-
Εχω το Grand Vitara 1.6 και τις τελευταιες μερες μου παρουσιάζει ενα περιεργο πρόβλημα.
Μερικές φορές όταν ειναι παρκαρισμένο σε ελαφριά κατηφόρα αρνείται να πάρει μπροστά με την πρώτη, και μάλιστα ενω γυριζει η μίζα, ακουγονται κατι σαν σκασίματα απο το μοτέρ.Σήμερα μου κάνει και κάτι καινούργιο, ενω το αυτοκίνητο κινείται ΠΧ με 3η και γυρω στις 4200 στροφές ακουγεται κάτι σαν φυσιμα απο τον χώρο της μηχανής... αυτο επαναλαμβάνω ΜΟΝΟ οταν το γκάζι ειναι πάνω απο το μισό, να συμπληρώσω επίσης οτι πριν το back kick που κάνει όταν ανοίγω μια ταχύτητα, το αυτόκίνητο φαινεται να 'κόβει' στοιγμιαία, οταν αρχίζει και 'δίνει' ακουγεται και το 'φυσιμα' Τι μπορει να είναι;
ευχαριστώ Γιάννης
-
Εχω το Grand Vitara 1.6 και τις τελευταιες μερες μου παρουσιάζει ενα περιεργο πρόβλημα.
Μερικές φορές όταν ειναι παρκαρισμένο σε ελαφριά κατηφόρα αρνείται να πάρει μπροστά με την πρώτη, και μάλιστα ενω γυριζει η μίζα, ακουγονται κατι σαν σκασίματα απο το μοτέρ.Σήμερα μου κάνει και κάτι καινούργιο, ενω το αυτοκίνητο κινείται ΠΧ με 3η και γυρω στις 4200 στροφές ακουγεται κάτι σαν φυσιμα απο τον χώρο της μηχανής... αυτο επαναλαμβάνω ΜΟΝΟ οταν το γκάζι ειναι πάνω απο το μισό, να συμπληρώσω επίσης οτι πριν το back kick που κάνει όταν ανοίγω μια ταχύτητα, το αυτόκίνητο φαινεται να 'κόβει' στοιγμιαία, οταν αρχίζει και 'δίνει' ακουγεται και το 'φυσιμα' Τι μπορει να είναι;
ευχαριστώ Γιάννης
-
ευχαριστώ Γιάννης
-
Τρύπια εξάτμιση?!!
-
[list:9x78eio0]Ποιο πολυ για βουλωμενο καζανακι μου κανει.[/list:u:9x78eio0]
-
Το πήγα στον μηχανικό σήμερα το πρωϊ, το φυσιμα που ακούγεται, οφειλεται ή σε τρυπια πολλαπλή ή στην φλάτζα, οσον αφορά τις ψιλοδιακοπές του κινιτήρα και τα σποραδικά προβλήματα εκκίνησης του, μου ειπε ότι μπορεί να είναι βουλομένο κάπιο μπέκ, ή να εχει πρόβλημα κάπιος πολλαπλασιαστής, ή τελικά να είναι ο καταλύτης.
έν τέλει μου είπε αν βγάλει πιο έντονα το πρόβλημα να του το ξαναπάω για να ειναι πιο σίγουρος (την ώρα που το πήγα το αυτόκίνητο λειτουργούσε αψογα).Για να σας διευκολύνω περισσότερο, ΔΕΝ εχω καμία ενδειξη 'Check Engine' και την ώρα που κανει τις διακοπές κατά και λίγο μετά την εκκίνηση, η βελόνα του στροφόμετρου 'παιζει' αφύσικα γρήγορα, ΠΧ απο τις 3000 μετα απο γκαζιά κανει ενα σκάσιμο και πευτει απότομα στις 1300. αυτο σας λέει κάτι;
Προβλημα στα μπέκ;;