-
Γνωριζει κανεις κανενα καλο λαμαρινα στην Θεσσαλονικη που να επιδιορθωνει μικρα βαθουλωματα με βεντουζες κλπ... Βασικα δεν θελω να μπλεξω με βαψιματα μιας και στο βαθουλωμα που μου προκαλεσαν δεν εχει παθει τιποτα το χρωμα και θελω να κρατησω το κοστος χαμηλα!!
Ειναι ψιλοαναγκη οποτε καθε προταση δεκτη...
-
Γνωριζει κανεις κανενα καλο λαμαρινα στην Θεσσαλονικη που να επιδιορθωνει μικρα βαθουλωματα με βεντουζες κλπ... Βασικα δεν θελω να μπλεξω με βαψιματα μιας και στο βαθουλωμα που μου προκαλεσαν δεν εχει παθει τιποτα το χρωμα και θελω να κρατησω το κοστος χαμηλα!!
-
-
Νομίζω ο akis είχε παλαιότερτα ανοίξει topic με το ίδιο πρόβλημα. Ψάξε μήπως βρεις κάτι σχετικό. Αλήθεια που χάθηκε αυτός;
-
exeis ypopsin sou ena magazi panw stin Plastira sto dromo apo Xarilaou pros Pylea pou kanei avto akrivws diladi epanafora lamarinas apo mikrovathoulomata xwris vapsimo kai stokarisma???
to episkeftike filos mou kai emeine poly ikanopoiimenos....
Μια μικρη βοηθεια απο τους Θεσσαλονικεις...