-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ AUDI A6!!!TO PEIRAME PRWTH STHN ELLADA!!!ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ germancarfans.com ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!SOS
-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ AUDI A6!!!TO PEIRAME PRWTH STHN ELLADA!!!ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ germancarfans.com ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!SOS
-
-
-
Δεν μας το κάνει λίγο ποιο 'λιανά' για να το καταλάβουμε????
-
Απευθυνσου καλυτερα στα ναυπηγια Σκαραμαγκα, εκει ξερουν απο μαουνες
Τα πλοια αυτα, ασε τα να τα πειραζει η Αουντι που τα ξερει, για αυτο εχει διαφορα μοντελα.
Αλλωστε τι να του πειραξεις? Αυτο θελει μεγαλυτερη μηχανη, ή αλλαγη προπελας με αλλο βημα
Μην το παρεις προσωπικα, αλλα να γελασουμε και λιγο.
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Απευθυνσου καλυτερα στα ναυπηγια Σκαραμαγκα, εκει ξερουν απο μαουνεςΤα πλοια αυτα, ασε τα να τα πειραζει η Αουντι που τα ξερει, για αυτο εχει διαφορα μοντελα.
Αλλωστε τι να του πειραξεις? Αυτο θελει μεγαλυτερη μηχανη, ή αλλαγη προπελας με αλλο βημα
Μην το παρεις προσωπικα, αλλα να γελασουμε και λιγο.
RE VTF1 ti tou les tou paidiou?
AFOU TO PIRANE PRWTOI.
Mipos na pigene se kana naupigio tou exoterikou? -
Gia na milisoume kai sovara.
An estelnes kana PM ston technik me to modelo Audi pou exete fantazomai tha sou elege kapies lyseis
Nikos
-
Αν και 14χρονος ξερω οτι ο σκαραμαγκας @@@ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙ@@@ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
AUDI A6 ''04