-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N14&aa=1
-
-
-
απογοητευτικα ειναι ολα αυτα, και το χειροτερο ολων ειναι οτι καποιοι εναγωνιως προσπαθουν να μας πεισουν οτι ολα αυτα δεν συμβαινουν...
-
Δεν είναι νέα αυτά.Και παλιότερα γίνονταν αλλά δεν ασχολούταν κανείς.Τώρα λόγω του θορύβου για τα εργασιακά-ασφαλιστικά τα θυμύθηκαν.Θα ξεχαστούν σύντομα.Στην Ελλάδα κάθε θαύμα 3 ημέρες και το μεγάλο 4!!!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Δεν είναι νέα αυτά.Και παλιότερα γίνονταν αλλά δεν ασχολούταν κανείς.Τώρα λόγω του θορύβου για τα εργασιακά-ασφαλιστικά τα θυμύθηκαν.Θα ξεχαστούν σύντομα.Στην Ελλάδα κάθε θαύμα 3 ημέρες και το μεγάλο 4!!!ναι παντα συνεβαιναν αυτα, δηλαδη να το 'αφησουμε' το θεμα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι παντα συνεβαιναν αυτα, δηλαδη να το 'αφησουμε' το θεμα?
Όχι βέβαια δεν είπα αυτό...Αυτό θα κάνουν όμως οι δημοσιογράφοι και δυστυχώς μετά θα μάς φαίνονται ολα καλά...
-
Ε, να πω κι εγώ τη γνώμη μου, η μάλλον να καταθέσω την εμπειρία μου, από την πλευρά:
Του εργοδότη:Θέλει έναν άνθρωπο για δουλειά, αλλά δεν αντέχει να πληρώσει όσα λέει ο Νόμος. Ζητάει, λοιπόν, να πληρώνει λιγότερα. Αν βρει βρήκε, αν όχι τρώει το κ@υλί μόνος του ή αποφασίζει να δώσει περισσότερα.
Του εργαζόμενου: Αν καθίσω να γράψω όλες τις δουλειές που έκανα ως μαθητής ή φοιτητής, για κάνα χαρτζιλίκι, θα τελειώσω το απόγευμα. Όλες μα όλες κακοπληρωμένες, με τραβηγμένα ωράρια και οι περισσότερες χωρίς ασφάλιση. Αλλά η δουλειά μου γινότανε.
Καταλαβαίνω τη δυσκολία του ανειδίκευτου να βρει καλή δουλειά. Ως εκεί, όμως. Όταν οι οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να παίρνουν σπίτια και στις εργατικές κατοικίες λόγω ενσήμων, εκτός από τα σπίτια που αγοράζουν έτσι κι' αλλιώς, δεν ανέχομαι οι Έλληνες να λένε πως δε βρίσκουν δουλειά η πως δε 'βγαίνουν'. -
Αυτά να τα βλέπουν οι δημόσιοι υπάλληλοι...οι οποίοι, αντί να κάνουν απεργίες, να πηγαίνουν καθημερινά και να ανάβουν ένα κερί για να ευχαριστήσουν τον θεό για την τύχη τους ...
Ο ιδιωτικός τομέας πληρώνει τις αμαρτίες του δημοσίου...
-
Aυτα γινοταν και θα γινονται........παντα.
Ο καθενας απαιτει να βρει μια δουλεια καλη αδιαφορωντας αν διαθετει τα προσοντα η οχι.
Δεν εινα ιτυχαιο οτι την μεγαλυτερη ανεργια εχουν οι ανειδικευτοι, οι οποιοι δεν κανουν και οτι δουλεια υπαρχει, αλλα επιλεγουν.
Εξαλλου στην Ελλαδα υπαρχει διαρθρωτικη ανεργια γι' αυτο ακριβως το λογο.
ΠΧ. ποιος παει να δουλεψει σε super market, δεν πεφτουμε τοσο χαμηλα, μενουμε ανεργοι με το επιδομα του ΟΑΕΔ, μεχρι να διοριστουμε σε γραφειο, με το πτυχιο μας.....απολυτηριο λυκειου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΠΧ. ποιος παει να δουλεψει σε super market, δεν πεφτουμε τοσο χαμηλα, μενουμε ανεργοι με το επιδομα του ΟΑΕΔ, μεχρι να διοριστουμε σε γραφειο, με το πτυχιο μας.....απολυτηριο λυκειου.θελει μεσον φιλε μου για να δουλεψεις σε σουπερ μαρκετ!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΠΧ. ποιος παει να δουλεψει σε super market, δεν πεφτουμε τοσο χαμηλα, μενουμε ανεργοι με το επιδομα του ΟΑΕΔ, μεχρι να διοριστουμε σε γραφειο, με το πτυχιο μας.....απολυτηριο λυκειου.
θελει μεσον φιλε μου για να δουλεψεις σε σουπερ μαρκετ!!!!
Tα Carrefour ζητουν προσωπικο..... χωρις μεσον!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Δεν εινα ιτυχαιο οτι την μεγαλυτερη ανεργια εχουν οι ανειδικευτοι, οι οποιοι δεν κανουν και οτι δουλεια υπαρχει, αλλα επιλεγουν.
Σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι ειδικευμένοι...Πήραν μια ειδικότητα 'Α' μια δεδομένη χρονική στιγμή που είχε ζήτηση και μετά όμως χρειάζεται άλλη ειδικότητα.Και δεν είναι εύκολο να μαθένεις συνέχεις νέες ειδικότητες...
-
Σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι ειδικευμένοι...Πήραν μια ειδικότητα 'Α' μια δεδομένη χρονική στιγμή που είχε ζήτηση και μετά όμως χρειάζεται άλλη ειδικότητα.Και δεν είναι εύκολο να μαθένεις συνέχεις νέες ειδικότητες...
Ετσι οπως 'τρεχουν' σημερα οι εξελειξεις μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν την 'πολυτελεια' να μενουν απαρχαιωμενοι.
Οσοι δεν ακολουθουν τις εξελειξεις, απλα αυτες θα τους προσπερασουν.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οσοι δεν ακολουθουν τις εξελειξεις, απλα αυτες θα τους προσπερασουν.
Αν έχεις τα χρήματα να παρακολουθείς συνεχώς σεμινάρια καλώς...Ένα σεμινάρια πάνω στα Δ.Λ.Π που ήθελα να κάνω κόστιζε 1600
-
..Και ο περιβοητος λογαριασμός 0,40 του ΟΑΕΔ είναι για τους έχωντες καλές σχέσεις με **τους **εργοδότες...Λάθος. Το σωστό είναι 'με **κάποιους **εργοδότες'.
TA SXOLIA DIKA SAS