-
Ποια η γνωμη σας? Εχω ακούσει πολλα σχολια ειδικά για την οδικη του συμπεριφορα και τις επιδοσεις του.Αξιζει σαν αγορα? Ιχυει τελικα οτι προσφερεται με 50% προκαταβολη με 50 ατοκες δοσεις?
-
Ποια η γνωμη σας? Εχω ακούσει πολλα σχολια ειδικά για την οδικη του συμπεριφορα και τις επιδοσεις του.Αξιζει σαν αγορα? Ιχυει τελικα οτι προσφερεται με 50% προκαταβολη με 50 ατοκες δοσεις?
-
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Ποια η γνωμη σας? Εχω ακούσει πολλα σχολια ειδικά για την οδικη του συμπεριφορα και τις επιδοσεις του.Αξιζει σαν αγορα? Ιχυει τελικα οτι προσφερεται με 50% προκαταβολη με 50 ατοκες δοσεις?Να το Turbo... με 202 ίππους και 36.490 ευρώ
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3218&part=1Από το παρακάτω topic:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... =outlander -
Περίμενα κι εγώ με ανυπομονισία τα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά οι κριτικές που διάβασα μέχρι στιγμής δεν ικανοποιούν.
Πολύ αδύναμο το μοτέρ χαμηλά (χρόνοι χειρότεροι απο το RAV4), ενώ ψηλά έιναι πολύ δυνατό αλλά ο συντάκτης-δδοκιμαστής παραπονιόταν οτι δε διατηρούσε τις υψηλές στροφές στις αλλαγές. (test AUTOCAR)
Θα περιμένω και το τεστ των 4τροχών και τα ξαναλέμε.
Το πλαίσιο πάντως 'βράχος' και απο χώρους είναι καλύτερο απο το Forester -
το αμαξι ειναι πολυ δυνατο, το οδηγησα την προηγουμενη εβδομαδα στην Παπρας ΑΕ στην θηβων.και πολυ καλο στριψιμο αν και ειναι λιγακι μαλακη η αναρτηση.
-
Εγω είχα ακούσει γενικά ότι εχει πολύ καλό στήσιμο από άνθρωπο που το εχει ο αδερφος του. Δεν το εχω οδηγησει.
Γενικά περιμένω να ειναι δεμένο αμάξι. Στα λεφτά που ζητάει εινια καλό γιατι εχει και 2 ηλιοροφές που όσο νανε τα έχουν τα ευρώπουλα τους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
.εχει και 2 ηλιοροφές που όσο νανε τα έχουν τα ευρώπουλα τουςΣτο απλο το 2λιτρο στοιχιζαν 2500 Ε επιπλεον.
Θα μπορουσαν να το βγαζουν και χωρις ηλιοροφη με τιμη γυρω στα 34000 δηλ.Θα ηταν super ευκαιρια.. -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
.εχει και 2 ηλιοροφές που όσο νανε τα έχουν τα ευρώπουλα τους
Στο απλο το 2λιτρο στοιχιζαν 2500 Ε επιπλεον.
Θα μπορουσαν να το βγαζουν και χωρις ηλιοροφη με τιμη γυρω στα 34000 δηλ.Θα ηταν super ευκαιρια..ελα
πακετο θα ειναι η παραγγελία και θα κρίνανε οτι συμφέρει
Mitsubishi Outlander Turbo