-
Από εδώ και πέρα ας συζητάμε εδώ τα τεχνικά θέματα για τους μικρούς ιάπωνες.
Colt CZT:
Σύμφωνα με την Mitsubishi Europe η εγγύηση δεν χαλάει αν αλλάξεις ελατήρια και εξάτμιση εφόσον βέβαια δεν πειραχτούν οι αισθητήρες. Αυτό ισχύει για βελτιώσεις τρίτων κατασκευαστών και όχι εξουσιοδοτημένων όπως η ralliart όπου τα πράγματα λογικά θα είναι πολύ καλύτερα. Προς το παρόν αυτά είναι τα μηχανικά μέρη τα οποία μπορούμε να αντικαταστήσουμε! Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Mitsubishi Hellas θα ασπαστεί τα παραπάνω!
-
Colt CZT:
Σύμφωνα με την Mitsubishi Europe η εγγύηση δεν χαλάει αν αλλάξεις ελατήρια και εξάτμιση εφόσον βέβαια δεν πειραχτούν οι αισθητήρες. Αυτό ισχύει για βελτιώσεις τρίτων κατασκευαστών και όχι εξουσιοδοτημένων όπως η ralliart όπου τα πράγματα λογικά θα είναι πολύ καλύτερα. Προς το παρόν αυτά είναι τα μηχανικά μέρη τα οποία μπορούμε να αντικαταστήσουμε! Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Mitsubishi Hellas θα ασπαστεί τα παραπάνω!
-
Colt CZT:
-
Δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει???
-
Βασικά για τα 3 χρόνια εγγύησης της MITSUBISHI MOTORS ειναι...Για τα επιπλέον 4 που δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία είναι το δίλημμα..
-
Μερικες μηχανικες αλλα και εξωτερικες βελτιωσεις για το CZ3!
http://www.giacuzzo.com/deutsch/mitsu-index.html
Απο το menu που λεει Bitte wahlen Sie: διαλεξτε COLT CZ3 !
Αρκετα φτηνα θα ελεγα...
-
Ωραία πράγματα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ Ο SKYE ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ!!!!
Αφού είσαι αποδεδειγμένα ικανός για καλό χιούμορ, γιατί αναλώνεσαι με κακό χιούμορ, μικρότητες και παιδικές συμπεριφορές ?
(moderator nass)
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ Ο SKYE ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ!!!!
Αφού είσαι αποδεδειγμένα ικανός για καλό χιούμορ, γιατί αναλώνεσαι με κακό χιούμορ, μικρότητες και παιδικές συμπεριφορές ?
(moderator nass)
ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΝΑΣΣ Η ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΠΟΥ ΣΒΥΝΟΥΝ ΠΟΣΤΣ????
-
roadrunner με τέτοια συμπεριφορά δε θα προχωρήσεις πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι είχες κάτι να δείξεις, κάτι να αποδείξεις, αλλά με αυτό που κάνεις τώρα δείχνεις την ανωριμότητά σου. Αν το κάνουν και οι άλλοι χαλάλι τους αφού μπορούν και καλύπτονται, σε σένα όμως ή στον εκάστοτε θνητό, μόνο καλή εικόνα δε βγάζει μια τέτοια ενέργεια. Ούτε διαχειριστής είμαι, ούτε moderator, όμως θα σε παρακαλέσω ότι αν δε μπορείς να αρμενίσεις με τα δικά μας τα νερά, τότε άλλαξε τροχιά. Κι επαναλαμβάνω, forum αυτοκίνησης είμαστε στο κάτω κάτω
edit: συγνώμη για το εκτός θέματος
-
Καλά είστε σοβαροί? Που είναι οι moderators για να σβήσουν τα post που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με το topic?
Nass αντί να το σβήσεις απαντάς κιόλας? -
Μα καλα ρε Nass... εσβησες το δικο μου ποστ και ενως αλλου παιδιου που απαντησαμε στο ασχετο ποστ, και δεν εσβησες το ιδιο το ασχετο ποστ? Ερρμμμ ημαρτον... και οχι τιποτα αλλο, αλλα απο οτι ειχα δει ποσταρισε το μηνυμα του και σε αλλα τοπικς. Ημαρτον αυτο λεγετε trolling και σηκωνει BAN...
Αιντε, κανας mod ρε παιδια να σκουπισει τα τοπικς
-
ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ MITSUBISHI CZ3 KAI CZT
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μα καλα ρε Nass... εσβησες το δικο μου ποστ και ενως αλλου παιδιου που απαντησαμε στο ασχετο ποστ, και δεν εσβησες το ιδιο το ασχετο ποστ? Ερρμμμ ημαρτον... και οχι τιποτα αλλο, αλλα απο οτι ειχα δει ποσταρισε το μηνυμα του και σε αλλα τοπικς. Ημαρτον αυτο λεγετε trolling και σηκωνει BAN...Αιντε, κανας mod ρε παιδια να σκουπισει τα τοπικς
Δεν έσβησα τίποτα! Παιδιά, πίσω στο θέμα μας παρακαλώ
(Moderator nass)
-
Το οδήγησα χθες το CZ3 και μπορώ να πω ότι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Απλά είχε μόνο 1100 χλμ και φαινόταν ότι ο κινητήρας ήθελε ακόμα δουλίτσα... Το μόνο παράπονο είναι το ηλεκτρικό γκάζι που μου φάνηκε να έχει πολύ μεγάλη καθυστέριση, αλλά πιστεύω θα βελτιωθεί όπως το fiesta της αδερφής μου....
Γενικά ήταν σταθερό σε στροφές και έδειχνε στιβαρό στον δρόμο... Ο κινητήρας με εντυπωσίασε...
-
Άμα σκεφτείς ότι κάτι Ibiza top gun και fabia sport edition τα έχει για πρωινό τότε πάει καλά άσχετα από το ηλεκτρικό γκάζι
-
Έκανα test drive στο CZT και 'ψήθηκα' για να το πάρω
Μου φάνηκε οτι κάθετε στον δρόμο και ότι στρίβει, δεν το έβαλα και σε στροφές βέβαια, ένα test drive έκανα
Ο κινητήρας μου φάνηκε δυνατός και τραβάει απο σχετικά χαμηλά.
Διάβασα στις δοκιμές των περιοδικών ότι είναι σχετικά μαλακές οι αναρτήσεις και ότι δεν απενεργοποιείται το ESP, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρα. Το έχει πάρει κανένας να μας πεί εντυπώσεις;
Έχει ακούσει κανένας για τυχόν προβλήματα; -
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Έκανα test drive στο CZT και 'ψήθηκα' για να το πάρω
Μου φάνηκε οτι κάθετε στον δρόμο και ότι στρίβει, δεν το έβαλα και σε στροφές βέβαια, ένα test drive έκανα
Ο κινητήρας μου φάνηκε δυνατός και τραβάει απο σχετικά χαμηλά.
Διάβασα στις δοκιμές των περιοδικών ότι είναι σχετικά μαλακές οι αναρτήσεις και ότι δεν απενεργοποιείται το ESP, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρα. Το έχει πάρει κανένας να μας πεί εντυπώσεις;
Έχει ακούσει κανένας για τυχόν προβλήματα;More info : http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=120
-
Σε ευχαριστώ Und3R , δεν το είχα δει το post
COLT CZ3 & CZT