-
Δυστυχως παιδια κυκλοφορει ενα σκουμπυ το νεο zapatinas style υπεργρηγορο το οποιο πυροβολαει...Το πετυχα εχθες στην παραλιακη και ειναι πανεμορφο....και πυροβολαει...Μιλαμε για το ομορφοτερο ιμπρεζα που εχω δει..Το ακολουθησα και κυκλοφοραει καπου κοντα στο Μπραχαμι...
-
Δυστυχως παιδια κυκλοφορει ενα σκουμπυ το νεο zapatinas style υπεργρηγορο το οποιο πυροβολαει...Το πετυχα εχθες στην παραλιακη και ειναι πανεμορφο....και πυροβολαει...Μιλαμε για το ομορφοτερο ιμπρεζα που εχω δει..Το ακολουθησα και κυκλοφοραει καπου κοντα στο Μπραχαμι...
-
-
Ο RANDOM θα ηταν !!
Προσεξε γιατι καρφωνεσαι
-
Εγω ειμαι ο Ραντομ αλλα μη με σβησετε...θα αλλαξω οπως ο mad και θα γραφω σοβαρα ποστ...
Εβαλα και το Σαντα Φε στο αβαταρ
-
Θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!
-
Ο χρήστης ALFAuberAlles έγραψε:
Δυστυχως παιδια κυκλοφορει ενα σκουμπυ το νεο zapatinas style .....το δυστυχως δεν καταλαβα που κολαει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δυστυχως παιδια κυκλοφορει ενα σκουμπυ το νεο zapatinas style .....
το δυστυχως δεν καταλαβα που κολαει...
Τυχαία το είπε!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δυστυχως παιδια κυκλοφορει ενα σκουμπυ το νεο zapatinas style .....
το δυστυχως δεν καταλαβα που κολαει...
Τυχαία το είπε!!
μαλλον γιατι εντοπισε κατι πιο γρηγορο απο το Σαντα Φε.
-
Το ιμπρεζα ειναι του Ραντομ!
-
Και αφού είναι τόσο γρήγορο πως το ακολούθησες;;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και αφού είναι τόσο γρήγορο πως το ακολούθησες;;ήταν μέσα!
-
Είσαστε ολοι τρελοι
-
τι αλλο να πω πια ! εχει υπογραφη alfa über alles - (alfa πανω απο ολα στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) και μου εχει φοτο το santa fe ! μονο και μονο για αυτο πρεπει να τον σβησουμε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και αφού είναι τόσο γρήγορο πως το ακολούθησες;;
ήταν μέσα!
Μάλλον απ'εξω θα ήταν...
Τον είχαν δέσει στην εξάτμιση και τον σέρνανε...΄Οπως κάνουν στους γάμους.. -
οταν βαλω εγω το λάντα στο δρόμο (εαν το βαλω δηλαδη, το βλεπω να καταληγει σε καμια μαντρα ) κανεις δεν θα μπορει να με ακολουθησει θα ειμαι απιαστος
-
'Uber' δε σημαίνει τίποτα στα Γερμανικά. Άρα το όνομα του είναι nonsense.
-
Νταξ μωρε μικρο το κακο,λειπουν τα ουμπλαουντ-->ϋber
-
Το οποίο μπορεί να γραφτεί και 'ueber' αν δεν έχεις γερμανική γραμματοσειρά.
Λεπτομέρειες βέβαια... αλλά φαίνεται σα να λέει 'Alfa Romeo πάνο απ' όλα.'
Εντάξει, γκρινιάξαμε και σήμερα τη δόση μας.
-
το οποίο über προέρχεται από το ελληνικό υπέρ.
ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ...