-
Φιλος στελεχος εταιρειας εχει ξεχωρισει για αγορα εταιρικου αυτοκινητου τα δυο μοντελα της SUBARU το Forester η το Legasy S.W.Θα οδηγειται απο επαγγελματια οδηγο και θα μεταφερει προσωπικο (κυριως) και λιγα ελαφρα εμπορευματα.Οι διαδρομες θα ειναι κατα το πλειστον αστικες (70%).Αν καποιος μπορει να μας πει απο προσωπικη του πειρα τα υπερ και τα κατα αυτων, θα βοηθαγε για την τελικη κριση του. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Φιλος στελεχος εταιρειας εχει ξεχωρισει για αγορα εταιρικου αυτοκινητου τα δυο μοντελα της SUBARU το Forester η το Legasy S.W.Θα οδηγειται απο επαγγελματια οδηγο και θα μεταφερει προσωπικο (κυριως) και λιγα ελαφρα εμπορευματα.Οι διαδρομες θα ειναι κατα το πλειστον αστικες (70%).Αν καποιος μπορει να μας πει απο προσωπικη του πειρα τα υπερ και τα κατα αυτων, θα βοηθαγε για την τελικη κριση του. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
-
???
Μιλάμε για αυτοκίνητο που θα εκτελεί ουσιαστικά χρέη βαν???
-
Tώρα για να είμαι ειλικρινής 'κουφάθηκα' Θα αγοράσει σουμπαρού για να το κυκλοφορεί φορτωμένο και κυρίως μέσα στην πόλη ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Έχω το φόρεστερ αλλά μάλλον το legasy είναι καλύτερο σε όλα
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Tώρα για να είμαι ειλικρινής 'κουφάθηκα' Θα αγοράσει σουμπαρού για να το κυκλοφορεί φορτωμένο και κυρίως μέσα στην πόλη ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Έχω το φόρεστερ αλλά μάλλον το legasy είναι καλύτερο σε όλαso what? Η εταιρεία πληρώνει
δεν έχω εμπειρία με κανένα από τα δύο, ωστόσο το λέγκασι είναι πανέμορφο. Κάτω από την καρότσα, έτσι κι αλλιώς και τα δύο είναι Σουμπαρού, με ό,τι καλό συνεπάγεται αυτό -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
???Μιλάμε για αυτοκίνητο που θα εκτελεί ουσιαστικά χρέη βαν???
Θα μεταφερει υπαλληλους η καλεσμενους της εταιριας προς και απο αεροδρομιο,σε εκθεσεις ειδικου ενδιαφεροντος, κλπ. και οταν υπαρχει αναγκη και διαθεσιμη ωρα θα χρησιμοποιηται και για μεταφορα ελαφρων και λιγων υλικων για χρηση γραφειου η και του εργοστασιου.
Θελουν να 'αντικαταστησουν'τα ταξι που χρησιμοποιουν τωρα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
???
Μιλάμε για αυτοκίνητο που θα εκτελεί ουσιαστικά χρέη βαν???
Θα μεταφερει υπαλληλους η καλεσμενους της εταιριας προς και απο αεροδρομιο,σε εκθεσεις ειδικου ενδιαφεροντος, κλπ. και οταν υπαρχει αναγκη και διαθεσιμη ωρα θα χρησιμοποιηται και για μεταφορα ελαφρων και λιγων υλικων για χρηση γραφειου η και του εργοστασιου.
Θελουν να 'αντικαταστησουν'τα ταξι που χρησιμοποιουν τωρα.Χμμμ...άρα η τετρακίνηση είναι άχρηστη. Χρειάζεται όμως ένας τόνος χλιδής (καλεσμένοι, κτλ) και πρακτικότητας.
Άρα, κάποιο καλό station. Να προτείνω Α4 Αvant ή Passat Variant (όταν βγεί).
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Άρα, κάποιο καλό station. Να προτείνω Α4 Αvant ή Passat Variant (όταν βγεί).σε τι ακριβώς υπερτερούν αυτά τα δύο από το Legacy SW?
-
Opel Vectra SW
Ford Mondeo SW
Volvo V40 ( -
Πάντως υπάρχει και ένα συγκριτικό με S/W αυτό το μήνα στο C & D. Ρίχτου καμιά ματιά
-
Έχουμε στην οικογένεια ενα Forester και μπορώ να πω πως είναι τρομερό αμάξι. Παρ' όλα αυτά για την χρήση που το θέλετε πιστεύω πως καλύτερο είναι το Legacy (πιο άνετο, χλιδάτο και με μεγαλύτερους χώρους).
SUBARU STATION WAGON