-
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ 'προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum'
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 'ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των μελών και θεμάτων'
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΜ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ 'ατεκμηρίωτης καταγγελία κατά τρίτου'
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
-
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ 'προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum'
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 'ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των μελών και θεμάτων'
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΜ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ 'ατεκμηρίωτης καταγγελία κατά τρίτου'
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
-
-
Δηλαδή ??????Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες.
-
εμ πες μας και ποιος ειναι
-
Αδικημένοι όλου του φορουμ ενωθείτε και σπάστε τα δεσμά σας (και τα λουκέτα σας)
-
σε άλλα forums θα είχατε φάει κατευθείαν ban και διαγραφή λογαριασμού, γι'αυτό λοιπόν σεβασμός που εδώ είναι ΤΟΣΟ υπομονετικοί μαζί σας. Δε μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό δηλαδή; Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας..
-
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ!
Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ S1600 vs N4 ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ S3 – SYELE – KOUK ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Δυστυχώς κάθε μαλακοπίτουρας έχει άποψη!
Για όλα!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ?
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ A-TEC KAI ΕΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ , ΤΟΥ GEORGETABS ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Δυστυχώς κάθε μαλακοπίτουρας έχει άποψη!
Για όλα!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ?
ΝΑΙ - ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΔΙΑΛΙΙΙΙΕΕΕΕΕΕΧΤΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΦΡΩΣ OFF TOPIC ΑΛΛΑ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ Ν4 - S1600 ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ
Ο ΜΕΝΤΕΡΕΙΤΟΡ (CMARIN) ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΩΣ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΣΤΕΙΛΕ» ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!
ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!
ΟΜΩΣ , ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ – ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟ IMAGE ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ – ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ – ΚΑΝΩ QUOTE ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.
ΞΑΝΑΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΦΟΡΑ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ – ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ – ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ.
ΓΡΑΦΕΙ ΔΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!
O βασιλέας ζει!
σας αρέσει να διαβάζεται άσπρα γράμματα ε? Εδώ πάντως δεν λέει τίποτα σημαντικό.
ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ
**O βασιλέας ζει! **
σας αρέσει να διαβάζεται άσπρα γράμματα ε? Εδώ πάντως δεν λέει τίποτα σημαντικό.
Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΖΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ!
ΣΗΜ.ΤΟ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑ
Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΕΒΗΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝΙΖΑ!!!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΪΡ ΣΤΕΪΤ ΜΠΗΛΝΤΙΝΓΚ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο CMARIN , ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ 'ΓΥΜΝΟ' ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!!
-
Eπ, τι έγινε εδώ?
Εγώ είμαι αυτός που σπιλώνει τα μέλη!
επί της ουσίας
1ον η δημοσίευση σου είναι αυτούσια (αφού εσύ την ξανάβαλες) στο συγκεκριμένο θέμα στο ράλλυ ακρόπολις αφού εκεί ανήκει και γι αυτό διαγράφτηκε από το μετακινούμενο θέμα.
2ον 'ο βασιλέας ζει' αναφερόταν σε εσένα και όχι σε μένα
3ον για μικρά-μεγάλα γράμματα δεν ξέρω τίποτα.
4ον Για την μεροληψία ας κρίνουν αυτοί που διαβάζουν
5ον Γιατί δεν μου απάντησες στο PM?
6ον Δεν ασχολούμε περισσότερο ξέροντας το ποιος είσαι. Δες μόνο σε πόσα σημεία παραβαίνεις εσύ τον κανονισμό.
6ον Είμαι στη διάθεση των διαχειριστών των μελών και του Αρείου Παγου.
Καμία αίσθηση χιούμορ (και νόμιζα πως υπήρχε από τα διασκευασμένα τραγουδάκια) και μόνο δημιουργία ενυπώσεων.
Φιλικά πάντα
-
Με όλη την βαβούρα, στο τέλος αυτό το φιλικά με σκλαβώνει!!!
Γιατί δεν είστε ειλικρινείς τουλάχιστον στα μεταξύ σας;
Ούτε του ενός ούτε του άλλου η συμπεριφορά είναι φιλική, ούτε σαν γνωστοί, ούτε σαν μέλη φόρουμ, ούτε σαν ελεγκτής - ελεγχόμενος, ούτε σαν αστυφύλακας - κρατούμενος...
Τα φιλικά προσχήματα μας μάραναν...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
αστυφύλακας - κρατούμενος... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
1ον η δημοσίευση σου είναι αυτούσια (αφού εσύ την ξανάβαλες) στο συγκεκριμένο θέμα στο ράλλυ ακρόπολις αφού εκεί ανήκει και γι αυτό διαγράφτηκε από το μετακινούμενο θέμα.ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ COPY PASTE ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!
2ον 'ο βασιλέας ζει' αναφερόταν σε εσένα και όχι σε μένα
ΣΥ ΛΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
3ον για μικρά-μεγάλα γράμματα δεν ξέρω τίποτα.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ
4ον Για την μεροληψία ας κρίνουν αυτοί που διαβάζουν
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
5ον Γιατί δεν μου απάντησες στο PM?
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ? ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ 'ΑΡΕΙΑΝΟ' Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΟ ID Ή ΚΑΝΩ TROLLING????
6ον Δεν ασχολούμε περισσότερο ξέροντας το ποιος είσαι. Δες μόνο σε πόσα σημεία παραβαίνεις εσύ τον κανονισμό.
ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ
- Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα
- H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων χωρίς αναφορά της πηγής
- Η δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας
- Η δημοσίευση θεμάτων και μηνυμάτων άσχετων με την ευρύτερη θεματική στόχευση του 4T-Forum, όπως ορίστηκε παραπάνω
- Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum
- Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε
- Η ατεκμηρίωτη καταγγελία κατά τρίτου
- Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του 4T-Forum χωρίς πρότερη άδεια του ιδιοκτήτη του
- Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων
- Η διαφήμιση.
- Η μαζική αποστολή προσωπικών μηνυμάτων ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη του 4T-Forum (spam)
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
[/quote]ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ!
-
Ο χρήστης roadrunner.gr έγραψε:
Αυτό τι είναι?
-
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!Μέχρι εκεί φτάσαμε; Να απειλούμαστε με μηνύσεις σαν τους αμερικανούς και με τον αμερικανικό ιδιωματισμό κιόλας; (*)
(*) = 'Slap somebody with a lawsuit'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό τι είναι?
'Άσπρα γράμματα'.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό τι είναι?
ΑΠΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ 'ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ'
ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ;
ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΣΚΩΤΣΕΖΟ
ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ
ΡΕ ΟΟΟΟΟΥΣΣΣΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
Μέχρι εκεί φτάσαμε; Να απειλούμαστε με μηνύσεις σαν τους αμερικανούς και με τον αμερικανικό ιδιωματισμό κιόλας; (*)
(*) = 'Slap somebody with a lawsuit'
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!
-
Σωστά!
Λαμόγια?!!Ποιοί?!!
Εννοείς κάποιον ή κάποιους?!!Δεν νομίζω!!
Αυτό θα συνιστούσε προσωπική επίθεση και προσβολή!!!
Μην προκαλείς!!Δεν χρειάζεται!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστά!Λαμόγια?!!Ποιοί?!!
Εννοείς κάποιον ή κάποιους?!!
....ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!
-
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ????
ΤΙΠΟΤΑ???!!!!!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ