-
Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό, μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο VAG; Αθήνα κέντρο-βόρεια πρ.
-
Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό, μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο VAG; Αθήνα κέντρο-βόρεια πρ.
-
-
Έχω ακουστά για ένα καλό στο Αιγάλεω κάπου απέναντι από το γήπεδο, αλλά μόνο ακουστά....Δεν έχω πάει ποτέ.
Πάντως για ιμάντες που είναι να αλλάξω στο Golf όσο και αν ακουστεί κουφό, θα το πάω Γιάννενα που υπάρχει γνωστός, για να γίνει σωστή δουλειά και να μην με γδύσουν..... Γιατί απο τιμές για αυτή τη δουλειά...μην τα ρωτάς....
Πάντως κι εγώ το ψάχνω για τις περιοχές που λες....τους επίσημους της γύρω περιοχής τους έχω τσεκάρει με τραγικές για την τσέπη μου συνέπειες ..... -
Έχω να προτείνω το συνεργείο των Ζέζα-Γκάτση στο Γαλάτσι (Παπαφλέσσα 63). Αν και δεν έχει τύχει να περάσω από το συγκεκριμένο συνεργείο για άλλο λόγο πέρα από την προγραμματισμένη συντήρηση νομίζω οτι οι άνθρωποι έχουν γνώσεις. Από τιμές τώρα δεν ξέρω αν θεωρούνται φθηνοί ή ακριβοί (δεν έχω άλλο συνεργείο ως μέτρο σύγκρισης) αλλά οι τιμές στα μη εξουσιοδοτημένα πάνω-κάτω στα ίδια πρέπει να παίζουν. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει σύγκριση με τιμές αντιπροσωπείας.
Εκέι κοντά έχει και άλλα συνεργεία για VAG οπότε μπορείς να κάνεις την έρευνά σου.
Καμιά άλλη πρόταση για συνεργεία VAG;
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Έχω ακουστά για ένα καλό στο Αιγάλεω κάπου απέναντι από το γήπεδο, αλλά μόνο ακουστά....Δεν έχω πάει ποτέ.
Πάντως για ιμάντες που είναι να αλλάξω στο Golf όσο και αν ακουστεί κουφό, θα το πάω Γιάννενα που υπάρχει γνωστός, για να γίνει σωστή δουλειά και να μην με γδύσουν..... Γιατί απο τιμές για αυτή τη δουλειά...μην τα ρωτάς....
Πάντως κι εγώ το ψάχνω για τις περιοχές που λες....τους επίσημους της γύρω περιοχής τους έχω τσεκάρει με τραγικές για την τσέπη μου συνέπειες .....Τί διαβάζω ???
Γιάννενα ???
Περιμένω τηλέφωνο (δές τα pm σου !!!)Αποστόλης.
Μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο VAG