-
Μια αξέχαστη μέρα!!!
Όταν το κινητό μου χτύπησε και είδα «Λώρης Μελετόπουλος», δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα άκουγα!
«Νίκο, αν μπορείς, έλα για μια βόλτα με το Subaru την Δευτέρα στην Αγία Ευθυμία»!
Τόσο απλά! Με το Subaru WRC 04! Με το τέρας! Με οδηγό τον Βωβό! ΕΛΕΟΣ!
Δύσκολα με πήρε ο ύπνος το βράδυ της προηγουμένης!!!Την Δευτέρα 20/6/2005 δεν θα την ξεχάσω!!!
Αναχώρηση με Στέλιο, Βασίλη και την Ξένια την κοράκλα μου κατά τις 11 και άφιξη Αγία Ευθυμία.
Όλη η ομάδα έτοιμη και το όπλο..έτοιμο και αυτό!Μετά από δοκιμές, αλλαγές και κόντρα αλλαγές, φτάνει η μαγική ώρα!
Μετά από νόημα του Λώρη πάω για να πάρω την θέση μου!
«Λώρη, η κόρνα που ακριβώς είναι στο πάτωμα μην την πατήσω?»
«Αριστερά πρόσεχε»Μπαίνω!
«Νίκο μην πατάς το κουμπί για τους υαλοκαθαριστηρες!»
«Ποιο?..Που?...Το πατάω?!!...Αμάν!!...Συγγνώμη»
«Εχεις ξαναμπεί σε WRC?»
«Όχι! Σε Ν κι αυτό σε άσφαλτο αλλά είμαι μια χαρά» [τι λέω Θεέ μου?]!!Εχω ήδη δημιουργήσει στο μυαλό μου μια εικόνα κόλασης, θορύβου και τρόμου!
Ο Άρης ετοιμάζεται, πατάει μερικά από τα εκατοντάδες κουμπάκια, γυρίζει μερικά άλλα....και φεύγουμε!
«Με ακούς?»
«Ναι, αλλά σιγά»
«ΟΚ φταίνε οι μπαταρίες»Στα 500 μέτρα μέχρι την εκκίνηση, κοιτάω το εσωτερικό και την οθόνη στα πόδια μου! Ποίημα! Διαστημόπλοιο!
Και ο θόρυβος? Δεν φτάνει και πολύς μέσα από τα ακουστικά! Τα σηκώνω!! Μάλιστα! Αστα καλά είναι!!!Φτάνουμε στην αρχή της ειδικής δοκιμών που είναι και περιμένουν οι φίλοι μου και η κόρη μου (μεγάλη η χάρη μου!) να με δουν! Εμένα? Μπααα!! Τον Άρη βασικά!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Η επιτάχυνση απίστευτη. Η πρώτη αριστερή ανηφορική φουρκέτα φτάνει με ρυθμούς καταιγιστικούς!! 4η στο κιβώτιο σε 40 μέτρα! Είναι δυνατόν!ΣΤΡΙΒΕΙ! Με φλικ! Με αριστερό φρένο! Η κορυφή της στροφής περνάει μπροστά από το παρμπριζ!
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Είμαι στο δεξί μπάκετ του Βωβού! Σε ένα WRC 2004! Και ανεβαίνουμε μια ειδική!
Το παραδέχομαι! Συγκινήθηκα! Τόσα χρόνια να βλέπεις και να τώρα! Είσαι μέσα!Ακολουθεί μια σειρά από φουρκέτες και λίγος δρόμος που τις ενώνει (εμένα έτσι μου φάνηκε!)
Και είμαι χαλαρός! Δεν φοβάμαι! Δεν είναι κόλαση, παράδεισος είναι!Παρατηρώ τον Άρη!
Ηρεμία! Κινήσεις αποσταθεροποίησης με το τιμόνι και το χειρόφρενο, κινήσεις ελέγχου, αλλαγές σε ρυθμό πολυβόλου σαν να μην τρέχει τίποτα! Με κοτρόνες, γκρέμια και πολλά χιλιόμετρα!Με 6η και 150 είμαστεεεεε!!! Σε κατηφόρα!!! Και έρχεται δεξιά φουρκέτα!!!
Και μιλάμε από την ενδοσυνεννόηση!!!!
Απίστευτο κοντρόλ!
Από αυτά που είδα εκείνος τα φλικ και τις ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις τις απολαμβάνει περισσότερο από εμάς που τον βλέπουμε!Το ντινγκ στο παρμπριζ τα σφραγίσματά μου ήταν?!!
Τα φρένα από πού είναι? Από Δία ή από Κρόνο?ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Τελειώσαμε! Ευχαρίστησα όσο μπορούσα και προσπάθησα να μην δείξω την συγκίνηση μου!
«Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ Άρη»
«Να είσαι καλά, εγω σ’ ευχαριστώ!»
Τι να του πεις? Μπορείς να του εξηγήσεις? Όχι!!Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε! Θα το καταλάβω όμως!! Που θα μου πάει!!
Άρη, Λώρη σας ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ! Από καρδιάς! Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Και το κάνατε εσείς! Έτσι απλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Μια αξέχαστη μέρα!!!
Όταν το κινητό μου χτύπησε και είδα «Λώρης Μελετόπουλος», δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα άκουγα!
«Νίκο, αν μπορείς, έλα για μια βόλτα με το Subaru την Δευτέρα στην Αγία Ευθυμία»!
Δύσκολα με πήρε ο ύπνος το βράδυ της προηγουμένης!!!Την Δευτέρα 20/6/2005 δεν θα την ξεχάσω!!!
Αναχώρηση με Στέλιο, Βασίλη και την Ξένια την κοράκλα μου κατά τις 11 και άφιξη Αγία Ευθυμία.
Όλη η ομάδα έτοιμη και το όπλο..έτοιμο και αυτό!Μετά από δοκιμές, αλλαγές και κόντρα αλλαγές, φτάνει η μαγική ώρα!
«Εχεις ξαναμπεί σε WRC?»
«Όχι! Σε Ν κι αυτό σε άσφαλτο αλλά είμαι μια χαρά» [τι λέω Θεέ μου?]!!Εχω ήδη δημιουργήσει στο μυαλό μου μια εικόνα κόλασης, θορύβου και τρόμου!
Ο Άρης ετοιμάζεται, πατάει μερικά από τα εκατοντάδες κουμπάκια, γυρίζει μερικά άλλα....και φεύγουμε!
«Με ακούς?»
«Ναι, αλλά σιγά»
«ΟΚ φταίνε οι μπαταρίες»Στα 500 μέτρα μέχρι την εκκίνηση, κοιτάω το εσωτερικό και την οθόνη στα πόδια μου! Ποίημα! Διαστημόπλοιο!
Και ο θόρυβος? Δεν φτάνει και πολύς μέσα από τα ακουστικά! Τα σηκώνω!! Μάλιστα! Αστα καλά είναι!!!Φτάνουμε στην αρχή της ειδικής δοκιμών που είναι και περιμένουν οι φίλοι μου και η κόρη μου (μεγάλη η χάρη μου!) να με δουν! Εμένα? Μπααα!! Τον Άρη βασικά!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Η επιτάχυνση απίστευτη. Η πρώτη αριστερή ανηφορική φουρκέτα φτάνει με ρυθμούς καταιγιστικούς!! 4η στο κιβώτιο σε 40 μέτρα! Είναι δυνατόν!ΣΤΡΙΒΕΙ! Με φλικ! Με αριστερό φρένο! Η κορυφή της στροφής περνάει μπροστά από το παρμπριζ!
Το παραδέχομαι! Συγκινήθηκα! Τόσα χρόνια να βλέπεις και να τώρα! Είσαι μέσα!Ακολουθεί μια σειρά από φουρκέτες και λίγος δρόμος που τις ενώνει (εμένα έτσι μου φάνηκε!)
Και είμαι χαλαρός! Δεν φοβάμαι! Δεν είναι κόλαση, παράδεισος είναι!Παρατηρώ τον Άρη!
Ηρεμία! Κινήσεις αποσταθεροποίησης με το τιμόνι και το χειρόφρενο, κινήσεις ελέγχου, αλλαγές σε ρυθμό πολυβόλου σαν να μην τρέχει τίποτα! Με κοτρόνες, γκρέμια και πολλά χιλιόμετρα!Με 6η και 150 είμαστεεεεε!!! Σε κατηφόρα!!! Και έρχεται δεξιά φουρκέτα!!!
Απίστευτο κοντρόλ!
Από αυτά που είδα εκείνος τα φλικ και τις ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις τις απολαμβάνει περισσότερο από εμάς που τον βλέπουμε!Το ντινγκ στο παρμπριζ τα σφραγίσματά μου ήταν?!!
Τελειώσαμε! Ευχαρίστησα όσο μπορούσα και προσπάθησα να μην δείξω την συγκίνηση μου!
Τι να του πεις? Μπορείς να του εξηγήσεις? Όχι!!Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε! Θα το καταλάβω όμως!! Που θα μου πάει!!
Άρη, Λώρη σας ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ! Από καρδιάς! Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Και το κάνατε εσείς! Έτσι απλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Μια αξέχαστη μέρα!!!
«Εχεις ξαναμπεί σε WRC?»
«Με ακούς?»
«Ναι, αλλά σιγά»
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Απίστευτο κοντρόλ!
-
άντε προεδρούκο και εις ανώτερα...να το οδηγήσεις βρε κι όλας
(αν και με το βιντεάκι που είδα, δεν αποδεικνύεις τίποτε...θέλω να δω τα pampers!!! ) -
Μια αξέχαστη μέρα...
Ισως άλλη μια αξέχαστη μέρα. Πόσες να είναι άραγε στη ζωή μας οι ευχάριστα αξέχαστες μέρες...
Ας μαζεύουμε όσες μπορούμε και ας τις βάζουμε εκεί στο μικρό ντουλαπάκι στο βάθος της καρδιάς και του μυαλού. Κάποτε θα τις χρειαστούμε. Θα τις βγάλουμε να τις δείξουμε -άψογα συντηρημένες- σε φίλους ή και στα εγγόνια.
Ας είναι καλά όσοι βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο να μαζέψουμε άλλη μια τέτοια μέρα.Πάντα τέτοια!!!
Και στα δικά μας!!! -
Αααααχ, τυχερέ!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μια αξέχαστη μέρα...
Ισως άλλη μια αξέχαστη μέρα. Πόσες να είναι άραγε στη ζωή μας οι ευχάριστα αξέχαστες μέρες...
Ας μαζεύουμε όσες μπορούμε και ας τις βάζουμε εκεί στο μικρό ντουλαπάκι στο βάθος της καρδιάς και του μυαλού. Κάποτε θα τις χρειαστούμε. Θα τις βγάλουμε να τις δείξουμε -άψογα συντηρημένες- σε φίλους ή και στα εγγόνια.
Ας είναι καλά όσοι βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο να μαζέψουμε άλλη μια τέτοια μέρα.**Πάντα τέτοια!!!
Και στα δικά μας!!! **Όπως τα είπες ακριβώς!
Σε ζηλεύουμε πρόεδρε!
Ωραία κίνηση από Βωβό-ELEM. (RESPECT!) -
Μην περιμένεις ότι θα τη βγάλεις με μερικές γραμμές περιγραφής στο forum. Περιμένω εναγωνίως πιο αναλυτικές εντυπώσεις, ξέρεις, μεταξύ τύρου και αχλαδιού
-
Μπραβο παιδια, παντα τετοια!
Νικο φανταζεσαι οταν χτυπησε το τηλεφωνο, να ησουν καμια Ροδο πχ, για τριημερο? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άντε προεδρούκο και εις ανώτερα...να το οδηγήσεις βρε κι όλας
(αν και με το βιντεάκι που είδα, δεν αποδεικνύεις τίποτε...θέλω να δω τα pampers!!! )Επαυξάνωωωωω!!!τα PAMPERRS!
Πάντως καθόλου δέν σε ζηλεύω Νίκο -
Σπύρο (S3) και Τατζικιστάν να ήμουνα...θα γύρναγα! Και ένα ραντεβού για διάβασμα που είχα...αδιάβαστο πήγε!!!
Γιώργο (Ιδρυτικέ) ξέρω...ξέρω!!!Αλλαξα ήδη το πρόγραμμα και δεν θα έρθουμε Παύλιανη! Να σου περιγράφω καταστάσεις που δεν σου αρέσουν?!!
Ηταν απίστευτο παίδες!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Ο Βωβός είναι αλλού! Φοβερό κοντρόλ! Με αυτό το αυτοκίνητο ζωγραφίζει!
Οπως και να είναι....και μόνο ότι είναι διατεθειμένος να βάλει έναν άγνωστο στο δεξί μπάκετ και να τον κάνει μια βόλτα δείχνει πολλά!
Και μην ξεχνάμε ότι η 'βόλτα' κοστίζει πολλά χρήματα!!!Οπως τα είπε ο Ευριπίδης!
Μια αξέχαστη μέρα για το κουτάκι των αναμνήσεων!! -
Είδες που στα έλεγα Νίκο;...
-
Ρε σεις!
Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς!
Είναι τόσα πολλά που θες να δεις και τόσο γρήγορα που μπαίνεις σε άλλο mode!!!Pampers όχι...από χθές όμως φοράω σαλιάρα!!!!
ΥΓ Τα έλεγες Σπύρο, αλλά αν δεν μπει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΣΤΡΙΒΕΙ! Με φλικ! Με αριστερό φρένο! Η κορυφή της στροφής περνάει μπροστά από το παρμπριζ!ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Είδες που κάποτε ήθελες να πάρεις αγωνιστικό και να βάλεις κόντρα πλακέ στο παρμπρίζ να πηγαίνεις με τα πλάγια;
Τα καλύτερα θα έχανες!!!
Άντε, να το ξανακάνετε, με τη συνήθεια ξεπερνάς και τα Πάμπερς!
(βέβαια μετά από κάποια χρόνια ίσως χρειαστούν επί μονίμου βάσεως!!! )
-
Πραγματικά απίστευτη η εμπειρία του Νίκου !!!
Παρακολουθούσαμε με το Στέλιο και μας έτρεχαν τα σάλια
Χαλάλι η κούραση (πια κούραση ; ) , άξιζε να βλέπεις το 'όπλο' να πηγαίνει πάνω-κάτω .
Αλλά και η τεχνολογία που κουβαλάει το εργαλείο είναι αλλού !!
τι αυτοκίνητο κι αυτό !!!
Πάντα τέτοια ....Ενα μεγάλο μπράβο στους Βωβό - EL-EM που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το κόσμο και το σπορ με τέτοιες κινήσεις.
Δεν είναι λίγο πράγμα αυτή η βόλτα , κοστίζει πολλά και θέλει αγάπη και υπομονή γι αυτό που κάνεις. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δευτέρα στην Αγία Ευθυμία»!
εχθες που γυρισε ο πατερας μου απ το χωριο , μου λεει ειδα πολυ σκονη πανω απ την Αγ.Ευθυμια, καποιος θα ηταν και θα εκανε δοκιμες !! του λεω , επρεπε να σταματαγες , anyway και γω φανταστικα θα ναι κανα πορωμενος με τ αγροτικο και θα προετοιμαζει τ αμαξι για το ακροπολις !!
ποιος θα φανταζοταν οτι θα ταν ο βωβος με το τερας ? αμα το ξερα θα πηγαινα χωριο και μετα θα ερχομουν κατευθιαν να σας θαυμασω !!!
παντως προεδρε φανταστικη εμπειρια , μπραβο σου , φοτο εχεις να αναιβασεις ?
-
kouk δε ντρέπεσαι λίγο;
Καλά τα έλεγε ο 'mega'. Κάντε ban τον kouk! Καθαίρεση από moderator και ban! Είναι προκλητικός πέραν κάθε ορίου
Μία ερώτηση μόνο: Είναι όντως, όπως έχει ειπωθεί από άλλους, καλύτερο από σεξ;
-
Μια απορια:
Για ποια Αγ. Ευθυμια λεμε?
Το χωριο που ειναι διπλα στις καρουτες? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Μια απορια:
Για ποια Αγ. Ευθυμια λεμε?
Το χωριο που ειναι διπλα στις καρουτες?Ακριβώς!!
Ε όχι και καλύτερο από σεξ βρε avel!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μία ερώτηση μόνο: Είναι όντως, όπως έχει ειπωθεί από άλλους, καλύτερο από σεξ;Δε θυμάται, άρα δεν μπορεί να τα συγκρίνει....
Μια εμπειρία που δεν ξεχάσω ΠΟΤΕ!!! :-)