-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Α.Λ.Τρίπολης, σύμφωνα με έγκριση της ΕΘ.Ε.Α διοργανώνει το
3ο Ασφάλτινο RALLY SPRINT ΤΡΙΠΟΛΗΣ ,το οποίο θα διεξαχθεί στις 30-31/07/2005 στην περιοχή Αχλαδοκάμπου.
Ο αγώνας είναι ασφάλτινος και προσμετρά στο Πανελλήνιο έπαθλο Ράλλυ Σπριντ Νοτίου και κεντρικής Ελλάδας. Στη λέσχη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αυτοκίνητα της Α-Ν-Ε και National κατηγορίας χωρισμένα βάσει του κυβισμού τους σε τέσσερις κατηγορίες, ήτοι σε αυτοκίνητα μέχρι 1400 κ.ε., από 1401-1600 κ.ε., από 1601-2000 κ.ε. και σε αυτοκίνητα πάνω από 2000 κ.ε.Η διαδρομή είναι μήκους 10 χιλιομέτρων για κάθε σκέλος και το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 20 χιλιόμετρα.
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι τις 29/07/2005 στα γραφεία της λέσχης και στα τηλέφωνα 6942-649052 Παπαγάλος και 2710-225380 κ. Γιαννόπουλος Νικόλαος.
Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή στον αγώνα είναι η αποστολή των στοιχείων οδηγού, συνοδηγόυ και αυτοκηνήτου στο FAX 2710-225380 hή με email στο altripolhs@yahoo.gr
Oι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 11/07/2005 και λήγουν στις 22/07/2005 και ώρα 10 μμ.
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/07/2005 και ώρα 16:00 εώς 19:00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου. -
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
3ο Ασφάλτινο RALLY SPRINT ΤΡΙΠΟΛΗΣ ,το οποίο θα διεξαχθεί στις 30-31/07/2005 στην περιοχή Αχλαδοκάμπου.
Ο αγώνας είναι ασφάλτινος και προσμετρά στο Πανελλήνιο έπαθλο Ράλλυ Σπριντ Νοτίου και κεντρικής Ελλάδας. Στη λέσχη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αυτοκίνητα της Α-Ν-Ε και National κατηγορίας χωρισμένα βάσει του κυβισμού τους σε τέσσερις κατηγορίες, ήτοι σε αυτοκίνητα μέχρι 1400 κ.ε., από 1401-1600 κ.ε., από 1601-2000 κ.ε. και σε αυτοκίνητα πάνω από 2000 κ.ε.Η διαδρομή είναι μήκους 10 χιλιομέτρων για κάθε σκέλος και το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 20 χιλιόμετρα.
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι τις 29/07/2005 στα γραφεία της λέσχης και στα τηλέφωνα 6942-649052 Παπαγάλος και 2710-225380 κ. Γιαννόπουλος Νικόλαος.
Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή στον αγώνα είναι η αποστολή των στοιχείων οδηγού, συνοδηγόυ και αυτοκηνήτου στο FAX 2710-225380 hή με email στο altripolhs@yahoo.gr
Oι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 11/07/2005 και λήγουν στις 22/07/2005 και ώρα 10 μμ.
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/07/2005 και ώρα 16:00 εώς 19:00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου. -
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γιώργο είναι η ε.δ. που κάναμε στο Ιστορικό?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
**Γιώργο **είναι η ε.δ. που κάναμε στο Ιστορικό?Και πού θες να ξέρω εγώ τι κάνατε στο ιστορικό;;
(χα χα καλό, ε; ) -
[quote='Castor']Γιώργο είναι η ε.δ. που κάναμε στο Ιστορικό?[/quote
............ χεχεχεχεχε δεν μπορώ να πω ακόμα Άρη μου.. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν... Το σίγουρο είναι ότι θα αρέσει πολύ
-
Λοιπόν ο αγώνας γίνετε εκεί που γινόταν η παλιά ανάβαση, με την διαφορά ότι ξεκινάει απο χαμηλά στον αρδάμη και τελειώνει στο πολυβολείο, δηλαδή στη κορυφή του βουνού.
-
Πώς πάμε εκεί από την Ε.Ο.;
γενικές οδηγίες δε χρειάζεται λεπτομέρειες...ΑΝ θυμάμαι καλά πάμε Αθήνα Κόρινθο, στρίβουμε για Τρίπολη, πληρώνουμε διόδια και στο επόμενο βγαίνουμε από τον κόμβο και κάπου πάμε... Ίσως και να είμαι λάθος, το 97 πήγα στην ανάβαση και ποτέ ξανα...
(τα ακριβοδιόδια γλιτώνονται;; ΛΑΜΠΗΗΗΗΗ ΔΩΣΕ ΦΩΤΑΑΑΑ!!! )
-
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΤΗΝΟΔΙΟΔΙΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ george .
ΣΤΟ ΤΕΕΕΕΕΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΠΛΑΚΟΜΕΝΑ ΑΝΗΦΟΡΟΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ , ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΕ ΠΛΑΤΟΜΑ , ΟΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ? ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ !
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ , ΠΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΙΣΙΩΜΑ ΣΧΕΔΟΝ , ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ....ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΛΕΙΣΤΗ , ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΝΙΑΤΗ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΣ Α.Δ.ΕΞΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ , ΠΕΡΝΑΣ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ , ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ ,ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΗΦΩΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ , ΤΡΑΒΑΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΤΕΤΑΚΕ , ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΞΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΔΗΓΟΙ
-
Όχι, όχι, ο Αμαξόπουλος καραντίνα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πώς πάμε εκεί από την Ε.Ο.;
γενικές οδηγίες δε χρειάζεται λεπτομέρειες...ΑΝ θυμάμαι καλά πάμε Αθήνα Κόρινθο, στρίβουμε για Τρίπολη, πληρώνουμε διόδια και στο επόμενο βγαίνουμε από τον κόμβο και κάπου πάμε... Ίσως και να είμαι λάθος, το 97 πήγα στην ανάβαση και ποτέ ξανα...
(τα ακριβοδιόδια γλιτώνονται;; ΛΑΜΠΗΗΗΗΗ ΔΩΣΕ ΦΩΤΑΑΑΑ!!! )
Δεν ειναι ακριβως στο τερμα της Ε.Ο. Κορινθου-Τριπολης γιατι θα φτασεις στον δρομο για Μεγαλοπολη/Καλαματα.Ειναι στην εξοδο για Τριπολη μετα την μεγαλη ευθεια,12/13 χλμ μετα τα διοδια Νεστανης.διασταυρωση Google map
Κανεις αριστερα ,γραφει για Ναυπλιο-Αργος.Απο εκει και μετα ειναι οπως τα λεει ο APR απλα θελει προσοχη γιατι υπαρχουν πολλα ζωα που περιφερονται στον δρομο μεχρι το Πολυβολειο,κανονικα ζωα οχι διποδα. -
Υπάρχουν 2 τρόποι.
Ο 1ος είναι: περνας την Κόρινθο και μπαίνεις στην Εθνική Τρίπολης- Κορίνθου, αφου πληρώσεις στα διόδια στο σπαθοβούνι, μετά απο λίγα χιλιόμετρα, βγαίνεις στην έξοδο για αρχαία Νεμέα, και ακολουθείς τις ταμπέλες για όπου λέει προς Άργος. Φτάνοντας στο Άργος, ακολουθείς τις ταμπέλες που σου λένε προς Άστρος και Τρίπολη. Μετά περίπου απο 15 χιλιόμετρα, αριστερά συνεχίζει για Άστρος και ευθεία συνεχίζει για Τρίπολη.Έκεί στα 2 χιλιόμετρα περιπου στο αριστερό σου χέρι υπάρχει ετσιατόριο, καφετέρια , βενζινάδικο. Ε εκεί ειναι η εκκίνηση. Ξεκινάς 1000ευθεία σε αριστερά 5ης και S δεξί τέζα σε αριστερή 4ης κ.τ.λ.π.Άλλος τρόπος να φτάσεις είναι: φτάνοντας Τρίπολη βγαίνεις στην έξοδο, για Τρίπολη, Άργος, Ναύπλιο και κάνεις αριστερά. Μετά απο 20 χιλ περίπου φτάνεις στον Τερματισμό του Αγώνα όπου είναι όποως τον έχει περιγράψει ο APR
-
Ευχαριστώ παιδιά!!!
Τώρα σημειώσεις για την ειδική ποιός θα μου δώσει;;;
-
Ευχαριστώ παιδιά!!!Τώρα σημειώσεις για την ειδική ποιός θα μου δώσει;;;
Σε τι γλώσσα τα θές 'αγωνιζόμενε του καναπέ'?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά!!!
ΡΑΛΛΙΑΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!
-
Ευχαριστώ παιδιά!!!
ΡΑΛΛΙΑΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!
Και πώς θα διαβάζει η Λάρα? Ή μήπως θα οδηγεί και θα διαβάζεις εσύ?
-
Έχω εγώ να σου δώσω αλλά είναι πετόντας. Δεν ξέρω αν σε βολευουν....
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά!!!
ΡΑΛΛΙΑΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!
Και πώς θα διαβάζει η Λάρα? Ή μήπως θα οδηγεί και θα διαβάζεις εσύ?
Μα να σου πω το κόβω να αρχίσει να παραπινιέται πως ζαλίζεται για να οδηγήσει ώστε και καλά να μην εγκαταλείψουμε!!!
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Έχω εγώ να σου δώσω αλλά είναι πετόντας. Δεν ξέρω αν σε βολευουν....Α, αυτό ακούγεται να χτυπαει θέση γενικής!!!
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Έχω εγώ να σου δώσω αλλά είναι πετόντας. Δεν ξέρω αν σε βολευουν....Iπτάμενος και gentleman!
Κατά πάσα πιθανότητα (φτου μην το ματιάσω) θα δώσουμε και εμείς το παρόν
3ο ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΡΑΛΙ ΣΠΡΙΝΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ