-
Καλησπερα!Εχω διαβασει οτι το νεο Ζ4Μ θα υπαρχει με τρεις νεους κινητηρες!Ενα 8κιλυνδρο με 400Ηρ,ενα 6κιλυνδρο με 343Ηρ και ενα ενα Μ-edition me 272.Γνωριζετε κατι περισσοτερο?Ημερομηνια αφιξης στη χωρα μας,τιμη,αλλα χαρακτηριστικα?
-
Καλησπερα!Εχω διαβασει οτι το νεο Ζ4Μ θα υπαρχει με τρεις νεους κινητηρες!Ενα 8κιλυνδρο με 400Ηρ,ενα 6κιλυνδρο με 343Ηρ και ενα ενα Μ-edition me 272.Γνωριζετε κατι περισσοτερο?Ημερομηνια αφιξης στη χωρα μας,τιμη,αλλα χαρακτηριστικα?
-
-
Προς το παρον εγω εχω ακουσει μονο για τον γνωστο straight six της Μ3 Ε46!! 3,2 λιτρα, 343 αλογα...
Ο 8κυλινδρος ειναι μαλλον το μοτερ που θα κινει την Μ3 Ε90 οποτε αν βασιστουμε στην λογικη ειναι παρα πολυ πιθανο να το δουμε και αυτο! Για τον ///Μ - edition δεν εχω ακουσει κατι σχετικο! Ποσα κυβικα θα ειναι αυτος?? -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Προς το παρον εγω εχω ακουσει μονο για τον γνωστο straight six της Μ3 Ε46!! 3,2 λιτρα, 343 αλογα...
Ο 8κυλινδρος ειναι μαλλον το μοτερ που θα κινει την Μ3 Ε90 οποτε αν βασιστουμε στην λογικη ειναι παρα πολυ πιθανο να το δουμε και αυτο! Για τον ///Μ - edition δεν εχω ακουσει κατι σχετικο! Ποσα κυβικα θα ειναι αυτος??θα ειναι 3.0λιτρος με 272 αλογα,λενε και για τριλιτρο με 258 αλογα.Να δουμε τι θα παρουσιασουν και ποτε
-
Ο χρήστης Christian έγραψε:
θα ειναι 3.0λιτρος με 272 αλογα,λενε και για τριλιτρο με 258 αλογα.Να δουμε τι θα παρουσιασουν και ποτεΝαι για να δουμε,γιατι θελω να παρω δέκα
-
Εγω ηξερα οτι στο Ζ4 Μ θα υπαρχει μονο ενας V8 με 400 ιππους. Δεν γνωριζω κατι για αλλους κινητηρες...
Θα το ψαξω λιγο και θα δω... -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Εγω ηξερα οτι στο Ζ4 Μ θα υπαρχει μονο ενας V8 με 400 ιππους. Δεν γνωριζω κατι για αλλους κινητηρες...
Θα το ψαξω λιγο και θα δω...Φιλε,υπαρχει αρθρο στο site:autobild.de.Διαβασα καποια στοιχεια,αλλα αν γνωριζεις περισσοτερα γερμανικα...πες μας.Και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια
-
κατ' αρχάς ο 3λιτρος με τα 258 άλογα είναι δεδομένο ότι θα έρθει αφού αλλάζει το 6κύλινδρο μπλόκ σε όλα τα bmw και δεν είναι Μ.
το Ζ4 Μ ενδέχεται και να μην παρουσιαστεί καν. Οι φήμες το φέρουν πάντως να φοράει τον παλιό 6πετάλουδο της Μ3 Ε46 με τα 343 άλογα....
από την άλλη λένε πως χωράει και ο νέος 8κύλινδρος της Ε90 γενικά μπάχαλο η ιστορία, δεν πιστεύω τίποτα αν δεν υπάρξει κάτι επίσημα.
-
mia foto parakalw!!! afhste ta logia. axizei oso 1000 lexeis!
-
Παιδια σ'αυτην την ιστοσελιδα θα βρειτε πληροφοριες για το Ζ4Μ...
http://www.bmwinfo.com -
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
mia foto parakalw!!! afhste ta logia. axizei oso 1000 lexeis!Δες εδώ--------------------------------------------------------------------------------
http://www.hadel.net/autos/html/d_pkw_b ... rlk01.html -
-
Η Μ3 δε φόραγε τα ίδια φρένα με την CSL; Μονοπίστονες μπροστά-πίσω
-
H απλή φοράει σίγουρα 325mm ενώ η CSL 345mm.
Επίσης της απλής Μ3 ΔΕΝ είναι τρυπητοί.Οι δαγκάνες μάλλον είναι ίδιες όμως...
-
Μπράβο διαβασμένος
-
The basic prices (including 16% German VAT) of the new Z4 models, which will arrive at German BMW dealers on 25th March 2006, are as follows:
BMW Z4 Roadster 2.0i - €28,900
BMW Z4 Roadster 2.5i - €31,400
BMW Z4 Roadster 2.5si - €34,400
BMW Z4 Roadster 3.0si - €40,400
BMW Z4 M Roadster - €57,900
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
H απλή φοράει σίγουρα 325mm ενώ η CSL 345mm.
Επίσης της απλής Μ3 ΔΕΝ είναι τρυπητοί.Οι δαγκάνες μάλλον είναι ίδιες όμως...
και η απλή τρυπητούς έχει
-
New BMW Z4 and Z4 M Roadster Unveiled
Link: http://www.germancarfans.com/news.cfm/newsid/2051025.002/page/12/bmw/1.html
bmw z4M