-
Παιδες θα σας περιγραψω ενα περιστατικο που εζησα χτες βραδυ για το οποιο ακομη μου σηκωνεται η τριχα ......
Η ωρα ειναι 04.00 το πρωι και κατα την εξοδο μου απο γνωστο Αθηναικο μαγαζι , αποφασιχω να ακολουθησω ως δρομο επιστροφης στο σπιτι την διαδρομη , Συγγρου - Ποσειδωνος - Κηφισος (η αλλιως Εθνικη οδο αθηνων Λαμιας) - Αιγαλεω ...
Οπερ και εγενετω ....
Ενω βρισκομαι στις αρχες του Κηφισου και ανεβαινω προς τα πανω (κατευθυνση προς Καβαλας) , πετυχαινω στο δρομο ενα calibra και αρχιζουμε να 'φορτωνουμε' .... 200 αρες στην αριστερη λοιπον ......
Δεν εχει ουσια το αποτελεσμα , ουτε και θυμαμαι μετα το ΣΟΚ τι συνεβει ....
Καποια στιγμη τελειωνει η μαχη , και οι ρυθμοι ελλατωνονται τοσο νωχελικα οσο ποτε .....
Αποφασιζω να κινηθω λοιπον στην μεσαι λωριδα με χαμηλη soft μουσικουλα .....Ξαφνικα λοιπον και ενω κινουμουν στον Κηφισο με χαλαρα χιλιομετρα στην μεσαια λωριδα (κλειστος αυτοκινητοδρομος για οσους δεν γνωριζουν) , ενα Hyundai Scoupe λευκο με αναποδη κατευθυνση αλλαζε λωριδες σαν τρελλο με ιλιγγιωδη ταχυτητα και κατευθυνοταν προς Πειραια .....
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ειχε μπει αναποδα και εκινειτω με τρελλους ρυθμους .....
Ηταν στο ρευμα ανοδου και αυτος κατεβαινε .....Απο πισω του 3 Περιπολικα σε ρυθμους καταδιωξης ... ενω απο το σωστο ρευμα κυκλοφοριας κατεβαιναν τουλαχιστον αλλα 10 .....
Μετα απο το ΣΟΚ και αφου συνηλθα και καταλαβα πως δεν ονειρευομαι και ευχαριστησα 1000 φορες τον Θεο και την Παναγια που απλα με προσπερασε , και δεν συγκρουστηκε μαζι μου , αποφασιζω να κανω αναστροφη (απο το σωστο ρευμα βεβαια) για να κατευθυνθω προς τα κατω , να δω ποιον θα σκοτωσει -δυστυχως- ....
Αναστροφη λοιπον και κατευθυνση προς Πειραια ...
Ακριβως στο υψος του fun park allou , ανιχνευω καπνους πολλους ...Η μετωπικη συγκρουση του καταδιωκομενου Hyundai ειχε επελθει ....
Ατυχος ηταν ενας ταξιτζης με ενα avensis ......Το μισος με ξεχειλιζε σκεφτομενος πως στην θεση του avensis μπορει να ημουν εγω ....
To μισος με ξεχειλιζε ακομη και για τον δυσμοιρο τον οδηγο του avensis οποιος ξαφνικα και απροσμενα και ενω ο ανθρωπος εκανε την δουλεια του συγκρουστικε μετωπικα σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ με ενα ρεμαλι της κοινωνιας που το καταδιωκαν οι μπατσοι ...ΕΥΤΥΧΩΣ και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ο οδηγος του avensis δεν επαθε απολυτως τιποτα , παρ`ολο που το αυτοκινητο του διαλυθηκε ....
ο οδηγος του Scoupe ειχε το τελος που του αξιζε ... (λυπαμαι για αυτη μου την τοποθετηση , αλλα οποιος ζουσε αυτο που εζησα εγω , ισως ελεγε τα ιδια ...)
Δεν ξερω τι αλλο να πω ....
ακομη δεν το πιστευω ....
pics αυριο !
-
Παιδες θα σας περιγραψω ενα περιστατικο που εζησα χτες βραδυ για το οποιο ακομη μου σηκωνεται η τριχα ......
Η ωρα ειναι 04.00 το πρωι και κατα την εξοδο μου απο γνωστο Αθηναικο μαγαζι , αποφασιχω να ακολουθησω ως δρομο επιστροφης στο σπιτι την διαδρομη , Συγγρου - Ποσειδωνος - Κηφισος (η αλλιως Εθνικη οδο αθηνων Λαμιας) - Αιγαλεω ...
Οπερ και εγενετω ....
Ενω βρισκομαι στις αρχες του Κηφισου και ανεβαινω προς τα πανω (κατευθυνση προς Καβαλας) , πετυχαινω στο δρομο ενα calibra και αρχιζουμε να 'φορτωνουμε' .... 200 αρες στην αριστερη λοιπον ......
Καποια στιγμη τελειωνει η μαχη , και οι ρυθμοι ελλατωνονται τοσο νωχελικα οσο ποτε .....
Αποφασιζω να κινηθω λοιπον στην μεσαι λωριδα με χαμηλη soft μουσικουλα .....Ξαφνικα λοιπον και ενω κινουμουν στον Κηφισο με χαλαρα χιλιομετρα στην μεσαια λωριδα (κλειστος αυτοκινητοδρομος για οσους δεν γνωριζουν) , ενα Hyundai Scoupe λευκο με αναποδη κατευθυνση αλλαζε λωριδες σαν τρελλο με ιλιγγιωδη ταχυτητα και κατευθυνοταν προς Πειραια .....
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ειχε μπει αναποδα και εκινειτω με τρελλους ρυθμους .....
Ηταν στο ρευμα ανοδου και αυτος κατεβαινε .....Απο πισω του 3 Περιπολικα σε ρυθμους καταδιωξης ... ενω απο το σωστο ρευμα κυκλοφοριας κατεβαιναν τουλαχιστον αλλα 10 .....
Μετα απο το ΣΟΚ και αφου συνηλθα και καταλαβα πως δεν ονειρευομαι και ευχαριστησα 1000 φορες τον Θεο και την Παναγια που απλα με προσπερασε , και δεν συγκρουστηκε μαζι μου , αποφασιζω να κανω αναστροφη (απο το σωστο ρευμα βεβαια) για να κατευθυνθω προς τα κατω , να δω ποιον θα σκοτωσει -δυστυχως- ....
Ακριβως στο υψος του fun park allou , ανιχνευω καπνους πολλους ...Η μετωπικη συγκρουση του καταδιωκομενου Hyundai ειχε επελθει ....
Ατυχος ηταν ενας ταξιτζης με ενα avensis ......Το μισος με ξεχειλιζε σκεφτομενος πως στην θεση του avensis μπορει να ημουν εγω ....
To μισος με ξεχειλιζε ακομη και για τον δυσμοιρο τον οδηγο του avensis οποιος ξαφνικα και απροσμενα και ενω ο ανθρωπος εκανε την δουλεια του συγκρουστικε μετωπικα σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ με ενα ρεμαλι της κοινωνιας που το καταδιωκαν οι μπατσοι ...ΕΥΤΥΧΩΣ και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ο οδηγος του avensis δεν επαθε απολυτως τιποτα , παρ`ολο που το αυτοκινητο του διαλυθηκε ....
ο οδηγος του Scoupe ειχε το τελος που του αξιζε ... (λυπαμαι για αυτη μου την τοποθετηση , αλλα οποιος ζουσε αυτο που εζησα εγω , ισως ελεγε τα ιδια ...)
pics αυριο !
-
Οπερ και εγενετω ....
pics αυριο !
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Απόψε στις 03 00 στο ρεύμα ανόδου της Κηφισσού μετά τη σιδηροδρομική γέφυρα θανατηφόρο τροχαίο...ένα άσπρο Χιουντάι S-coupe κομμάτια στην αριστερή λωρίδα ο οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός.Τι έμαθα όμως?( που εύχομαι να είναι ράδιο αρβύλα)..Ο τύπος καταδιωκόταν από περιπολικά και κατέβαινε την αριστερή λωρίδα στο ρεύμα ανόδου της Κηφισού από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Καβάλας ενώ μαζί του από πίσω ακολουθούσαν και τα περιπολικά Στη πορεία του έπεσε και πάνω σε ένα ταξί.http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=4267
Ποσο μαλακας ηταν ;
-
Δυστυχως δεν ειναι ραδιο αρβυλα ...
Ειναι πραγματικοτητα και ακομη χειροτερα απ`οσο φανταζεσαι ....
οσο το συζηταω τοσο μου σηκωνεται η τριχα ....
Ο καταδιωκουμενος τυπακος , θα μπορουσε να ειχε ξεκληρισει ολοκληρες οικογενειες , στην προσπαθεια του να διαφυγει ....
Απορω βεβαια με τους Μπατσους !
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ να συνεχισει την ΤΡΕΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του καταδιωκοντας τον και αυτοι σε αντιθετο ρευμα Εθνικου αυτοκινητοδρομου ???
θελει πολυ μυαλο να σκεφτεις οτι η μετωπικη ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ....
ευτυχως 'εφυγε' μονος του και δεν πηρε μαζι του αλλους αθωους , ανυποψιαστους ανθρωπους !!!
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Απορω βεβαια με τους Μπατσους !ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ να συνεχισει την ΤΡΕΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του καταδιωκοντας τον και αυτοι σε αντιθετο ρευμα Εθνικου αυτοκινητοδρομου ???
Έλα ντε! Δεν θα μπορούσε κάλλιστα και ένα από τα περιπολικά να έχει εμπλακεί σε μετωπική? Με τα ελικόπτερα από επάνω (εάν τα είχαν σηκώσει) θα μπορούσαν να τον παρακολουθούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πάντως τί είχα κάνει ο τύπος?
-
Είναι τόσο απίστευτο που μοιάζει με ψέμα.
-
Αλλοι μιλησαν για κλεμμενο ΙΧ ... αλλοι για δραπετη , αλλοι για φονια ...
Δεν μπορω να ξερω ....
το μονο που ειναι δεδομενο ηταν η πρωτοφανης κινητοποιηση της αστυνομιας !
Ουτε σε ταινιες δεν εχω δει τετοια καταδιωξη ... Μιλαω απολυτα ειλικρινα ...
Ουτε σε Αμερικανικες ταινιες .... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Είναι τόσο απίστευτο που μοιάζει με ψέμα.οταν τους ειδα να περνανε απο διπλα μου , για κλασματα δεπτερολεπτου δεν το πιστευα ... μεχρι που το επιβαιβεωσαν οι συνεπιβαινοντες μου στο αυτοκινητο ....
(δεν ειμαι σιγουρος , αλλα οδηγουσε και με σβηστα τα φωτα , αν μπορω να θυμηθω καλα)
πρωτοφανες παιδια .....
-
Στο Star είπε οτι ήταν 58χρονος που υπήρχαν εντάλματα σύλληψης είς βάρος του και δε σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας.
-
ΕΥΤΥΧΩΣ και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ο οδηγος του avensis δεν επαθε απολυτως τιποτα , παρ`ολο που το αυτοκινητο του διαλυθηκε ....
Στο ραδιόφωνο στις ειδήσεις τους σταθμού Σκαϊ άκουσα ότι σκοτώθηκαν ο οδηγός του ταξί και ο επιβάτης που μετέφερε.
-
Ο χρήστης r1fat έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ο οδηγος του avensis δεν επαθε απολυτως τιποτα , παρ`ολο που το αυτοκινητο του διαλυθηκε ....
Στο ραδιόφωνο στις ειδήσεις τους σταθμού Σκαϊ άκουσα ότι σκοτώθηκαν ο οδηγός του ταξί και ο επιβάτης που μετέφερε.
Το πρωι στη τηλεοραση που εδειξαν εικονες απο το δυστυχημα στο ταξι ειχε μπει ολο το μπροστινο μερος αλλα ειχαν ανοιξει οι αεροσακοι ενω το Χιουνται ηταν μισο κατα το διαμηκη αξονα.Και κατ'αυτους ο ταξιτζης και ο επιβατης ηταν ελαφρα τραυματισμενοι.
-
Ο χρήστης r1fat έγραψε:
λογικό. Κανένας ταξιτζής και κανένας πελάτης ταξί δεν φοράνε ζώνη
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Απορω βεβαια με τους Μπατσους !ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ να συνεχισει την ΤΡΕΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του καταδιωκοντας τον και αυτοι σε αντιθετο ρευμα Εθνικου αυτοκινητοδρομου ???
Αραγε είναι οι περισσότεροι αστυνομικοί εκπαιδευμένοι για τέτοιες συνθήκες;
Αραγε κινητοποιήθηκε κάποιος κεντρικός μηχανισμός που να συντόνιζε π.χ. το κλείσιμο όλων των εισόδων του Κηφισού και το έγκαιρο στήσιμο μπλόκου;
Θέλω να δω κανένα ρεπορτάζ στην TV, αν απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα.
-
Ζητάω συγνώμη από τα μέλη του 4TF έκανα τη δημοσίευση χωρίς να διασταυρώσω πρώτα αυτό που άκουσα, το οποίο άκουσα λάθος.
Ο ταξιτζής και ο επιβάτης απλώς τραυματίστηκαν όπως αναφέρεται στο παρακάτω link. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θέλω να δω κανένα ρεπορτάζ στην TV, αν απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα.ναι, dream on!
-
Ο χρήστης r1fat έγραψε:
Ζητάω συγνώμη από τα μέλη του 4TF έκανα τη δημοσίευση χωρίς να διασταυρώσω πρώτα αυτό που άκουσα, το οποίο άκουσα λάθος.
Ο ταξιτζής και ο επιβάτης απλώς τραυματίστηκαν όπως αναφέρεται στο παρακάτω link.Παλι καλα.
-
Το ειδα στις ειδησεις πριν λιγο.
Ευτυχως που τουλαχιστον σκοτωθηκε μονο αυτος και δεν πηρε κανενα αλλο στο λαιμο του. Δε ξερω τι εγκλημα ειχε κανει ο ανθρωπος αλλα προκειμενου να παει φυλακη προτιμησε να βαλει σε κινδυνο δεκαδες ζωες που δεν του εφταιγαν σε τιποτα.
Τελοσπαντον... -
Ναι μολις το ειδα κι εγω. Κι εκτος αυτου εγινε και αυτου που υποθεσατε μερικοι το οτι μπορει δηλαδη να υπηρχε συγκρουση με περιπολικο και αυτοκινητο. Εδειξε ενα περιπολικο χτυπημενο στο πισω δεξι φτερο και ειχε χτυπησει με ενα παλιο fiat νομιζω το οποιο ειχε γινει κι αυτο σμπαραλια μπροστα και υποθετω οτι και αυτη η συγκρουση ηταν ισχυρη οταν τετοια παλια αυτοκινητα γινονται μπορστα χαλια. Ευτυχως δεν εγινε τιποτα με αυτους μαλλον
-
μα μπατσοι, ειναι οχι εξυπνοι[/quote]
Κηφισος ..... ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ...........