-
Παιδια στο corola to τελευταιο μοντελο το 1400cc, τι μπορεις να του κανεις για να το κανεις πιο γρηγορο;
μπορεις να του βαλεις π.χ. κινητηρα απο τ-σπορτ και αν ναι τι θα του δωσει και ποσο θα κοστισει;
ευχαριστω -
Παιδια στο corola to τελευταιο μοντελο το 1400cc, τι μπορεις να του κανεις για να το κανεις πιο γρηγορο;
μπορεις να του βαλεις π.χ. κινητηρα απο τ-σπορτ και αν ναι τι θα του δωσει και ποσο θα κοστισει;
ευχαριστω -
ευχαριστω -
Μήπως είναι φθηνότερο να το πουλήσεις και να πάρεις το 1600;
-
παρακαλω οποιος ξερει να μου απαντησει στη συγκεκριμενη ερωτηση που εκανα.
ευχαριστω -
Νομίζω ότι γίνεται η αλλαγή με τον κινητήρα από το TS. Τουλάχιστον για την προηγούμενη έκδοση αλλά με κόστος πάνω από 3.000 ευρώ και δεν νομίζω ότι βάζανε και τα βοηθήματα από την TS. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το πλαίσιο είναι παρόμοιο ή έχει διαφορές. Επειδή έχω την TS ή άδεια κυκλοφορίας αναφέρει βάρος 1350 κιλά πολύ παραπάνω από τις απλές εκδοσεις.
-
Νομίζω ότι γίνεται η αλλαγή με τον κινητήρα από το TS. Τουλάχιστον για την προηγούμενη έκδοση αλλά με κόστος πάνω από 3.000 ευρώ και δεν νομίζω ότι βάζανε και τα βοηθήματα από την TS. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το πλαίσιο είναι παρόμοιο ή έχει διαφορές. Επειδή έχω την TS ή άδεια κυκλοφορίας αναφέρει βάρος 1350 κιλά πολύ παραπάνω από τις απλές εκδοσεις. Πάντως κάνε και μια βόλτα από το http://www.corollaclub.com. Είναι το ελληνικό site για την corolla.
-
malista...thanks...
κινητηρα απο corolla 1.600 μπορω να βαλω στο corolla 1.4 μου;ή θα με συμφερει καλυτερα να το δωσω να παρω 1600 καινουργιο;
πειτε μου τι διαφορα τιμης υπαρχει γιαναποφασισω.
ευχαριστω πολυ
-
Για το corolla το 1.4 μια καλή λύση είναι η μετατροπή του σε 1.8 με στρόφαλο-μπιέλες-(πιστόνια) από MR2-Celica...
To κόστος ξεκινάει από 2.000ευρώ για το μίνιμουμ πραγμάτων και μετά ανεβαίνει αν θέλεις εξάτμιση-μπεκ-εισαγωγή-(πιστόνια)-φιλτροχοάνη-κανέναν παράλληλο εγκέφαλο...
Aν τα βάλεις όλα πιστεύω πως περνάς τα 150hp.
Επίσης η τιμή που σου λέω είναι για καινούρια πράγματα μαζί με τα εργατικά.Την μετατροπή την έχουν κάνει αρκετοί από όσο ξέρω... και είναι πολύ ευχαριστημένοι και χωρίς κανένα πρόβλημα για την ώρα...
Ρίξε και μιά ματιά στο corollaclub αν θέλεις αλλιώς ρώτα και εδώ αν θέλεις καμιά επιπλέον λεπτομέρειαΕπίσης ξέχασα να το γράψω πριν... Η μετατροπή σε TS είναι αρκετά ακριβή 6.000 ευρώ τουλάχιστον...
Corolla 1.4