-
Θέλω να δώ αν και πότε θα τιμωρηθεί ο πρωταθληταράς για τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ που κάνει! Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ο πιο ανήθικος μέσα στο grid και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Δέν χρειάζεται να αναφέρω γεγονότα αλλά ρωτάω σήμερα έκανε η όχι Μ@Λ@ΚΙΑ με τον Μπαρικέλο;; Επρεπε να τιμωρηθεί ή όχι;; Ο Montoya έφαγε μάυρη σημαία αλλά ο πρωταθλητής ούτε ποινή! Μπράβο στον Μπαρικέλο που αν και πρόβατο της ferrari είναι κύριος! Αλλά όταν έχεις την έυνοια του Έκλεστον και της Fia έτσι είναι! Και αντί να προβληματίσει η συμπεριφορά του χαρήκαν που κερδίσαν την μινάρντι!
Mπράβο!ΑΧ ΡΕ ΜΙΚΑ...
-
Θέλω να δώ αν και πότε θα τιμωρηθεί ο πρωταθληταράς για τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ που κάνει! Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ο πιο ανήθικος μέσα στο grid και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Δέν χρειάζεται να αναφέρω γεγονότα αλλά ρωτάω σήμερα έκανε η όχι Μ@Λ@ΚΙΑ με τον Μπαρικέλο;; Επρεπε να τιμωρηθεί ή όχι;; Ο Montoya έφαγε μάυρη σημαία αλλά ο πρωταθλητής ούτε ποινή! Μπράβο στον Μπαρικέλο που αν και πρόβατο της ferrari είναι κύριος! Αλλά όταν έχεις την έυνοια του Έκλεστον και της Fia έτσι είναι! Και αντί να προβληματίσει η συμπεριφορά του χαρήκαν που κερδίσαν την μινάρντι!
Mπράβο!ΑΧ ΡΕ ΜΙΚΑ...
-
Mπράβο!ΑΧ ΡΕ ΜΙΚΑ...
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Mπράβο!ΑΧ ΡΕ ΜΙΚΑ...
Διαφωνώ μαζί σου κι έχω γράψει τις απόψεις μου στο επίσημο thread.
-
Καλά αφού υπάρχει αντίστοιχο θέμα γιατί ανοίγετε συνέχεια νέα; Έχω βαρεθεί σήμερα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια σε δέκα διαφορετικά θέματα. Μπορείτε και με άλλους τρόπους να κάνετε πολλές δημοσιεύσεις. Θα παρακαλούσα να κλειδωθούν τα παρεμφερή θέματα γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει νομίζω!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά αφού υπάρχει αντίστοιχο θέμα γιατί ανοίγετε συνέχεια νέα; Έχω βαρεθεί σήμερα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια σε δέκα διαφορετικά θέματα. Μπορείτε και με άλλους τρόπους να κάνετε πολλές δημοσιεύσεις. Θα παρακαλούσα να κλειδωθούν τα παρεμφερή θέματα γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει νομίζω!!!!!Το θέμα που λές δεν το είδα. Αν υπάρχει ας κλειδωθεί το παρών και συγνώμη για την επανάληψη αλλά μέσα στα νεύρα μου....
-
Το συζητούσαμε το θέμα στο επίσημο thread με τον migf1 κατα κύριο λόγο αλλά και τους υπόλοιπους. Αν θες γράψε εκεί
-
[quote='ody_xanthi']Το συζητούσαμε το θέμα στο επίσημο thread με τον migf1 κατα κύριο λόγο αλλά και τους υπόλοιπους. Αν θες γράψε εκεί[/quote
Απλά εκέι είναι 'Επίσημο thread: GP Αμερικής - Ινδιανάπολη 2005' ενώ εγώ έθεσα ερώτημα καθαρά για το ήθος.... Τεσπά
M.Schumacher-Ηθος....