-
ΘΑ ηθελα οποιος εχει προσωπικη εμπειρια με μηχανη βελτιωμενη ατμοσφαιρικα με τετραπεταλουδο να μου την μεταφερει. Αναρωτιεμει κυριως εαν υπαρχουν και πιοι ειναι η μηχανικοι που θα αναλαβουν κατι τετοιο αξιοπιστα καθως επισης εαν το αυτοκινητο γινεται υπερβολικα αντιοικονιμικο. Ευχαριστω.
-
ΘΑ ηθελα οποιος εχει προσωπικη εμπειρια με μηχανη βελτιωμενη ατμοσφαιρικα με τετραπεταλουδο να μου την μεταφερει. Αναρωτιεμει κυριως εαν υπαρχουν και πιοι ειναι η μηχανικοι που θα αναλαβουν κατι τετοιο αξιοπιστα καθως επισης εαν το αυτοκινητο γινεται υπερβολικα αντιοικονιμικο. Ευχαριστω.
-
-
Τι αυτοκινητο εχεις?
-
micra k11 '02 1000κ.εκ. με αεριζομενους εμπρος απλους πισω, σωληνακια υψηλης, αναρτηση koni ρυθμιζομενη , αντιστρεπτικες, ζαντες και τελος μπαρες θολων και ψαλιδιων εμπρος. Με ενδιαφερει να το κανω 1300 που συμφερει σε σχεση με τετραπεταλουδο. Αλλα το πολυπεταλουδο αποτελει ενα ονειρο μου το οποιο εχει αμεση σχεση με το cooper που εχω και τα διπλα weber ου φορα.
-
Ο χρήστης takinennn έγραψε:
ΘΑ ηθελα οποιος εχει προσωπικη εμπειρια με μηχανη βελτιωμενη ατμοσφαιρικα με τετραπεταλουδο να μου την μεταφερει. Αναρωτιεμει κυριως εαν υπαρχουν και πιοι ειναι η μηχανικοι που θα αναλαβουν κατι τετοιο αξιοπιστα καθως επισης εαν το αυτοκινητο γινεται υπερβολικα αντιοικονιμικο. Ευχαριστω.d
-
Συνηθως τα τετραπεταλουδα ειναι ετοιμα κιτ, δεν ξερω αν θα βρεις καποιο που να κανει για τον κινητηρα σου.
Ασε που συνολικα θα ξεπερασεις τα 3000 ευρω, αφου θα πρεπει να βαλεις σωστους εκκεντροφορους, συμπιεση,προγραμμα(μπορει να θελει και αγραφο εγκεφαλο), οποτε αξιζει τελικα ενα τετοιο εγχειρημα? -
micra k11 '02 1000κ.εκ. με αεριζομενους εμπρος απλους πισω, σωληνακια υψηλης, αναρτηση koni ρυθμιζομενη , αντιστρεπτικες, ζαντες και τελος μπαρες θολων και ψαλιδιων εμπρος. Με ενδιαφερει να το κανω 1300 που συμφερει σε σχεση με τετραπεταλουδο. Αλλα το πολυπεταλουδο αποτελει ενα ονειρο μου το οποιο εχει αμεση σχεση με το cooper που εχω και τα διπλα weber ου φορα.Δύσκολο να βρεις κάτι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....Από όσο γνωρίζω πολύ καλός με τετραπετάλουδα και σε εξελίξεις 'ακραίων' ατμοσφαιρικών είναι ο Πάυλος Αλέπης....(είναι αυτός που φτιάχνει το Citroen AX που κατεβαίνει dragster με οδηγό τον Λούκο) Είναι πολύ καλός και με τους εγκεφάλους Haltech...(συνήθως σε τέτοια 'σκηνικά', ο άγραφος εγκέφαλος μπαίνει για πλάκα)....
Γιάννης
-
Τα πόσα πάντως που αναφέρει ο S3 έχουν απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα, αν σε ενδιαφέρει το επίπεδο κόστους....
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Τα πόσα πάντως που αναφέρει ο S3 έχουν απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα, αν σε ενδιαφέρει το επίπεδο κόστους....Symfono kai epayjano!
Gia paradeigma:
Tetrapetalouda, manifold, 8 injectors, linkage, sensors, plejouda, fuel lines, fuel pressure regulator, thrumpets, carbon fibre airbox, air filters, backplate, baseis (gia tous extra injectors), ECU (Emerald), kai xartografhsh sto dynamometro...Peripou £5000 (xoris topo8ethsh), gia th Lotus Elise mou...
Alla elpizo se 60+HP extra alogakia kai apisteyto hxo! -
micra k11 '02 1000κ.εκ. με αεριζομενους εμπρος απλους πισω, σωληνακια υψηλης, αναρτηση koni ρυθμιζομενη , αντιστρεπτικες, ζαντες και τελος μπαρες θολων και ψαλιδιων εμπρος. Με ενδιαφερει να το κανω 1300 που συμφερει σε σχεση με τετραπεταλουδο. Αλλα το πολυπεταλουδο αποτελει ενα ονειρο μου το οποιο εχει αμεση σχεση με το cooper που εχω και τα διπλα weber ου φορα.Ουδέν υποκατάστατο των κυβικών , αλλά και ο ήχος ενός πολυπετάλουδου είναι αλλού...
Δεν νομίζεις πάντως πως στο συγκεκριμένο χιλιάρι, το τετραπετάλουδο είναι too much επένδυση-σπατάλη;
Θα σου συνιστούσα να το ξαναθυμηθείς όταν αποκτήσεις κάποια πιο δυνατή βάση και μπορέσεις να το αξιοποιήσεις καλύτερα...
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παύλος που αναφέρθηκε είναι Ο ανθρωπός σου. Μάλιστα κάποιοι τον φωνάζαμε κάποτε: ο 'Δημιουργός' .
ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΑ !!!