-
Παιδιά βρισκομαι σε σταυροδρόμι...!!
Σκεφτομαι να αγορασω το C4 Coupe στα 1400cc και εχω αρχισει να ρωταω γνωστους και γειτονες τι γνωμη εχουν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο..
Δυστυχως λογω του οτι ειναι καινουργιο μοντελο πολλοι δεν εχουν διαμορφωμενη αποψη..
Επειδη εχω χαθεί με ολα αυτα που ακουω μήπως μπορειται να με βοηθησετε?
Καθε αποψη δεκτη και καλοδεχούμενη
-
Σκεφτομαι να αγορασω το C4 Coupe στα 1400cc και εχω αρχισει να ρωταω γνωστους και γειτονες τι γνωμη εχουν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο..
Δυστυχως λογω του οτι ειναι καινουργιο μοντελο πολλοι δεν εχουν διαμορφωμενη αποψη..
-
-
Που είσαι Σάββα ?????
-
Aυτο που θα σου δοσω σαν συμβουλη ειναι σ'αυτην την κατηγορια αυτοκινητου ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1.6 !!!!
Νομιζω οτι η οικονομικη διαφορα ειναι σχετικα νορμαλ.
αυτοκινητα των 1300 κιλων τα οποια με 4 ατομα x 65 (μ.ο)κιλα = 260
αντε και καμια 60 κιλα αποσκευες 320+1300(πραγματικα οχι αυτα που δηλωνουν) 1600+ κιλα
με 90 ιππους (και αυτοι οχι οι πραγματικοι....) τα πραγματα δυσκολευουν οταν θα εισαι εθνικη και ο νταλικιερης με το 'σλικ' λαστιχο κανει σλαλομ με το επικαθημενο, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ....
Τωρα εαν σου αρεσει εσενα η C4 και εχεις καταληξει σε αυτο μην το μπλεκεις αλλο. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΛΙΚ !! -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Που είσαι Σάββα ?????θα τον στρωσει τωρα ........ περιμενε και θα δεις
-
Φίλε μου πάρε το 1600 έστω και με χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού!
Δε θα το μετανιώσεις, είναι πολύ καλό το C4.
-
Να το πάρεις το κορίτσι, και το συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά κάνε έστω θυσία και πάρε το 1600!!
Αργό το 1400, αλλά σωστά ζυγισμένο στην ισχύ το 1600!!!Αμαρτία να μην ο πάρεις 'σωστό'
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Που είσαι Σάββα ?????Eφτασααααα
Λοιπόν φίλε μου σε καμία περίπτωση να μην επιλέξεις τον 1400άρη.
Από 1600 και πάνω, εδώ εμένα και ο 1600 μου φαίνεται λίγος...ένα clima να ανοίξεις πάει ο 1400 μας ψόφησε!Από εκεί κ πέρα το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, εγώ έχω το 5door 1,6 από τον Μάρτιο κ μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Εν ολίγοις τα συν και τα πλην για μένα:
- ξεχωριστή σχεδίαση
- καλός κινητήρας
- φουτουριστικό και ποιοτικότατο εσωτερικό με πολλά gadgets
- άνεση ανάρτησης με καλό κράτημα παράλληλα χωρίς έντονες κλίσεις και πλεύσεις
- πληρέστατος εξοπλισμός (μην επιλέξεις βασική έκδοση - η διαφορά που θα δώσεις είναι μικρή σε σχέση με αυτά που θα σου δώσει)
- καλοί χώροι (ιδίως για τους πίσω)
- λιγάκι θορυβώδης κινητήρας ψηλά (λογικό εφόσον έχεις κοντές σχέσεις αλλά εμένα δεν με πειράζει)
- καλό μεν το κιβώτιο αλλά λίγο περίεργη η άισθησή του
- ψιλομικρό πορτ μπαγκάζ (350 κάτι λίτρα...)
- θέλουν εξοικείωση τα όργανά του και πολύυυυ διάβασμα το manual του
Αυτά
Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του και στο συστήνω ανεπιφύλακτα
-
na to pareis se 1.6! mhn to skefteis!
(egw prtimw to 2porto..)
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
na to pareis se 1.6! mhn to skefteis!(egw prtimw to 2porto..)
κοιτα τις προσφορές.... δε πουλαει και το ρίχνουνε?
εσενα σε συμφαίρει πάντως αν αγοράσεις χαμηλά...
Σαν το χρηματιστήριο -
Πάρε το 3πορτο σε κόκκινο ή μαύρο... είναι απλά πανέμορφο!
-
Η αληθεια ειναι πως το 1600 εχει πολυ μικρή διαφορά απο το 1400 (γυρω στα 1300Ε ) μαλλον θα προτιμισω τελικα 1600 C4 σε μαυρο χρωμα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πολυτιμες συμβουλες σας οποιδηποτε απορια υπαρξει ειμαστε σε επαφή... -
Δεν διαλέγεις καλύτερα άλλο χρώμα; Το μαύρο είναι όμορφο μόνο μετά το πλύσιμο, καίει και τσουρουφλάει όταν έχει ήλιο (δηλαδή 250 μέρες το χρόνο τουλάχιστον), δείχνει περισσότερο τις γρατζουνιές, ακόμα και τις πολύ μικρές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν διαλέγεις καλύτερα άλλο χρώμα; Το μαύρο είναι όμορφο μόνο μετά το πλύσιμο, καίει και τσουρουφλάει όταν έχει ήλιο (δηλαδή 250 μέρες το χρόνο τουλάχιστον), δείχνει περισσότερο τις γρατζουνιές, ακόμα και τις πολύ μικρές.Ναι, αλλά (σε πολλά αυτοκίνητα) είναι πολύ ωραίο το άτιμο...
-
Άσε ρε, όλο με το σκουπάκι είμαστε. Και όντως, οι γρατζουνιές φαίνονται με το παραμικρό. Και βράζει... Και με συγχωρείτε, αλλά σε κάνα 5λεπτο θα αποχωρίσω για να πάω να πλύνω το μαύρο μου
-
Υπάρχει άλλο χρώμα στα αυτοκίνητα εκτός από το μαύρο;
-
Νομίζω είχα δει κάποιο σε φωτογραφίες, αλλά δε θυμάμαι πολύ καλά. Ήμουν πολύ μικρός τότε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν διαλέγεις καλύτερα άλλο χρώμα; Το μαύρο είναι όμορφο μόνο μετά το πλύσιμο, καίει και τσουρουφλάει όταν έχει ήλιο (δηλαδή 250 μέρες το χρόνο τουλάχιστον), δείχνει περισσότερο τις γρατζουνιές, ακόμα και τις πολύ μικρές.Σοφοτατο αυτο που λες!!! Η δευτερη επιλογη που κανω ειναι το γκρι-μολυβί το οποίο ειναι λιγο πιο ουδετερο χρωμα και σιγουρα σηκωνει περισσοτερη βρωμια... Αλλα ρε γμτ το μαυρο οπως και να το κανεις δεινει στο αυτοκινητο μια διαφορετικη αγριαδα
-
Παρτο σε μαύρο!
Μην το μετανιώσεις όπως π.χ. εγώ και βλέπεις άλλα μαύρα στο δρόμο και πας να σκάσεις!
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ !!