-
Epeidi mallon aurio methaurio tha pao me tin mikri mou aderfoula na kleisei to citroen to pluriel tha ithela na rotiso an iparxei kaneis edo mesa pou na to exei kai na mou pei 2 logia gia ta arnitika tou stoixeia poy apokaliptontai me tin xrisi tou aytokinitoy...Ta 8etika ligo poly fainontai kai ta gnwrizw.
Pantws apo tin sintomi gnorimia me to en logw autokinito mporo na pw pos gia kopela 18-25 einai telio gia mesa stin poli, eyxaristo odigika, ksekourasto kai fysika anoixto...
Perimenw gnwmes....
p.s ston antipoda einai to smart forfour, alla asximouliko to brisko...
p.s ena mx5 zitao o amoiros, kai alloi pernoun ta cabrio(moyfo)
-
Epeidi mallon aurio methaurio tha pao me tin mikri mou aderfoula na kleisei to citroen to pluriel tha ithela na rotiso an iparxei kaneis edo mesa pou na to exei kai na mou pei 2 logia gia ta arnitika tou stoixeia poy apokaliptontai me tin xrisi tou aytokinitoy...Ta 8etika ligo poly fainontai kai ta gnwrizw.
Pantws apo tin sintomi gnorimia me to en logw autokinito mporo na pw pos gia kopela 18-25 einai telio gia mesa stin poli, eyxaristo odigika, ksekourasto kai fysika anoixto...
Perimenw gnwmes....
-
Perimenw gnwmes....
-
Μπες στo citroen forum και τα παιδιά θα σε κατατοπίσουν ίσως περισσότερο για το αμάξι. Πάντως από σχόλια περιοδικών, γενικά από πλευράς ακαμψίας δεν τα πάει και τόσο καλά, ίσως γιατί είναι και όλο συναρμολογούμενο από τις πόρτες και πάνω.
Για κοπέλα πάντως είναι ότι πιό τέλειο υπάρχει και ειδικά για εκδρομούλες το καλοκαίρι
-
το σιγουρο ειναι οτι μονο για κοπελιτσες 18-25 κανει αυτο το αυτοκινητο
ακαμψια γομολαστιχας, αδιαφορη συμπεριφορα.
-
Γιατί δεν τσοντάρεις και συ κάποια φράγκα να πάρετε ΜΧ5 1.6 καινούριο, που τόσο το θες και με την προσφορά (-2500Ε) είναι κάπου στα 21000;;; Θα της πεις ότι θα το μοιράζεστε και μετά θα το παίρνεις μόνο εσύ
-
Μακριά από λακούβες, 'μάτια γάτας', σαμαράκια και λοιπες ανωμαλίες οδοστρώματος
Νομίζεις ότι θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια
Θετικά πέρα άπό το eye catching και το ημι-ανοιχτό δεν έχει. Πλήρως ανοιχτό το ξεχνάμε, ειδικά αν πρόκειται για κοπέλα.
-
Το ΜΧ5 μπορεί να κάνει 21.000 αλλα το Pluriel κάνει 13.000, είναι μεγάλη η διαφορά.
Εμένα αισθητικά μου αρέσει πολύ αλλα δε θα το αγόραζα με τίποτα γιατί δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία του πολύπλοκού και εξαιρετικά 'ευθραυστού' μηχανισμού της οροφής.
Μια φίλη της μητέρας μου πήρε ενα και τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια με την αντιπροσωπεία. Το αυτοκίνητο είναι απλώς άθλιο, μεταξύ άλλων βάζει νερά απο την οροφή και επι μήνες δεν έχουν καταφέρει να το φτιάξουν.
Η συμβουλή μου:
ΜΑΚΡΙΑ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το ΜΧ5 μπορεί να κάνει 21.000 αλλα το Pluriel κάνει 13.000, είναι μεγάλη η διαφορά.Μα αντί για τα 15Κ που θέλει να δώσει για Mk1, θα δώσει τα 8Κ επιπλέον, θα πάρει το ΜΧ5 και μετά θα δώσει και τα υπόλοιπα 7Κ για να πάρει στην αδερφή του που θα κλαίει ένα Panda ή κάτι άλλο πάμφθηνο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αδιαφορη συμπεριφορα.
Αν είναι σαν του κλειστού...
Αλλά αυτό μάλλον δεν ενδιαφέρει και τόσο την αδερφή του φίλου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί δεν τσοντάρεις και συ κάποια φράγκα να πάρετε ΜΧ5 1.6 καινούριο, που τόσο το θες και με την προσφορά (-2500Ε) είναι κάπου στα 21000;;; Θα της πεις ότι θα το μοιράζεστε και μετά θα το παίρνεις μόνο εσύTo iksera pos tha proteines kati tetoio...alla pou tha paei kapoios tha parei kai to ZR mou na teliwnw epitelous me auti tin istoria..
Oso gia to pluriel tora, emena den mou fanike toso a8lio se poiotita kilisis pantws...Sigoura den einai gia grigori odigisi, alla min ksexnate pos tha xrisimopoii8ei mono gia metakiniseis mesa stin poli..Diladi spiti-polytexneio kai kana kafedaki stin paralia...Tipota allo..
Pantos pera apo tin plaka, san idea einai eyxaristi, eidika gia kopelitsa opote elpizo na to eyxaristi8ei i aderfoula moy...
Mk1 pantws kanena den einai...etsi den einai kyrie ka8igita?
-
πολλα λεφτα για το τιποτε.......
-
Όταν το πρωτοείδα στις φωτογραφίες μου άρεσε πολύ...
Όταν το είδα απο κοντά έπεσα απο τα σύννεφα...Τραγική ποιότητα κατασκευής και υλικά...
κρίμα γιατί ειναι πολύ χαριτομένο ... -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mk1 pantws kanena den einai...etsi den einai kyrie ka8igita?Δάσκαλος παρακαλώ, δάσκαλος Τίποτα δεν είναι σαν το Mk1. Ούτε καν το Mk2.5
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Mk1 pantws kanena den einai...etsi den einai kyrie ka8igita?
Δάσκαλος παρακαλώ, δάσκαλος Τίποτα δεν είναι σαν το Mk1. Ούτε καν το Mk2.5
Πάντως το pluriel όσο ανεβαίνουν τα χλμ σου δίνει μεγάλη αίσθηση... ανασφάλειας.
Εμένα θα με προβλημάτιζε ακόμα και η γιαγιά μου να ήμουν. -
Οπως και το απλο C3 ετσι και το Pluriel ειναι αυστηρα για γυναικες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οπως και το απλο C3 ετσι και το Pluriel ειναι αυστηρα για γυναικες.Αν τις μισείς πολύ
PLURIEL....ANYBODY?