-
Παιδια ειμουνα στο τσακ ναγορασω το Κορολα 1.4 ΣΟΛ αλλα δεν παει καλα η δουλεια και φοβαμαι να κανονισω να πληρωσω τοσα λεφτα και να παει κατι στραβο και να μου το παρουν.
Σε κατι πιο φτηνο 1400 τι εχετε να μου προτεινετε; Τα focus και fiesta τι λενε;
θελω κατι ομορφο και με οσο το δυνατον πιο γρηγορο κινητηρα
ευχαριστω
-
Παιδια ειμουνα στο τσακ ναγορασω το Κορολα 1.4 ΣΟΛ αλλα δεν παει καλα η δουλεια και φοβαμαι να κανονισω να πληρωσω τοσα λεφτα και να παει κατι στραβο και να μου το παρουν.
ευχαριστω
-
ευχαριστω
-
focus στα 1400, απλά ξέχασέ το. Αν το θέλεις για την αστικές ή ημιαστικές μετακινήσεις και μόνο, είναι ok, αλλά αν το θες για ταξίδια και να είναι φορτωμένο, το μοτέρ δεν θα μπορεί να αναταποκριθεί.
Όσο για το fiesta, μπες στο club ford. Τα παιδιά εκεί θα σου πουν αρκετά πράγματα, πάντως αναφέρουν αρκετά προβλήματα με το συγκεκριμένο αμάξι.
-
οκ ευχαριστω.
καμια προταση για το τι να παρω;;κυριως για μεστην πολη το θελω αλλα 1-2 φορες το χρονο θα κανω και ταξιδια
-
1,4 με ικανοποιητικό κινητήρα (όχι πάντως σαν του Corolla), όμορφο και με παρόμοιο εξοπλισμό (πλην αυτ. κλιματισμού, πίσω δισκόφρενων που πάντως μπαίνουν ως έξτρα) είναι το Opel Astra 1,4 Enjoy. 2.200 ευρώ φθηνότερο από το Corolla 1,4 Sol. Επίσης μπορείς να δεις το Megane 1,4.
-
τη κορολα που ηθελες την δινουν με -2000
-
μαζδα 3
-
τωρα πηρα τηλ τογιοτα και μουπαν οτι η εκπτωση εγινε 1500ευρω.
ξεχασα να σας πωβ οτι εχω ενα κολλημα,θελω το αμαξι να εχει κλιματισμο και οχι a/c
-
Αccent ?
-
KIA Cerato. Κλιματισμός, 1600άρι με καλό γκάζι, πολύ καλά εξοπλισμένο.Οι εκδόσεις ΕΧ κοστίζουν από 14 κάτι ως 15 κάτι και τα έχουν όλααααα.
http://www.kia.gr/Kia/models/cerato/accessories.html -
1300cc??apapa poli liga
-
για μεταχειρισμενο το σκεφτεσαι καθολου??
μπορεις να παρεις καποιο 1-2 ετων (πχ Αστρα) και να εχεις ακομη 4 χρονια εγγυηση
-
nai to σκεφτομαι αλλα φοβαμαι οτι σε μεταχειρισμενο θα πρεπει να πληρωσω με μετρητα. ενω εγω υπολογιζα να βαλω δοσεις...
-
Αν θελεις παρε το jazz και καθαρισες....
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
nai to σκεφτομαι αλλα φοβαμαι οτι σε μεταχειρισμενο θα πρεπει να πληρωσω με μετρητα. ενω εγω υπολογιζα να βαλω δοσεις...Όχι πάντα, αν το πάρεις από μάντρα συνήθως έχει δόσεις.. (και εγγύηση πολλές φορες)
Από ιδιώτη λογικά μετρητά, αλλά συνήθως κατά κάτι φτηνότερα.
-
tipota μαντρες με καλη φημη στην αθηνα που να εχουν κορολα '03;
επειδη ειμαι ασχετοσ,μην κοιταω οπου ναναι στην τυχηευχαριστω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
KIA Cerato. Κλιματισμός, 1600άρι με καλό γκάζι, πολύ καλά εξοπλισμένο.Οι εκδόσεις ΕΧ κοστίζουν από 14 κάτι ως 15 κάτι και τα έχουν όλααααα.
http://www.kia.gr/Kia/models/cerato/accessories.htmlΕπαυξάνω...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
http://www.kia.gr/Kia/models/cerato/accessories.htmlΕπαυξάνω...
MAAAARKO you Korean???????
-
ψιλοτεραστιο δεν ειναι ρε παιδια σε σχεση με το κορολα χατσμπακ που κοιτουσα; (και δε μαρεσει κιολας εμφανισιακα,το ξερω ειμαι πολυ δυσκολος,τινα κανω;;!! )
Ερωτησεις...