-
Σήμερα την πάτησα για πρώτη φορά και με γράψανε για παράνομη στάθμευση και μου πήραν την μπροστινή πινακίδα. Επιδή το χαρτί της παράβασης είναι γεμάτο ασάφιες, πώς θα πάρω την πινακίδα πίσω? Δεν πρέπει να πάω να το πληρώσω και να δώσω την απόδειξη για να πάρω την πινακίδα πίσω? Η μου την κρατάνε σαν 'τιμωρία' για περισσότερες μέρες? Βοήθεια please γιατί δεν βγάζω άκρη...
-
Σήμερα την πάτησα για πρώτη φορά και με γράψανε για παράνομη στάθμευση και μου πήραν την μπροστινή πινακίδα. Επιδή το χαρτί της παράβασης είναι γεμάτο ασάφιες, πώς θα πάρω την πινακίδα πίσω? Δεν πρέπει να πάω να το πληρώσω και να δώσω την απόδειξη για να πάρω την πινακίδα πίσω? Η μου την κρατάνε σαν 'τιμωρία' για περισσότερες μέρες? Βοήθεια please γιατί δεν βγάζω άκρη...
-
-
Γιατί μόνο την μπροστινή; Μήπως ήταν σκουριασμένες οι βίδες της πίσω και δεν μπορούσαν να τη βγάλουν;
Κανονικά θα πρέπει:
Ή να περιμένεις 20 μέρες (συνυπολογιζομένης της ημέρας που σου πήραν την πινακίδα) με ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο και να πας μετά να δώσεις 65 ευρώ και τις πάρεις. Σ' αυτή την περίπτωση ΙΣΩΣ χρειάζεται να πας να παραδώσεις ο ίδιος την πίσω πινακίδα, αλλά μάλλον δεν χρειάζεται αν δεν το έχουν γράψει στην κλήση.
Ή να πας να πληρώσεις το τριπλάσιο (65Χ3=195 ευρώ) και να την παραλάβεις την ίδια ώρα. -
Επειδή όλες οι βίδες ήταν σκουριασμένες την πίσω δεν μπόρεσαν να την βάλουν και την μπροστινή την τράβηξαν με αποτέλεσμα να την έχουν καταστρέψει μάλλον. 195 ευρώ για ένα παράνομο παρκάρισμα που δεν εμπόδιζα και την κυκλοφορία. Έλεος....
-
Ο χρήστης vitarino έγραψε:
Επειδή όλες οι βίδες ήταν σκουριασμένες την πίσω δεν μπόρεσαν να την βάλουν και την μπροστινή την τράβηξαν με αποτέλεσμα να την έχουν καταστρέψει μάλλον. 195 ευρώ για ένα παράνομο παρκάρισμα που δεν εμπόδιζα και την κυκλοφορία. Έλεος....Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά αν παρκάρεις παράνομα, παρκάρεις παράνομα.-
Δεν υπάρχει ...λίγο έγκυος και πολύ έγκυος.Μήπωε είχες παρκάρει σε ράμπα πεζοδρομίου;
-
Τα πράγματα είναι δυστυχώς απλά:
οι πινακίδες μπορούν να αφαιρούνται σε κάθε παράνομη στάθμευση, αλλά το αν θα στις πάρουν εξαρτάται από το αν το όργανο βαριέται, αν έχει μαζί του κατσαβίδι και βέβαια από την ίδια την παράβαση (αν έχεις κλείσει γκαράζ, στροφή λεωφορείου, αναπηρική ράμπα, οπότε τις χάνεις πολύ πιο εύκολα, ενώ μπορεί να σου σηκώσουν το αμάξι με γερανό, που συνεπάγεται επιπλέον έξοδα για τον γερανό και το πάρκινγκ). -
Το θέμα είναι ότι ήμουν παρκαρισμένος σε έναν ανοιχτό χώρο ο οποίος έχει γίνει 'ανεπίσημα' πάρκινγκ και εκείνη την στιγμή ήταν άλλα 5-6 αυτοκίνητα παρκαρισμένα και γράψανε μόνο εμένα, μάλλον επειδή έχω pick-up και κάποιον τον ενόχλησε και με κάρφωσε. 3 Χρόνια εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν έχω δεί ποτέ να γράφουν εκεί. Η πινακίδα P-40 είναι 100 μετρα ποιό πάνω. Στα χαρτία ήμουν παράνομος και δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω τα 65 ευρώ αλλά θα απετείσω και την πινακίδα μου πίσω. Η οποία έτσι πως την ξήλωσαν σίγουρα θα είναι άχριστη αφού έχουν μίνει κομμάτια λαμαρίνας πίσω από τις βίδες.
-
Το θέμα είναι ότι ήμουν παρκαρισμένος σε έναν ανοιχτό χώρο ο οποίος έχει γίνει 'ανεπίσημα' πάρκινγκ και εκείνη την στιγμή ήταν άλλα 5-6 αυτοκίνητα παρκαρισμένα και γράψανε μόνο εμένα, μάλλον επειδή έχω pick-up και κάποιον τον ενόχλησε και με κάρφωσε. 3 Χρόνια εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν έχω δεί ποτέ να γράφουν εκεί. Η πινακίδα P-40 είναι 100 μετρα ποιό πάνω. Στα χαρτία ήμουν παράνομος και δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω τα 65 ευρώ αλλά θα απετείσω και την πινακίδα μου πίσω. Η οποία έτσι πως την ξήλωσαν σίγουρα θα είναι άχριστη αφού έχουν μίνει κομμάτια λαμαρίνας πίσω από τις βίδες.Μήπως είναι 'ανεπίσημο' parking για τύπους της περιοχής, οι οποίοι αν δουν κανένα καινούργιο τον καρφώνουν για να μην καλομάθει και τους πιάνει τις θέσεις? Λέω μήπως γιατί έχουμε δεί και τέτοια.
-
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει. Αυτός που με κάρφωσε θα μπορούσε να με πάρει τηλ και να μου πεί το παράπονο του, πάντα αφήνω το κινητό μου γραμμένο σε εμφανές σημείο για περιπτώσεις που ενοχλώ. Αλλά τι να πείς, η κακία είναι κακία.
Υ.Γ. George Mavridis μήπως έχεις μία alfa 147 μαύρη?
-
vitarino αν επιτρεπεται μας λες σε ποιο σημειο εγινε η ολη φάση;
-
Επιδή το χαρτί της παράβασης είναι γεμάτο ασάφιες, πώς θα πάρω την πινακίδα πίσω?Αν υπάρχουν ασάφειες για την παράβαση, δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι;;;
Τι εννοείς;
-
Στην Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Υποδρομείου. Εννοώ ασάφειες για το τι πρέπει να κάνει ο παραβάτης.
ΤΡΟΧΑΙΑ - ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ