg με το loebΠαιδιά έγω γούσταρα και τον αγώνα των 'Συλλεκτικών' μεταξύ Porsche-Mini Cooper!!
Πάντως ήταν φοβερή εμπειρία!!
-
Το προβλημα δεν ειναι με το ΟΑΚΑ τοσο(ουτως η αλλως χρησιμοποιειται απο την ΑΕΚ οποτε συντηρειται καπως) αλλα με αλλες εγκαταστασεις.
Το Φαληρικο Δελτα πχ εχει αφεθει τελειως στην τυχη του.
Μολις προσφατα μπηκαν κατι ταμπελες «Ολυμπιακα Ακινητα» αλλα προκοπη δεν βλεπω.
-
Σημειώστε ότι το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται!
Από την ΑΕΚ (και από φέτος και από τον ΠΑΟ) αλλά και για αγώνες στίβου και μπάσκετ!!!
-
Νικο σε προλαβα η μου φαινεται?????
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Νικο σε προλαβα η μου φαινεται?????Με πρόλαβες!Στην στροφή μου είχε λάδια και καθυστέρησα!!!
-
χεχεχ.
-
Και στο εξοχικό μου πάμε μια φορά το χρόνο, το συντηρούμε κάθε 5-10, αλλά οι βρύσες το πολύ να στάξουν λίγο...Γιατι δεν εχετε εξοχικο σε νησι προφανως,αν ειχατε θα κλαίγατε με μαυρο δακρυ ολο τον χειμωνα.
Αλλά βλέπεις τα πρεζόνια και οι αλήτες δεν έχουν πληρώσει ποτέ τίποτα χωρίς να τους δώσουν άλλοι τα λεφτά ή να τα ΚΛΕΨΟΥΝ μόνοι τους...
Για τους πολιτικούς μας μιλάς υποθέτω [/quote]
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το προβλημα δεν ειναι με το ΟΑΚΑ τοσο(ουτως η αλλως χρησιμοποιειται απο την ΑΕΚ οποτε συντηρειται καπως) αλλα με αλλες εγκαταστασεις.Το Φαληρικο Δελτα πχ εχει αφεθει τελειως στην τυχη του.
Μολις προσφατα μπηκαν κατι ταμπελες «Ολυμπιακα Ακινητα» αλλα προκοπη δεν βλεπω.
να βάλουν εισιτήριο στους 'κοντράκηδες' του Δέλτα για να συντηρήσουν τα υπόλοιπα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η φύλαξη, όχι η συντήρηση...
δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για φύλαξη
Με 3000 ευρώ το μήνα παίρνεις 3 φύλακες.
Με 10.000 το μήνα φυλάς το ΟΑΚΑ.Με τα λεφτά που δόθηκαν για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ του νικηφόρου Γιουροτραγουδιού μας (πίτουρα!!!) φυλάγαμε το ΟΑΚΑ για 50 μήνες, ήτοι μέχρι τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
Τώρα ας κάνουν τους Κινέζους οι βουκεφάλες μας...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και στο εξοχικό μου πάμε μια φορά το χρόνο, το συντηρούμε κάθε 5-10, αλλά οι βρύσες το πολύ να στάξουν λίγο...
Γιατι δεν εχετε εξοχικο σε νησι προφανως,αν ειχατε θα κλαίγατε με μαυρο δακρυ ολο τον χειμωνα.
Όχι, δεν είναι σε νησί, αλλά δε σε πιάνω!!
-
Το θεμα δεν ειναι να δωσουμε λεφτα για φυλαξη και να ειναι κλεισμενα...
Πρεπει να βρεθει τροπος να αξιοποιηθουν.... ειτε παραχορωντας τα σε ιφιωτες για εμπορικη εκμεταλλευση ειτε αλλαζοντας χαρακτηρα.... ή τελος παντων κατι να τα κανουμε, δεν ειναι δυνατον να τα εχουμε κλειστα και να τα φυλαμε, και να νομιζουμε οτι κατι κανουμε.
Και προς θεου μην τα δωσουν στους Δημους, θα ειναι η καταστροφη των εγκαταστασεων, αυτοι ειναι αχρηστοι, δεν μπορουν να συντηρησουν ουτε μαντρί.
-
Γιατι δεν εχετε εξοχικο σε νησι προφανως,αν ειχατε θα κλαίγατε με μαυρο δακρυ ολο τον χειμωνα.
Όχι, δεν είναι σε νησί, αλλά δε σε πιάνω!!
Αν ηταν σε νησι θα με επιανες...η υγρασια και το αλατι τα καταστρεφουν ολα,ασε το για 10 χρονια και οταν γυρισεις θα ειναι κατεδαφισμενο απο μονο του!
OAKA και εγκατάλειψη...