-
Αγαπητοι συνοδοιποροι, μιας και μεσα στη βδομαδα περιμενω το καινουριο μου Grand Vitara 1.6 θελω να σας ρωτησω το εξης. Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει (σε forum ή καπου αλλου) αλλα υπαρχουν αραγε καταστηματα στα οποια μπορεις να ανταλλαξεις τα μαμισια ελαστικα (80-20%) που εχει το αμαξι μολις το παρεις απο την αντιπροσωπεια και πληρωνοντας την διαφορα να παρεις αλλα ελαστικα 50-50%;;!
Αν γινεται θα πρεπει να το κανω μες στη βδομαδα και θα ηθελα αν καποιος ξερει κατι τετοιο να μου προτεινει και καποια καταστηματα.
Μενω Παλαιο Ηρακλειο Αττικης, οποτε θα με βολευε κατι προς τα μερη μου.
Ειμαι λιγακι απαιτητικος αλλα ειμαι νεος ακομα και δεν ξερω πολλα για το τι παιζει στον χωρο.
Ευχαριστω παιδια! -
Αγαπητοι συνοδοιποροι, μιας και μεσα στη βδομαδα περιμενω το καινουριο μου Grand Vitara 1.6 θελω να σας ρωτησω το εξης. Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει (σε forum ή καπου αλλου) αλλα υπαρχουν αραγε καταστηματα στα οποια μπορεις να ανταλλαξεις τα μαμισια ελαστικα (80-20%) που εχει το αμαξι μολις το παρεις απο την αντιπροσωπεια και πληρωνοντας την διαφορα να παρεις αλλα ελαστικα 50-50%;;!
Αν γινεται θα πρεπει να το κανω μες στη βδομαδα και θα ηθελα αν καποιος ξερει κατι τετοιο να μου προτεινει και καποια καταστηματα.
Ειμαι λιγακι απαιτητικος αλλα ειμαι νεος ακομα και δεν ξερω πολλα για το τι παιζει στον χωρο.
Ευχαριστω παιδια! -
Ευχαριστω παιδια! -
Για δοκιμασε να το προτεινεις στην αντιπροσωπεια που το αγορασες...
-
Θα δοκιμασω αν και δεν πιστευω να διαθετουν ελαστικα σε ποικιλια (αν εχουν κιολας) (το εχω παραγγειλει απο την Personal Best στο Μαρουσι).
-
Δοκίμασε σε λαστιχάδικο να κάνεις αμέσως ανταλλαγή, μπορεί να στα πάρουν έτσι μια και θα αγοράσεις από αυτούς και τα άλλα
-
H πρόταση του cliff ακούγεται ρεαλιστική.
-
Θα ρωτησω σε καμια Τετρακινηση και σε κανα Εγγλεζοπουλο αν δεχονται την αλλαγη και με ποσα λεφτα μου τα ανταλλαζουν και βλεπω.
Ευχαριστω παιδια
Ανταλλαγη ελαστικων...