-
καλησπερα.μολλις ελαβα το απαντιτικο email της vw οσον αφορα την συμπεριφορα της εδω αντιπροσωπειας.στο γραμμα μου τους λεω για την ασχετοσυνη της carenta για τα 'μουφα'A/C που βαζουν στην white την αγνοια των τεχνικων θεματων οσον αφορα τα αυτοκινιτα που πουλανε.αφου παραπονεθηκα στην kosmocar για την συπεριφορα της carenta. κατοπιν αποφασισα να απευθυνθω στην Γερμανια.η αντιπροσωπεια εδω οταν τους το ειπα μου ειπαν ουτε λιγο ουτε πολυ 'κανε οτι νομιζεις παλι απο μας θα αγοραζεις ανταλακτικα'η απαντηση απο την Γερμανια τους δικαιωσε.μου ειπαν πως δεν γινεται να ασχολουνται με καθε μια των περιπτωσεων ξεχωριστα..δηλαδη παρτο και χωστο εκει που ξερεις.επειδη ειδα την συμπεριφορα της toyota σε αναλογο θεμα τσαντιστικα γιατι δεν θελω να με θεωρουν μαζα η μερος αυτης.ξερετε τι ηταν το αντικειμενο που μου διμοιουργησε την διαφορα vw v/s toyota ;
μα η συσκευασια των ανταλακτικων. τoyota:ενα μπουζι σε κουτι με την φιρμα τους,ενα φιλτρο; το ιδιο κλπ.vw:πλαστικο απο τον λεβιε ταχυτητων σε χαρτοσακουλα που βαζουν οι μπακαληδες'ζηκος στον μπακαλογατο' και γραμμενος απεξω ο κωδικος.δια ταυτα.επειδη οι κυριοι γερμανοι και ελληνες συνεργατες τους νομιζουν πως μας εχουν στο χερι προτεινω να αναφερουν οσοι εχουν παραπονα απο την εν λογω εταιρεια,γιατι στο εξωτερκο περιεργως εχουν συνασπιστει -
καλησπερα.μολλις ελαβα το απαντιτικο email της vw οσον αφορα την συμπεριφορα της εδω αντιπροσωπειας.στο γραμμα μου τους λεω για την ασχετοσυνη της carenta για τα 'μουφα'A/C που βαζουν στην white την αγνοια των τεχνικων θεματων οσον αφορα τα αυτοκινιτα που πουλανε.αφου παραπονεθηκα στην kosmocar για την συπεριφορα της carenta. κατοπιν αποφασισα να απευθυνθω στην Γερμανια.η αντιπροσωπεια εδω οταν τους το ειπα μου ειπαν ουτε λιγο ουτε πολυ 'κανε οτι νομιζεις παλι απο μας θα αγοραζεις ανταλακτικα'η απαντηση απο την Γερμανια τους δικαιωσε.μου ειπαν πως δεν γινεται να ασχολουνται με καθε μια των περιπτωσεων ξεχωριστα..δηλαδη παρτο και χωστο εκει που ξερεις.επειδη ειδα την συμπεριφορα της toyota σε αναλογο θεμα τσαντιστικα γιατι δεν θελω να με θεωρουν μαζα η μερος αυτης.ξερετε τι ηταν το αντικειμενο που μου διμοιουργησε την διαφορα vw v/s toyota ;
μα η συσκευασια των ανταλακτικων. τoyota:ενα μπουζι σε κουτι με την φιρμα τους,ενα φιλτρο; το ιδιο κλπ.vw:πλαστικο απο τον λεβιε ταχυτητων σε χαρτοσακουλα που βαζουν οι μπακαληδες'ζηκος στον μπακαλογατο' και γραμμενος απεξω ο κωδικος.δια ταυτα.επειδη οι κυριοι γερμανοι και ελληνες συνεργατες τους νομιζουν πως μας εχουν στο χερι προτεινω να αναφερουν οσοι εχουν παραπονα απο την εν λογω εταιρεια,γιατι στο εξωτερκο περιεργως εχουν συνασπιστει -
Πάντως γνωστός με Golf 4 που τα πήρε μετά απο:
α) πεσμένα παράθυρα
β) 3 αλλάγες αερόσακου
γ) σπασμένοι κιβώτιο ταχυτήτων
δ) αλλάγη εγκεφάλουόλες αυτές οι ζημίες μέσα σε 3 χρόνια και μετά εγραψε στην
VW στην Γερμανία εκνευρισμένος και του έστειλαν -
Πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο ΟΧΙ καρέντα κοσμοκάρ.
Χιρότερα ΔΕΝ θα είναι με ΤΙΠΟΤΑ!!! -
Αγαπητε Στελιο,
Αμα θες να βρεις την υγεια σου,παρε ενα ιαπωνικο η κορεατικο αμαξι...
Λυπαμαι....
-
Aγαπητέ Στέλιο
Δεν εισαι ο μονος που παραπονιέσαι. Το κακό ειναι οτι δεν βαζουμε μυαλό και επιμενουμε VW. Γιαυτό και μας χορεύουν.
-
Σόρρυ αλλά εγώ δεν κατάλαβα τελικά πού είναι το πρόβλημα σου...
Στην αντιμετώπιση από το εξουσιοδοτημένο;
Στο ότι δεν κάνουν καλή δουλειά;
Στην συσκευασία των ανταλλακτικών;
Σε όλα τα παραπάνω;;; -
βρε συνανθρωποι, εγω τους βρισκω μελετημενους τους Γερμαναραδες.
Σας εβαλαν και σακουλα, για να μην λερωσετε οταν θα ξερνατε για την ΚΛΑΣΑΤΗ, επιλογη σας
Αφου εισαστε αχρωμοι οι 9/10 Γερμανους, παρτε ενα Yaris και καντε στην ακρη μεχρι να ερ8ει η συνταξη.
Ελα τα λεμε πιο κατω
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
βρε συνανθρωποι, εγω τους βρισκω μελετημενους τους Γερμαναραδες.Σας εβαλαν και σακουλα, για να μην λερωσετε οταν θα ξερνατε για την ΚΛΑΣΑΤΗ, επιλογη σας
Αφου εισαστε αχρωμοι οι 9/10 Γερμανους, παρτε ενα Yaris και καντε στην ακρη μεχρι να ερ8ει η συνταξη.
Ελα τα λεμε πιο κατω
Dump VW and get a 'yota...
Για την επόμενη φορά θα ξέρεις μού φαίνεται από πού 'ανατέλλει ο ήλιος'! LOL
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σόρρυ αλλά εγώ δεν κατάλαβα τελικά πού είναι το πρόβλημα σου...Στην αντιμετώπιση από το εξουσιοδοτημένο;
Στο ότι δεν κάνουν καλή δουλειά;
Στην συσκευασία των ανταλλακτικών;
Σε όλα τα παραπάνω;;;στα μη εργοστασιακά A/C που τοποθετούνταν εκ των υστέρων στην ελληνική αγορά, τα οποία δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αξιόπιστα. Εποχές που το A/C στο αυτοκίνητο ήταν είδος 'πολυτελείας'
-
Να συμπληρώσω και εγώ την απαράδεκτη στάση των εξουσιοδοτημένων VW (τουλάχιστον αυτά που έχω 'γευτεί' εγώ) κυρίως σε τεχνικό και τιμολογιακό τομέα.
Και εντάξει, όταν το έπαιρνα είμουν προετοιμασμένος για τη ληστεία των service. Αλλά αυτό το τεχνικό know how άσ'το καλύτερα. Τουλάχιστον με το Starletάκι ήξερα ...έχει το τάδε πρόβλημα και θα πάω μια φορά στο service και τέλος. Στην VW (Εξουσιοδοτημένα τουλάχιστον) ...χμμμ ναι πρέπει να το παρακολουθήσουμε. Έκανα αυτό, δες πως πάει τώρα και αν συνεχίσει έλα να δοκιμάσουμε και το άλλο.
Να μην αναφέρω την πρόσφατη πρωτοβουλία που πήραν να αλλάξουν στα 30,000χλμ το λάδι απο 0W-30 σε 15W-40 χωρίς να με ενημερώσουν και χωρίς να έχει καψει ούτε σταγόνα μέχρι τότε. Και ναι μεν μπορεί καλώς να κάναν την αλλαγή αυτή, θα έπρεπε τουλάχιστον να με ρωτήσουν πρώτα.
-
Το 1998 η θεία μου θέλησε να βάλει A/C στο AUDI A4 1.6 που είχε αγοράσει πριν 1 έτος (1997) στην τιμή 7.777.000 δρχ!!!!Ήταν η πιο απλή έκδοση...Άφησε ο ξαδερφός μου το αμάξι στην Καρέντα στη Βουλιαγμένης,και την επόμενη ημέρα θα πήγαινα να το παραλάβω εγώ διότι ο ξαδερφός μου δεν μπορούσε.Πληρώνω τις 600.000 δρχ που κόστιζε,και βγάζω το αμάξι απο το χώρο που ήταν σταθμευμένο.Κάνω μια βόλτα μέχρι να έρθει ο ξαδερφός μου,και βλέπω τη θερμοκρασία στους 90 βαθμούς...Την επόμενη ημέρα το ίδιο.Το ξαναπάνε στην καρεντα,και βλέπουν ότι το έχουν συνδέσει λάθος Αν καιγόταν ο κινητήρας θα το αναγνώριζαν στην εγγύηση άραγε;Έλεος.Θα έβαλαν κανα πιτσιρικά να το φτιάξει και οι άλλοι θα κάθονταν στο γραφείο...
-
Το A/C αμα δεν ειναι εργοστασιακο ειναι πονεμένη ιστορία,εγω οταν ρωτησα γνωστο που κανει αυτη την δουλειά,μου ειπε:ΜΗΝ βάλεις.
Οσο για τα λαδια,φανταζομαι οτι ειναι λογικο να βαζουν τα λαδια που αναφερονται στο βιβλιαράκι,αλλωστε γι αυτο δεν προτιμάτε τις αντιπροσωπείες;
Να ξερετε τα εξης:
-
Οπως σε ολα τα επαγγέλματα,οι καλοί είναι λίγοι.
-
Η αντιπροσωπεία που πρέπει να φτιάξει 100 αυτοκινητα την ημερα με ελάχιστους και κακοπληρωμένους 18χρονους μηχανικους, καθως καταλαβαίνετε δεν ειναι το ιδανικο μερος να πατε το αυτοκίνητο σας.
-
-
Πριν 3 χρόνια είχαμε (ως οικογένεια) ένα Polo της αμέσως προηγπύμενης γενιάς! Το αυτοκίνητο είχε ένα χρόνο εγγύηση! Στους 10-11 μήνες χαλάει κάτι στην μιζα και το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστα! Το παμε και μας το αντικαθιστούν δωρεαν ως όφειλαν! Μετά από 2 μήνες και ενώ το αυτοκίνητο είχε βγεί εκτός εγγύησης ξαναχαλάει το ίδιο εξάρτημα! Πάμε να το αλλάξουμε και μας το χρεώνουν επειδή το αυτοκίνητο είχε βγεί εκτός εγγύησης! Όμως και τα ανταλακτικά έχουν εγγύηση ενός χρόνου και συνεπως έπρεπε να αλλαχθεί δωρεάν... Και κάπου εδώ μας έρχεται η φοβερή απάντηση από την vw: Για να ισχύει η εγγύηση του ανταλκτικού πρέπει να το έχεις πληρώσει! Εσεις δεν το είχατε πληρώσει γιατί ειχε αλλαχθεί στην εγγύηση!!!! Περιττό να αναφέρω ότι έγινε πανικός και τελικά το μόνο που δέχθηκαν ήταν να φτιάξουν δωρεάν το air condition το οποίο είχε χαλάσει και αυτο!
Απο τότε δεν έχουμε ξαναασχοληθεί με VW και παρατρύνουμε και όλους τους φίλους μας να μείνουν μακρυά!
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Πριν 3 χρόνια είχαμε (ως οικογένεια) ένα Polo της αμέσως προηγπύμενης γενιάς! Το αυτοκίνητο είχε ένα χρόνο εγγύηση! Στους 10-11 μήνες χαλάει κάτι στην μιζα και το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστα! Το παμε και μας το αντικαθιστούν δωρεαν ως όφειλαν! Μετά από 2 μήνες και ενώ το αυτοκίνητο είχε βγεί εκτός εγγύησης ξαναχαλάει το ίδιο εξάρτημα! Πάμε να το αλλάξουμε και μας το χρεώνουν επειδή το αυτοκίνητο είχε βγεί εκτός εγγύησης! Όμως και τα ανταλακτικά έχουν εγγύηση ενός χρόνου και συνεπως έπρεπε να αλλαχθεί δωρεάν... Και κάπου εδώ μας έρχεται η φοβερή απάντηση από την vw: Για να ισχύει η εγγύηση του ανταλκτικού πρέπει να το έχεις πληρώσει! Εσεις δεν το είχατε πληρώσει γιατί ειχε αλλαχθεί στην εγγύηση!!!! Περιττό να αναφέρω ότι έγινε πανικός και τελικά το μόνο που δέχθηκαν ήταν να φτιάξουν δωρεάν το air condition το οποίο είχε χαλάσει και αυτο!Απο τότε δεν έχουμε ξαναασχοληθεί με VW και παρατρύνουμε και όλους τους φίλους μας να μείνουν μακρυά!
Στην εργοστασιακή εγγύηση αυτό ισχύει: όταν αλλαχτεί ένα ανταλλακτικό σε εγγύηση, δεν αποκτάται αυτόματα δύο χρόνια εγγύηση ανταλλακτικού. Μπορεί ένα ανταλλακτικό να αλλαχτεί όσες φορές χρειαστεί εντός της ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ εγγύησης. Αυτό δεν το κάνει το VAG, είναι πολιτική όλων των εργοστασίων
-
ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι εχω την αισθηση οτι ειναι στη διακριτικη ευχερια του αντιπροσωπου κατι τετοιο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι εχω την αισθηση οτι ειναι στη διακριτικη ευχερια του αντιπροσωπου κατι τετοιο...άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αντιπρόσωπος μπορεί να περάσει εγγύηση -αν θέλει- ακόμα και ιμάντα φαγωμένο από γάτα ή ποντίκι
επίσης υπάρχει διαφορά στο θέμα εγγύηση από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο, -σε όλες τις μάρκες-
-
παντως καλα κανουν τα παιδια και βγαινουν και λενε τα προβληματα που εχουν, μπας και καποιοι βαλουν μυαλο. Ακομη και αν δεν βαλουν παντως, εμεις θα μαθουμε ποιους να αποφευγουμε.
τσαντισμενος με την vw