-
Γεια σας,
Ειμαι νεος κατοχος ενος Forester 2,0X 2005 και θα ηθελα την γνωμη σας για ελαστικα καθαρα 'off road' οπως επισης αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω σιδερενιες ζαντες SUBARU εκτος αντιπροσωπειας φυσικα.
Ευχαριστω! -
Γεια σας,
Ειμαι νεος κατοχος ενος Forester 2,0X 2005 και θα ηθελα την γνωμη σας για ελαστικα καθαρα 'off road' οπως επισης αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω σιδερενιες ζαντες SUBARU εκτος αντιπροσωπειας φυσικα.
Ευχαριστω! -
Γεια σας,
Ευχαριστω! -
Αν τα θες μόνο για ΣΚ στο χώμα-λάσπες-χιόνια, το χειμώνα κυρίως, τα FEDIMA EXTREME είναι ότι πρέπει!
Το καλοκαίρι με all terain, πας όπου θες ....
Σιδερένιες ζάντες δε δίνει κανένας
... εκτός αν σταθείς πολύ τυχερός!!!
Εγώ έβαλα 16'' αλουμίνιο και κράτησα τις σιδερένιες με τα λάστιχα που σου λέω. -
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Αν τα θες μόνο για ΣΚ στο χώμα-λάσπες-χιόνια, το χειμώνα κυρίως, τα FEDIMA EXTREME είναι ότι πρέπει!
Εγώ έβαλα 16'' αλουμίνιο και κράτησα τις σιδερένιες με τα λάστιχα που σου λέω.Σ΄ευχαριστω για την απαντηση πες μου αν θελεις αν γνωριζεις καποιον αντιπροσωπο να παρω πληροφοριες δεδομενου οτι δεν βρισκω κατι στο Yahoo.
Εσυ σε τι αυτοκινητο τα χρησιμοποιεις?
Εχεις κατι να πεις για την συμπεριφορα τους στην ασφαλτο? -
Έχε υπόψη σου ότι τα αμιγώς offroad ελαστικά και ιδιαίτερα τα αναγομωμένα θέλουν προσοχή στην άσφαλτο και δεν είναι για μεγάλες ταχύτητες
-
Ο χρήστης TEOHUNT έγραψε:
Εγώ έβαλα 16'' αλουμίνιο και κράτησα τις σιδερένιες με τα λάστιχα που σου λέω.Σ΄ευχαριστω για την απαντηση πες μου αν θελεις αν γνωριζεις καποιον αντιπροσωπο να παρω πληροφοριες δεδομενου οτι δεν βρισκω κατι στο Yahoo.
Εσυ σε τι αυτοκινητο τα χρησιμοποιεις?
Εχεις κατι να πεις για την συμπεριφορα τους στην ασφαλτο?Το site στο λέει ο άλλος φίλος.
Σου στέλνω το τηλέφωνο του αντιπρόσωπου - εισαγωγέα με πμ.
Τα φοράω σε Forester 99 ατμοσφαιρικό.
Στην άσφαλτο απλώς μετακινείσαι για να πας εκεί που θα αποζημιωθείς!!!!.... Στη λάσπη και στο πολύ χιόνι, το απάτητο που δεν πάει κανείς άλλος χωρίς ανάλογα ελαστικά, ότι τουτού και να έχει!!!!!
Σου είπα, είναι μόνο για χειμώνα και για extreme συνθήκες.
Στο καλό χώμα (στεγνό) τα all terain κρατάνε καλύτερα, όπως επίσης και στην άσφαλτο (στεγνή- βρεγμένη).
Με τα Fedima θα έχεις θόρυβο, ελαχιστη αίσθηση στο τιμόνι κλπ.
Πας μέχρι 110-120 με άνεση και ασφάλεια (όσον αφορά το κράτημα κλπ) . Για το ότι είναι αναγομωμένα, μη φοβάσαι καθόλου. Είναι τέρατα αντοχής.
Ξαναλέω, ότι εκεί που θα πας με τα Fedima δεν θα πας με κανένα άλλο ελαστικό!!!!
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ FORESTER