-
=ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
ΑΠΛΑ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...'ΚΥΡΙΑ' ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΣΑΛΗ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!! -
ΑΠΛΑ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...'ΚΥΡΙΑ' ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΣΑΛΗ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!! -
Σλουρπ σλουρπ, σιγα τα σάλια... Έλεος κυριοι, έχετε υπερεκτιμησει μου φαινεται την κ. Πασσαλή. Δεν λεω κανει καλή δουλειά, αλλα δουλεύουν και άλλοι και μαλιστα πολύ σκληξρα με λιγότερα λεφτα και χωρις μιζεσ!! Ακροπολις χωρις Αννιτα γίνεται, αννίτυα χωρις ακρόπολις τι γινεται;;;;
-
Ωχ το σωσιβιο! Βοηθεια! Χαροπαλευω με τα κυματα! ( Για αλλη μια φορα θα παλεψω με κυματα σαλιου)
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! -
Ρε A - TEC μιλάς και εσύ ???? ο πρώτος γλύφτης.....
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Σλουρπ σλουρπ, σιγα τα σάλια... Έλεος κυριοι, έχετε υπερεκτιμησει μου φαινεται την κ. Πασσαλή. Δεν λεω κανει καλή δουλειά, αλλα δουλεύουν και άλλοι και μαλιστα πολύ σκληξρα με λιγότερα λεφτα και χωρις μιζεσ!! Ακροπολις χωρις Αννιτα γίνεται, αννίτυα χωρις ακρόπολις τι γινεται;;;;Μήπως το παρατραβάς ? Εχει και η κακοήθεια τα όριά της
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης garfli από άλλο θέμα που μεταφέρθηκε εδώ από τον moderator έγραψε:
ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΝΑΣΣΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΒΗΣΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ..Δεν χρειάζεται να βρίσεις, οι κακοήθειες αρκούν. Αλλά έχεις δίκιο, παρατραβηγμένο το κλείδωμα (προς το παρόν), σύμφωνα με τον Κανονισμό χρήσης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω
(Moderator nass)
-
Nass, HI
Tα περί γλυψίματος κ.λπ, δικαίωμα του καθενός να γράφει και να κρίνει-χαρακτηρίζει και βέβαια χαρακτηρίζεται!Τα περί μιζών όμως όταν πρόκειται για συγκεκριμένους ανθρώπους υπεράνω επί του προκειμένου μέχρι βλακείας, δεν ταιριάζουν ούτε σε ΑΥΤΟ το Φορουμ, ούτε στο χρήστη περισσότερο γνωστό, λιγότερο άγνωστο που συνήθως έχει πληροφορίες κουκουρούκου και πετάει μπηχτές. Το χειρότερο τις πετάει για να γίνει βαβούρα!
Είναι το στιλάκι ΝΑΣΕΝΑ εδώ και έξω από εδώ! Πες, πες κάτι θα μείνει! Βλέπεις σπίτια μας οι καθρέτες ήταν ραγισμένοι και εν τέλει έγιναν θρύψαλα. Οπότε?Η υπερειδική είναι ιδέα-πρόταση της Ανίτας Πασαλή και θα γίνει έργο, χάρη σε μία ομάδα ανθρώπων που συντονίζουν οι Κώστας Λαμάρης, Νώντας Φατούρος (εξαιρετικός Κύριος, επιστήμονας, παλιός οδηγός αγώνων) και ο επιστρατευμένος Νικός Πασαλής, όλοι βέβαια υπο το μάτι της Αλυτάρχη που έχει και τη συνολική ευθύνη...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πάντως...
Τα ραλλυ είναι συνολική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.
Ας μη γινόμαστε συμπλεγματικοί επειδή κάποιοι πληρώνουν, ενώ άλλοι αμοίβονται! Αλλωστε, με ανοικτό δρόμο σε επαγγελματίες, είτε οδηγούν, συνοδηγούν, κρινουν, η οργανώνουν, η κατασκευάζουν, σε κάθε ικανό θα δωθεί αργά ή γρήγορα η δική του ευκαιρία. Με αρχωντιά και με συνέπεια όμως. Με γκρίνια, μιζέρια, υπονοούμενα και καχυποψίες ο όρος γραφικός είναι ο επιεικέστερος που μπορεί να αποδωθεί!Στράτης
-
Ουδείς αναντικατάστατος.
Όταν κάποιος βρίσκεται στην κορυφή του παγόβουνου θα γίνει στόχος και της αποδοκιμασίας και της επιδοκιμασίας.
Έτσι είναι... -
Φιλε kubiak συμφωνω απολυτα αλλα η κριτικη να γινεται με αποδειξεις και οχι με επεα πτεροεντα.
Επισης αναρωτιεμαι (απο καιρο,οχι τωρα ) αν αυτοι που εδω στο φορουμ βριζουν η κανουν σχολια χωρις αποδειξεις, αν μπορουν να τα πουν και αντιμετωποι με το κρινομενο προσωπο.Μαλλον ομως θα παραμεινουν κρυμμενοι πισω απο την κουρτινα.
Αν και νομιζω οτι δεν επρεπε να ανοιχτει θεμα για την κυρια Πασσαλη,μπορουσε να γραφτει σε καποιο αλλο της ενοτητας.
Αλλα πες εδω ανοιχτηκαν τοσα και τοσα ασχετα,αυτο με μαρανε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Φιλε kubiak συμφωνω απολυτα αλλα η κριτικη να γινεται με αποδειξεις και οχι με επεα πτεροεντα.
Επισης αναρωτιεμαι (απο καιρο,οχι τωρα ) αν αυτοι που εδω στο φορουμ βριζουν η κανουν σχολια χωρις αποδειξεις, αν μπορουν να τα πουν και αντιμετωποι με το κρινομενο προσωπο.Μαλλον ομως θα παραμεινουν κρυμμενοι πισω απο την κουρτινα.
Αν και νομιζω οτι δεν επρεπε να ανοιχτει θεμα για την κυρια Πασσαλη,μπορουσε να γραφτει σε καποιο αλλο της ενοτητας.
Αλλα πες εδω ανοιχτηκαν τοσα και τοσα ασχετα,αυτο με μαρανε.Ναι αλλά τότε δεν θα γινότανε ντόρος Δημήτρη!
Πάντως η Αλυτάρχης δεν έχει ανάγκη!
Τα έργα και η επιτυχία μιλάνε από μόνα τους!
Μακάρι να μπορούσανε και άλλοι χώροι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην χώρα μας να οργανωθουν όπως το Ακρόπολις!!!Και αν το κλειδώσει κάποιος mod θα πλακώσουνε πάλι οι υπέρ της μη καταπάτησης των συνταγματικών δικαιωμάτων!!!
Το κακό είναι ότι στα 3 χρόνια λειτουργίας, δεν είχαν μπει ποτέ τέτοια θέματα στο Ακρόπολις!
Το είδαμε και αυτό!!! -
φίλε DAP,
Δυστυχώς η αποδοκιμασία/κριτική δε γίνεται πάντα με καλή πρόθεση.
Αυτό δε σημαίνει αποδοχή της αλλά είναι κάτι αναμενόμενο.
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιφρονήσουμε δηλώσεις τέτοιου τύπου... -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Είναι το στιλάκι ΝΑΣΕΝΑ εδώ και έξω από εδώ! Πες, πες κάτι θα μείνει! Βλέπεις σπίτια μας οι καθρέτες ήταν ραγισμένοι και εν τέλει έγιναν θρύψαλα. Οπότε?
ΣτράτηςΜην πυροβολείτε τον πιανίστα, τι θα έχουν να κάνουν μετά στα Μέγαρα θα τους τρώει μόνο η ζέστη
-
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΤΑ Τα ισοπεδώσαμε όλα πιά????Γιά το όνομα του Θεού!Οποίος νομίζει οτι μπορεί να είναι καλύτερος αλυτάρχης από την Κυρία Ανίτα ας κάνει την πρότασή του στην ΕΘΕΑ!Πού ξέρεις μπορεί.....Τι λέτε ρε παιδιά????
-
Κι εσύ Νίκο Βλάχο θα έπρεπε να ξέρεις οτι ολόκληρη η FIA υποκλίνεται! Τι μας είπες λοιπόν?
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Σλουρπ σλουρπ, σιγα τα σάλια... Έλεος κυριοι, έχετε υπερεκτιμησει μου φαινεται την κ. Πασσαλή. Δεν λεω κανει καλή δουλειά, αλλα δουλεύουν και άλλοι και μαλιστα πολύ σκληξρα με λιγότερα λεφτα και χωρις μιζεσ!! Ακροπολις χωρις Αννιτα γίνεται, αννίτυα χωρις ακρόπολις τι γινεται;;;;Πρόσεχε τι λες μη σου βγάλουν τα δόντια ένα - ένα, χωρίς αναισθησία...
Και δεν θα έχουν άδικο με αναπόδεικτες ΒΑΡΙΕΣ κατηγορίες...
-
Αν ημουν ΑΝΝΙΤΑ,απλα θα καλουσα αυτα τα παιδια που με τοση ευκολια βριζουν,να περασουν μια μερα μαζι μου και να κανουν οτι κανω. Ετσι για να δουν πως οργανωνεται ενας 'παγκοσμιος ' αγωνας και πως τα βγαζεις περα με τις παραξενιες απο FIA μεχρι Prodrive μεχρι...Πλατη!
Αφηστε την λοιπον να κανει τη δουλεια της οπως ξερει, και μετα το εργο
οποιος εχει κατι να πει ας το πει (Εγω παντως θα το κανω)
Υ.Γ. ....ειπωμενα ,οχι γιατι η Κυρια Πασαλη μου εκανε καποια χαρη. Το αντιθετο μαλιστα. -
Εξαιρετική η δουλεία της Αννίτας εξοντωτικά τα ωράρια και οι παραξενιές του καθενος που με μαεστρια κουμαντάρει, αλλα το Acropolis δεν ειναι one-woman show, ούτε θα χάθει χωρίς την αννίτα. Σωστα;;
Δεν πρέπει να αντιδρούμε μόνο όταν συκοφαντείτε κάποιος αλλά και όταν παίρνει ένας τα ευσημα (αθελα του στην προκυμένη περίπτωση) για την συλλογική δουλεια πολλών ικανότατων στελεχών!!!
Προς θεού μην νομίζει κανεις οτι εχω κάτι με την Αννίτα, το αντιθετο μάλιστα!!
-
[quote='Moya_Junior']Ρε A - TEC μιλάς και εσύ ???? ο πρώτος γλύφτης.....[/quote
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ?? ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ?? ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!
Η "SUPER STAGE" ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΣΑΛΗ