-
Παει και ο Καναδας!!!Λεω να εχουμε εδω τις προβλεψεις για τους τελικους πρωταθλητες(οδηγων,κατασκευαστων) εστω και με τα μεχρι τωρα δεδομενα.Μπορουμε να αλλαζουμε αν θελουμε αλλα οχι σε καθε αγωνα(μην το ξεφτιλισουμε! )
Αρχιζω εγω.Λοιπον με βαση αυτα τα δεδομενα μεχρι τωρα δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι μαλλον για οδηγους παιζεται σε κιμι_αλονσο.Πιστευω οτι ο Ισπανος δε θα κρατησει μεχρι τελους οποτε κιμι( ).Για κατασκευαστων αν συνεχισει η ρενο την τακτικη ενα μονοθεσιο σκουρα τα βλεπο οποτε.........(προσπαθησα να ειμαι αντικειμενικος!
-
Παει και ο Καναδας!!!Λεω να εχουμε εδω τις προβλεψεις για τους τελικους πρωταθλητες(οδηγων,κατασκευαστων) εστω και με τα μεχρι τωρα δεδομενα.Μπορουμε να αλλαζουμε αν θελουμε αλλα οχι σε καθε αγωνα(μην το ξεφτιλισουμε! )
Αρχιζω εγω.Λοιπον με βαση αυτα τα δεδομενα μεχρι τωρα δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι μαλλον για οδηγους παιζεται σε κιμι_αλονσο.Πιστευω οτι ο Ισπανος δε θα κρατησει μεχρι τελους οποτε κιμι( ).Για κατασκευαστων αν συνεχισει η ρενο την τακτικη ενα μονοθεσιο σκουρα τα βλεπο οποτε.........(προσπαθησα να ειμαι αντικειμενικος!
-
-
Στο κατασκευαστών δύκολα θα χάσει η McLaren.
Στο οδηγών θέλω/προβλέπω ( ) KR, καθώς δείχνει αρκετά δυνατός και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο!
-
αλονσο
-
xaxaxaxaxaa!!!!!!!!!
wrea diafora -
Μεταξύ Μπριατόρε και Ντένις είμαι...
Μάλλον ο Ντένις, λόγω του καρτούν που τον θέλει τρομερό!!
Από την άλλη ο Μπριατόρε δεν είναι τρομερός, αλλά τρομάρα του...
-
Νομίζω οτι μετά τον καναδά η mclaren ακολουθεί στρατηγικές ferrari και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου( εντόλες για πιτ στοπ)
Πάντως πιστεύω οτι η mclaren έχει τον κυριότερο λογο για πρωτάθλημα καθώς δείχνει αναναεωμένη και οι οδηγοί της θα παλέψουν για κάθε βαθμό.
Στους οδηγούς αφου μετά τον καναδά θεωρητικά ο Montoya έχει βγει εκτός τίτλου ,θέλω και ελπίζω να το πάρει ο kimi ομώς θα είναι δυσκολο καθώς ο αλονσο δεν θα τα αφήσει τόσο εύκολα . θα πρέπει να συμβούν πολλα έτσι ώστε να καταφέρει να το πάρει ο κιμι.
-
Kimi και McLaren. Είναι πιο γρήγοροι, ο Kimi είναι καλύτερος γενικά και έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ειδικά για το κατασκευαστών που ι διαφορά είναι σχετικά μικρότερη, είμαι σχεδόν σίγουρος.
-
Ο χρήστης montoya2 έγραψε:
Νομίζω οτι μετά τον καναδά η mclaren ακολουθεί στρατηγικές ferrari και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου( εντόλες για πιτ στοπ).
από πότε βλέπεις Φόρμουλα 1?
-
Ειναι πολυ νωρις για να ξεχωρισουμε μονο δυο. Εχει πολυ 'ψητο' ακομα.
-
Ρε angel δεν πας για κανα μπάνιο...
Τέρμα τα ψέμματα και πίτσες μπλε.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ρε angel δεν πας για κανα μπάνιο...Τέρμα τα ψέμματα και πίτσες μπλε.
FireBro χρειαζεται να φας μια πιτσα εσυ για να στρωσεις......
-
Ηρεμα...
-
Ηρεμααα...
admin
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Νομίζω οτι μετά τον καναδά η mclaren ακολουθεί στρατηγικές ferrari και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου( εντόλες για πιτ στοπ)
.
από πότε βλέπεις Φόρμουλα 1?
Απο τότε που άρχισε η μονοτονία της ferrari
δηλαδή κάπου 5 χρόνια περίπου. Τι να κάνω είμαι μικρός ακόμα!!! -
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΜΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑ Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ 1-2 ΜΕ ΚΙΜΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗΝ 5 ΘΕΣΗ!
-
iceman δε νομιζω να λεγε κανεις ψεματα ως τωρα...
ελπιζω ο ναντο να το σηκωσει...δυστυχως κατασκευαστων δε μας βλεπω φετος να παιρνουμε... -
ΠΑΙΔΙΑ 'MCLAREN FOR EVER'.Η RENAULT ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ.(ΤΟΥ ALONSO,E ) ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ.
ΚΑΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ?????????????? -
Tα πραγματα ηταν ξεκαθαρα πριν. Τωρα που ανέβηκαν οι McLaren αρχισαν να μπερδευονται.
Τωρα η Renault περνά τη χειρότερη φάση της από την αρχη της χρονιάς. Αν σηκωσει κεφαλι και με λιγη βαθμοθηρια μπορει να το πάρει το οδηγων.
Πάντως ο Alonso ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Raikkonen.
Πολλά θα κριθούν από τους δευτερους οδηγους.
Tερμα τα ψεματα