-
Γνωστός μου μόλις διεπίστωσε οτι το Vitara που αγόρασε πρίν απο 5 μήνες, με αρκετή προσπάθεια και μεγάλη οικονομία, για 21.000 ευρώ, τώρα 'προσφέρεται' για ( ) 16.000!
Ο φίλος είναι πραγματικά απαρηγόρητος. Είναι βέβαια δικαίωμα της αντιπροσωπείας να κάνει οτι θέλει, αλλά η λογική αυτή δεν θα με παρηγορούσε ουτε εμένα στην θέση του...
-
Γνωστός μου μόλις διεπίστωσε οτι το Vitara που αγόρασε πρίν απο 5 μήνες, με αρκετή προσπάθεια και μεγάλη οικονομία, για 21.000 ευρώ, τώρα 'προσφέρεται' για ( ) 16.000!
Ο φίλος είναι πραγματικά απαρηγόρητος. Είναι βέβαια δικαίωμα της αντιπροσωπείας να κάνει οτι θέλει, αλλά η λογική αυτή δεν θα με παρηγορούσε ουτε εμένα στην θέση του...
-
-
Λυπήρο είναι η αλήθεια... ΟΜΩΣ θα έπρεπε να φνώριζε πως είναι μοντέλο προς αλλάγη και ως συνήθως, λίγο πριν αλλάξει, οι τιμές πέφτουν ώστε να ξεπουληθούν όσα απομείνανε...
-
Η έκπτωση των 5.000Ε παραείναι μεγάλη. Να πέφτουν οι τιμές στο τέλος, ή να έχουμε προσφορές το καταλαβαίνω. Εδώ όμως μιλάμε για κατρακύλα.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Η έκπτωση των 5.000Ε παραείναι μεγάλη. Να πέφτουν οι τιμές στο τέλος, ή να έχουμε προσφορές το καταλαβαίνω. Εδώ όμως μιλάμε για κατρακύλα.Ακριβώς. Ο φίλος το πήρε με άτοκή χρηματοδότηση σαν προσφορά. Ήξερε ότι ερχεται νεο μοντέλο, αλλά περίμενε προσφορές των 1000/2000 ευρώ μετά το καλοκαίρι.
Αλλά όχι να χάσει, σε μισό χρόνο, το 25% της αξίας του!
-
Τεράστια πτώση. Γίνονται και εισαγωγές ή σκοτώνουν ότι υπάρχει στο τελωνείο;
-
φτηνότερα κι απ' το jimny το δίνουν!
-
Με 22.000 που έκανε το 1.600cc 3D τώρα δίνουν το 2.000cc 5D!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
φτηνότερα κι απ' το jimny το δίνουν!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;
Ήμαρτον!!!
Το σκοτώνουν ΑΓΡΙΑ!!!!!!!!!!! -
aman ti epathe! 5.000 e! ?
o antiproswpos malakas einai? den mporouse na pei kati! ektos an den hxere o anthrwpos..
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
aman ti epathe! 5.000 e! ?o antiproswpos malakas einai? den mporouse na pei kati! ektos an den hxere o anthrwpos..
Μα...τις 5000 ποιός νομίζεις ότι τις πήρε φίλε μου?
Για την ακρίβεια όχι οι αντιπρόσωποι αλλά οι εισαγωγείς.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
o antiproswpos malakas einai? den mporouse na pei kati! ektos an den hxere o anthrwpos..
Πάντως είναι να τρελαίνεσαι. Και δεν κάνει καλό στη μάρκα...ο φίλος μου δεν θα αγοράσει ξανά *Σουζούκι *μετα απο αυτο το κάζο!
-
Μα δεν πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο. Υπάρχουν ήδη 2-3 αντίστοιχα θέματα για άλλες εταιρίες στο Forum (πχ. Μazda) και έτσι όπως πάμε σε λίγο θα γίνει κανόνας.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι εκπτώσεις αλλά τα τρελλά περιθώρια κέρδους των εισαγωγέων...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πάντως είναι να τρελαίνεσαι. Και δεν κάνει καλό στη μάρκα...ο φίλος μου δεν θα αγοράσει ξανά *Σουζούκι *μετα απο αυτο το κάζο!
kala ola auta alla den ftaiei h suzuki!!! oi antiprwsopoi exoun lerwmwnh thn fwlia tous!
ti na pw omws.... kalotaxido! -
Γιατι η MG δεν τα σκοτωνει τα αμαξια της???
Φιλος μου πηρε το TF 135 περιπου 29 και τωρα το δινουν 6-7 χιλιαρικα κατω και με ατοκες...... -
Λογικό είναι να το κάνει ο αντιπρόσωπος της MG αυτό...
Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Η εταιρεία προς το παρόν δεν παράγει τίποτα, ακόμα και με μεγάλες εκπτώσεις είναι δύσκολο να πουλήσεις ένα παλίο αυτοκίνητο ενός εργοστασίου που έχει κλείσει
Όσο για την Suzuki μιλάμε για κανονικό σκότωμα, το στέλνουν το στοκ κανονικότατα... -
Μα καλα ποιος παιρνει Vitara ;Για να μην μιλησω για το προγονο του το samurai ,μια πληγη στην ιστορια της αυτοκινησης.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μα καλα ποιος παιρνει Vitara ;Για να μην μιλησω για το προγονο του το samurai ,μια πληγη στην ιστορια της αυτοκινησης.To οποίο samurai όμως σε αναριχητικές ικανότητες έριχνε στα αυτιά σε πολλά 4x4 που κοστιζαν όσο 2 και 3 samurai
-
γιατι η ford τι κανει ποσο εχει φτασει το mondeo αν δεν κανω λαθος 17.500 Ε . Το προηγουμενο focus παλι τσαμπα δεν το εδιναν!!!
Προσφορές και απαξίωση!