-
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ WRC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2005 ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ) ΤΟ TVC ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΕΛΛΗ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ WRC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2005 ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ) ΤΟ TVC ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΕΛΛΗ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
-
-
Καήκαμε!!
-
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Καήκαμε!!ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ! ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EUROSPORT!
-
Tέρμα η ΕΤ1 δηλαδή? Γιατί ρε γαμώτο???
-
Για σκεψου να παρει πακετο και ολες τις εκκινησεις/τερματισμους του πρωταθληματος
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για σκεψου να παρει πακετο και ολες τις εκκινησεις/τερματισμους του πρωταθληματοςΜην λες τέτοια ούτε γι'αστείο!!!
Κρίμα πάντως. Μια χαρά ήταν στην ΕΡΤ...
Γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να αλλάζει το κανάλι μετάδοσης?? -
ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
αν θημαμαι καλα ο φωτεινελης ειπε οτι κατι νεο ερχεται
-
ΟΧΙ , ΟΧΙ .ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ MAGIC ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 200.000 ΕΥΡΩ. (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ)
-
Που εκπέμπει το TVC;
-
Για καθιστε καλαααααα.Το ημερολογιο λεει 13 Ιουνιου,δεν λεει 1η Απριλιου.
Ποιος το'χει αυτο το καναλι ? Εχει ακουσει αναμεταδωσεις του κυριου ? Αν εχει ακουσει και τον βαζει,ε ας χασει τα λεφτα του.Δεν θα του φταιει κανενας (Δεν βρισκω την ανω τελεια στο πληκτρολογιο.) -
ΕΥΤΥΧΩΣ Ή ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΕΙΔΩΜΕΝ!!!
-
A-TEC είναι έγκυρη η πηγή σου? Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει?
-
Ας είναι πιο οργανωμένο το σπικαζ και όχι 'λέω ό,τι βλέπω'. Μόνο αυτό.
Και να ξεπεραστούν οι περιγραφές 'σουζουκι σουιφτ χιλια τριακοσια τζι τι αϊ' και 'δευτερος τερματισε-ποιος αλλος από τον Γκρονχολμ ... Μαρκους ...'.Τα ελληνικά πρωταθλήματα τα παίρνει εν λευκώ. Εδώ υπάρχει κόσμος που γνωρίζει και έχει απαιτήσεις. Ας περιμένουμε να δούμε γιατί προς το παρόν είναι ανεπιβεβαίωτο.
-
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ επειδή δεν είμαι και από την Αθήνα δεν το ξέρω αυτό το κανάλι, ούτε ακουστά το έχω.Τι παραπάνω ξέρετε εσείς;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ επειδή δεν είμαι και από την Αθήνα δεν το ξέρω αυτό το κανάλι, ούτε ακουστά το έχω.Τι παραπάνω ξέρετε εσείς;Τι να ξερουμε εμεις παραπανω ? Ισως ο ivan που συνπαρουσιαζει προγραμμα σε αυτο το καναλι μαζι με τον κ. Φωτεινελη μπορει να μας πει.
-
Το TVC ('TV Cosmopolis') είναι το αγαπημένο μου κανάλι, για έναν και μοναδικό λόγο: Εχει το κορυφαίο καρτούν, Spongebob Squarepants, με εξαιρετική μεταγλώττιση, το οποίο μάλιστα έχει βγει και σε απίστευτη ταινία.
Τώρα, ο,τιδήποτε σχετικό με ράλλυ που δείχνει ο Φ., είναι τόσο μα ΤΟΣΟ βαρετό στην παρακολούθηση, και ο ίδιος είναι τόσο μα ΤΟΣΟ κουραστικός, που, πραγματικά, δε νομίζω ότι θα τον αντέξω να περιγράφει το WRC.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ WRC 2006