-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ. ΟΔΗΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΡΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! -
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ. ΟΔΗΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΡΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! -
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! -
Για πες μας και μερικά άλλα πράγματα:
Χρήση που το προορίζεις (ταξίδια, πόλη, οικογένεια, κτλ), λεφτά που θέλεις να διαθέσεις, προτεραιότητες που έχεις (μούρη, χώροι, ασφάλεια, ευχαρίστηση, αξιοπιστία, κόστος συντήρησης, κτλ) και πίστεψέ με θα έχεις τόσες προτάσεις που δεν θα ξέρεις τι να τις κάνεις...
Σημ: Αν θέλεις γράφε με μικρά, γιατί τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις!
-
Kατ' αρχήν καλώς ήρθες. Κατά δεύτερον καλώς να μείνεις. Κατά τρίτον αν αρχίσουν να σου τη πέφτουν τίποτα Randomοειδή (σπάνιο είδος φορουμά με Santa Fe και με έντονη αδυναμία στο αδύναμο φύλο), μην πτοείσαι... (Εκτός αν δεν σε χαλάει, οπότε δεν μας πέφτει λογος... )
Για να μπούμε στο θέμα μας τώρα: δεν μας βοηθάς για να σε βοηθήσουμε... Πες μας τι περίπου ζητάς από ένα αυτοκίνητο, πόσα δίνεις, αν θες καινούριο ή μεταχειρισμένο, αν σου αρέσουν κάποια συγκεκριμένα, μέχρι πόσα κυβικά να είναι, πόσο χρονών είσαι, που δουλεύεις, το κινητό σου... Ωωωωωχ, ξεφύγαμε...
Χωρίς πλάκα, ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε όλοι να βρεις αυτό που ζητάς, αρκεί να μας διαφωτίσεις λιγουλάκι, ΟΚ;
Καλή παραμονή στο Forum και... σιδεροκέφαλη!!!
-
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά....πνίγεται κανείς......καλά...καλά...το διόρθωσα! [kouk]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kατ' αρχήν καλώς ήρθες. Κατά δεύτερον καλώς να μείνεις. Κατά τρίτον αν αρχίσουν να σου τη πέφτουν τίποτα Randomοειδή (σπάνιο είδος φορουμά με Santa Fe και με έντονη αδυναμία στο αδύναμο φύλο), μην πτοείσαι... (Εκτός αν δεν σε χαλάει, οπότε δεν μας πέφτει λογος... )Για να μπούμε στο θέμα μας τώρα: δεν μας βοηθάς για να σε βοηθήσουμε... Πες μας τι περίπου ζητάς από ένα αυτοκίνητο, πόσα δίνεις, αν θες καινούριο ή μεταχειρισμένο, αν σου αρέσουν κάποια συγκεκριμένα, μέχρι πόσα κυβικά να είναι, πόσο χρονών είσαι, που δουλεύεις, το κινητό σου... Ωωωωωχ, ξεφύγαμε...
Χωρίς πλάκα, ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε όλοι να βρεις αυτό που ζητάς, αρκεί να μας διαφωτίσεις λιγουλάκι, ΟΚ;
Καλή παραμονή στο Forum και... σιδεροκέφαλη!!!
Ξέχασες να αναφέρεις τον ΝΙΚΟΔΗΜΟ! Ή λες ότι αυτός δεν θα ενδιαφέρεται λόγω ...φύλου?
Σε καλοσορίζω και εγώ με τη σειρά μου και κάνω την αρχή:
LANCIA Y
Μου αρέσει να το βλέπω και ειδικά όταν το οδηγούν γυναίκες.
-
Προτείνω Smart.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Προτείνω Smart.ρε τα εχουμε πει παλι... JAZZ θα πάρει που ειναι το must για γυναικες
-
Καταρχήν το πρώτο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Όσο για τα λεφτά δεν διαθέτω πολλά μέχρι 10.000 ευρώ,αλλά θέλω να πάρω κάτι πιο φτηνό. Μη με ρωτάτε για κυβικά γιατί δεν ξέρω. Σίγουρα θέλω ένα αυτοκινητάκι καλό οχί να ξεμείνω στον δρόμο.
thaks -
Ο χρήστης XAL έγραψε:
Καταρχήν το πρώτο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Όσο για τα λεφτά δεν διαθέτω πολλά μέχρι 10.000 ευρώ,αλλά θέλω να πάρω κάτι πιο φτηνό. Μη με ρωτάτε για κυβικά γιατί δεν ξέρω. Σίγουρα θέλω ένα αυτοκινητάκι καλό οχί να ξεμείνω στον δρόμο.
thaksενταξει
Παρε ενα μεταχειρισμένο Jazz, εκεί θα τα χαλάσουμε
-
Ο χρήστης XAL έγραψε:
thaksΜάλλον τότε για κάτι μικρό και καλό... Να προτείνω KIA Picanto ή TOYOTA AYGO (που έρχεται σύντομα);;; Ή φυσικά το FIAT Panda...
Για μεταχειρισμένο μπορείς να πάρεις πάρα πολλά αυτοκίνητα, όπως πχ ένα Focus, Corsa, Punto, 206, Clio, κτλ...
Προσωπικά, μάλλον για το Aygo θα πήγαινα στη θέση σου...
-
OK, δες τα Hyundai Accent και Getz. Καινούρια σε τιμή μεταχειρισμένων.
Και ΔΕΝ θα σε αφήσουν στο δρόμο, παρά μόνο αν τους ξεφουσκώσεις τα λάστιχα. -
polo......... οτι καλυτερο για γυναικα.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
polo......... οτι καλυτερο για γυναικα.....Και για τα συνεργεία....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και ΔΕΝ θα σε αφήσουν στο δρόμο, παρά μόνο αν τους ξεφουσκώσεις τα λάστιχα.απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
-
ΑΧΕ........... οτι καλύτερο για τον άντρα....
Εγώ θα σου πρότεινα κανα yaris μεταχειρισμένο ή Getz καινούριο, μπορείς να περιμένεις λίγο και την νεα γενιά μικρών Aygo και τα σχετικά...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Και για τα συνεργεία....
υπερβολες.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και ΔΕΝ θα σε αφήσουν στο δρόμο, παρά μόνο αν τους ξεφουσκώσεις τα λάστιχα.απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Κάτοχος Accent. Αλλά σίγουρα το ίδιο θα πουν αρκετοί άλλοι φορουμίστες.
Τα Hyundai είναι από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Και για τα συνεργεία....
υπερβολες.....
καθόλου υπερβολές Γιάννη. Περιμένουμε ωστόσο τον αγαπητότατο γιατρό του φόρουμ (tsilis) να μας πει εντυπώσεις από το Πόλο της συμβίας του.
Προσωπικά, θα συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα που μίλησε για Lancia Y. Δεν ξέρω, χαίρομαι να βλέπω γυναίκες να το οδηγάνε. Είναι κουκλί και είναι μικρό ιταλικό, με ότι καλό συνεπάγεται αυτό. Οι μακαρονάδες ξέρουν να φτιάχνουν καλά μικρά αυτοκίνητα.-
ΒΟΗΘΕΙΑ!! [για επιλογή αυτοκινήτου]